reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny, ja niestety muszę sie w Wami pożegnać [emoji22] plamienia były zapowiedzią tego co najgorsze. [emoji22][emoji22][emoji22]
Trzymajcie sie ciepło. Życzę Wam bezproblemowej ciąży, szybkiego porodu i cudownego macierzyństwa[emoji8][emoji8][emoji8]
Kochana,tak mi przykro:(
Tak się zdarza,dlatego lepiej nie wiedzieć za wcześnie to wtedy taka strata mniej boli.
Głową do góry. Jak się wszystko zagoi spróbuj od nowa. Napewno się uda.
Ściskam mocno.
rfxgvfxmyzz15eva.png

reklama
Dziewczyny, ja niestety muszę sie w Wami pożegnać [emoji22] plamienia były zapowiedzią tego co najgorsze. [emoji22][emoji22][emoji22]
Trzymajcie sie ciepło. Życzę Wam bezproblemowej ciąży, szybkiego porodu i cudownego macierzyństwa[emoji8][emoji8][emoji8]

rfxgvfxmyzz15eva.png
Bardzo mi przykro [emoji22]

ckaigov3zxqq2hf2.png

rfxgvfxmyzz15eva.png
Trzymaj się ciepło :( [emoji173]️

Mama Mani trzymaj się, i powodzenia
Ja dzisiaj wstalam i tez miałam jakieś jednorazowe plamienie , i jak narazie nic ale martwię się żeby nie wróciło ze zdwojoną siłą, w dodatku jest niedziela doktor nie przyjmuje tylko ip

Kochana,moja zna urodziła najmłodszego brata w wieku 38lat,a rok później mój najstarszy brat w wieku niespełna 19lat zrobił ją babcią:)
Takie cuda:)
A my kobitki teraz dbamy o siebie i długo wyglądamy na młodsze niż jesteśmy. A jak Ty jesteś taka drobniutka to tym bardziej ,jak siostra swoich córek ;)
Teraz nawet 70letnia babcia nie wygląda jak babcia sprzed 20_39 lat. Gdzie była z chustka na głowie i serdaczkuem na plecach.Takie czasy.
Ja mówię że to nasze pokolenie to ma trochę dar a trochę peklenstwo życia na przełomie wieków. Bo właśnie dużo porównuje się do tego co było.
Święta racja. Kiedyś kobiety po ślubie zmieniały się we własne matki. Trwała na głowie, krótkie włosy i koniecznie spodnica na gumce. Obecnie matki ubieraja się podobnie jak córki. Dbamy o siebie i bardzo mi się to podoba. Autorytetem jest moja mama która ma 65 lat a wygląda na max 55 [emoji2]

ckaigov3zxqq2hf2.png

Ogromnie mi przykro.. wiem że żadne słowa nie ukoją teraz Twojego bólu... Przytulam ciepło. Dzieci narodzone po stracie to "tęczowe dzieci" i takiego Ci życzę...

rfxgvfxmyzz15eva.png

reklama
Mama Mani, strasznie mi przykro, trzymaj się dzielnie, chociaż pewnie teraz jest Ci bardzo ciężko :(

Dziewczyny, jakby każdy się tak oglądał na to, co inni powiedzą, to nie wyszłoby się z takiego paraliżu decyzyjnego. Cokolwiek się nie zrobi, zawsze znajdzie się ktoś, kto krzywo spojrzy lub otwarcie skrytykuje.

Ja mam 28 lat, jak dobrze pójdzie to w wieku 29 lat urodzę pierwsze dziecko. Z mężem po ślubie będziemy już 6 lat wtedy. Jak po 1 pełnym roku od ślubu nikt nie widział u mnie brzucha, to od razu były docinki, komentarze, że co się tak obijamy. Jakby to był obowiązek w przeciągu 12 mcy od ślubu już być w ciąży. Nasz skromny ślub też był pewnego rodzaju sensacją, bo niedość, że tylko cywilny, to na dodatek bez wesela tylko takie skromne przyjęcie. A mieszkam w mieście :) masa ludzi mierzy innych swoją miarą. Jak sami tak zrobili, to oczekują, że inni też tak zrobią, bo tak jest właściwie. Jak się zrobi coś inaczej, po swojemu, to mam wrażenie, że ludzie wypadają ze swojej dobrze im znanej strefy komfortu i stąd docinki :D

Niech każdy żyje w zgodzie ze sobą i nie ocenia innych. Świat byłby wtedy lepszym miejscem do życia.

Informowałyście już najbliższą rodzinę o ciąży? :) Kiedy planujecie ewentualnie? Ja z jednej strony nie mogę się doczekać, z drugiej nie chcę zapeszać zanim nie usłyszymy serducha, a z trzeciej strony nie chcę na głowę sobie całej tej presji sprowadzać :/

8une3e3kboxodwaq.png

Do góry