reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A chciałam iść na NFZ ale żaden z lekarzy do których chciałam się dostać nie miał terminów , stąd poszukiwanie innego rozwiązania i się znalazło

https://www.suwaczki.com/tickers/7u229n73wdxj5zx3.png

Nawet jak powiedzialas ze jestes w ciazy? Mnie zapisywal maz tez nie bylo terminow ale kazali sie zapytac lekarza i lekarz sie zgodzil co prawda chwile musze czekac ale wizyte mam :) a prywatnie to tez chodzenia bo isc na badania pozniej odbierac wyniki tez trzeba samemu.

reklama
A jak zareagowali Wasi pracodawcy na wieść o ciąży ? Pytanie skierowane do pracujących mam ;) czy może jeszcze nie powiedziałyscie .

U mnie od początku na l4 w poprzedniej ciąży ale nikt problemów nie robił. Teraz sama sobie jestem szefem więc bez stresu tym bardziej [emoji23]a klientki mam mega wyrozumiałe także ten :D

ckaiyx8d63pd6voi.png

No jak nie chodziłam wcześniej do tego lekarza to nie chciał mnie przyjąć ani jeden . A do mojej nie chciałam już iść po tym poronieniu .
Kati no ja bym chciała jak najdłużej pracować ale coś czuję że będzie ciężko, wypadne na jakiś czas z obiegu no ale trudno ..
Anet23 czasami trzeba być upierdliwym i się upominac o swoje zwłaszcza jeśli chodzi o zdrowie. Ja się cały czas tego uczę bo z natury jestem trochę ciepła klucha.

Stres to mialam wczesniej kiedy mialam 6 cm rozwarcia a pielegniarka kazala mi isc spac. W dodatku w szpitalu bylam wczesniej i nawet antybiotyku na gbs mi nie dali, teraz bede sie dopominac.
A to dziwactwo że ci nie dali antybiotyku,w sumie zaniedbanie.Też miałam, ale że cc to nie było tragedii bo nie wychodził wiadomo drogami rodnymi a antybiotyk po operacji się dostaje w kroplówie.Więc on bezpieczny a Ja wyleczona.

A to dziwactwo że ci nie dali antybiotyku,w sumie zaniedbanie.Też miałam, ale że cc to nie było tragedii bo nie wychodził wiadomo drogami rodnymi a antybiotyk po operacji się dostaje w kroplówie.Więc on bezpieczny a Ja wyleczona.

Na noworodkach sie mnie pytali chyba z 5 razy czy aby napewno nie dostalam. A jeszcze lepsze bo mialam zlecona morfologie po porodzie, nikt mi nie pobieral krwi a na wypisie byly nawet wyniki.

reklama
Do góry