reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mi też się podobają tylko, że bardzo dużo dziewczynek ma tak na imię. U syna w klasie są 2 Julki i 3 Lenki, u drugiego syna 2 Julki i 2 Lenki. Na placach zabaw jak jesteśmy też ciągle słyszę Lena, Julia.

Dokładnie tak [emoji28] mam takie same spostrzeżenia. Nam się podoba najbardziej Kornelia i chyba tak zostanie [emoji56]

oar8flw1mdp5ujvp.png

reklama
Dziewczyny jak mysliscie ten kocyk miętowy nadaje się dla dziewczynki i chłopca?
Musze kupić na wszelki wypadek coś uniwersalnego, bo kolejne usg dopiero w maju a ja tyle czekać nie chce żeby coś kupić, a różnie bywa a jak moja niunia to jednak nie dziewczynka wiec na początek kupuje bardziej uniwersalne a jak się urodzi to zacznę kupować typowo dziewczęce rzeczy. Kocyk z allegro za 29 zł 75/100 cm a ten sprzedający ma też inne rzeczy dla dzieci. Ten szary tez mi się podoba i miętowy tez :pa mam chęć kupić..Link do: Kocyk MINKY bawełna koc niemowląt dwustronny WZORY
Screenshot_2018-03-17-15-09-54.png

Załączniki

• Screenshot_2018-03-17-15-09-54.png
    Screenshot_2018-03-17-15-09-54.png
    176,7 KB · Wyświetleń: 395
Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak mysliscie ten kocyk miętowy nadaje się dla dziewczynki i chłopca?
Musze kupić na wszelki wypadek coś uniwersalnego, bo kolejne usg dopiero w maju a ja tyle czekać nie chce żeby coś kupić, a różnie bywa a jak moja niunia to jednak nie dziewczynka wiec na początek kupuje bardziej uniwersalne a jak się urodzi to zacznę kupować typowo dziewczęce rzeczy. Kocyk z allegro za 29 zł 75/100 cm a ten sprzedający ma też inne rzeczy dla dzieci. Ten szary tez mi się podoba i miętowy tez :pa mam chęć kupić.. Zobacz załącznik 842882
Moim zdaniem zielenie,zolcie,beze,pomarancz,szarosci to uniwersalne kolory taki unisex dla obojga plci ;)

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane co do imiona to u nas prawdopodobnie bedzie Wiktor;)

Czy tez macie Klocia w pochwie i wogole ból krocza?
Ja mam klocia nieraz w pochwie, może trochę bardziej chwilowe pulsowania. Pojawia się raz na kilka dni. Nawet myślałam że to może skracanie szyjki ale miałam dwie wizyty od pierwszego klocia i nic się nie zmienia na szczęście :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Musze kupić na wszelki wypadek coś uniwersalnego, bo kolejne usg dopiero w maju a ja tyle czekać nie chce żeby coś kupić, a różnie bywa a jak moja niunia to jednak nie dziewczynka wiec na początek kupuje bardziej uniwersalne a jak się urodzi to zacznę kupować typowo dziewczęce rzeczy. Kocyk z allegro za 29 zł 75/100 cm a ten sprzedający ma też inne rzeczy dla dzieci. Ten szary tez mi się podoba i miętowy tez :pa mam chęć kupić.. Zobacz załącznik 842882
Niby uniwersalne, ale ja bym mojemu synkowi nie kupiła kocyka w serduszka :D jakoś bardziej do dziewczynki mi pasuje :) więc wg mnie bardziej uniwersalny jest ten szary

p19u43r85mf3dc6h.png

reklama
Do góry