reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A chciałam iść na NFZ ale żaden z lekarzy do których chciałam się dostać nie miał terminów , stąd poszukiwanie innego rozwiązania i się znalazło

https://www.suwaczki.com/tickers/7u229n73wdxj5zx3.png

Nawet jak powiedzialas ze jestes w ciazy? Mnie zapisywal maz tez nie bylo terminow ale kazali sie zapytac lekarza i lekarz sie zgodzil co prawda chwile musze czekac ale wizyte mam :) a prywatnie to tez chodzenia bo isc na badania pozniej odbierac wyniki tez trzeba samemu.

reklama
A jak zareagowali Wasi pracodawcy na wieść o ciąży ? Pytanie skierowane do pracujących mam ;) czy może jeszcze nie powiedziałyscie .

U mnie od początku na l4 w poprzedniej ciąży ale nikt problemów nie robił. Teraz sama sobie jestem szefem więc bez stresu tym bardziej [emoji23]a klientki mam mega wyrozumiałe także ten :D

ckaiyx8d63pd6voi.png

No jak nie chodziłam wcześniej do tego lekarza to nie chciał mnie przyjąć ani jeden . A do mojej nie chciałam już iść po tym poronieniu .
Kati no ja bym chciała jak najdłużej pracować ale coś czuję że będzie ciężko, wypadne na jakiś czas z obiegu no ale trudno ..
Anet23 czasami trzeba być upierdliwym i się upominac o swoje zwłaszcza jeśli chodzi o zdrowie. Ja się cały czas tego uczę bo z natury jestem trochę ciepła klucha.

Stres to mialam wczesniej kiedy mialam 6 cm rozwarcia a pielegniarka kazala mi isc spac. W dodatku w szpitalu bylam wczesniej i nawet antybiotyku na gbs mi nie dali, teraz bede sie dopominac.
A to dziwactwo że ci nie dali antybiotyku,w sumie zaniedbanie.Też miałam, ale że cc to nie było tragedii bo nie wychodził wiadomo drogami rodnymi a antybiotyk po operacji się dostaje w kroplówie.Więc on bezpieczny a Ja wyleczona.

A to dziwactwo że ci nie dali antybiotyku,w sumie zaniedbanie.Też miałam, ale że cc to nie było tragedii bo nie wychodził wiadomo drogami rodnymi a antybiotyk po operacji się dostaje w kroplówie.Więc on bezpieczny a Ja wyleczona.

Na noworodkach sie mnie pytali chyba z 5 razy czy aby napewno nie dostalam. A jeszcze lepsze bo mialam zlecona morfologie po porodzie, nikt mi nie pobieral krwi a na wypisie byly nawet wyniki.

reklama
Do góry