reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@oliwiapatrycja Dobrze, że wszystko w porządku [emoji16] Widzę, że Ty podobnie jak ja, jak nie widzę to nie uwierzę [emoji4]
Ubranka super[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png
Hyhy ja tez jak nie zobacze to nie uwierze [emoji39]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chyba z godz byłam na usg tak dokładnie wszystko badała. Mąż był ze mną podczas usg przez brzuch i przez dół :p .Lekarka musiała wyjść bo ktoś się długo dobijal do telefonu i wkoncu wyszła żeby odebrać, zostawiła mi głowice usg na brzuchu ,a mąż podszedł i mówi to on mi zrobi sam usg ,ja zaczęłam się śmiać jak głupia aż się potem wstydziłam że tak piałam że pewnie na korytarzu było słychać :-D lekarka która mi robiła usg też w ciąży była bo miała już spory brzuszek :-)

Wczoraj to powiedziałam mężowi[emoji16] A ja chyba psychicznie przyjęłam już chłopca...Mam nadzieję, że gin w poniedziałek mi potwierdzi [emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png
O to już blisko do poniedziałku także niebawem się dowiesz czy się potwierdzi :-)
ja to muszę czekać do 30tyg akurat wypada dzień po dniu matki 26maj to może prezent mi zrobi i wkoncu zrobi konkretny szpagat żeby już było pewne :p

@Prymulkax co u ciebie ,jak się czujesz? :-)

Hej kochana. Dzięki za pamięć :) tak zaglądam do Was regularnie i czytam. Super ze dzidzieciątka rosną. Dopiero co były maluchy takie a tu już takie duże no i brzuszki macie piękne; ) no u mnie trochę pod gorkę ale mam nadzieje ze się unormuje ;*

reklama
Wczoraj to powiedziałam mężowi[emoji16] A ja chyba psychicznie przyjęłam już chłopca...Mam nadzieję, że gin w poniedziałek mi potwierdzi [emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png
Ja też właśnie psychicznie jestem już nastawiona na chłopca. I nie wiem jaka była by reakcja że jednak dziewczynka . Na pewno i tak byłabym ucieszona ale pewnie zszokowana. Ale to bardzo mało prawdopodobne jest. Na USG sama widziałam podobiznę u dzidzia między nogami do tego co jest u mezulka między nogami :D
Zamawiałyście może ciuszki na chińskich stronach? coś chyba było kiedyś na ten temat ale już nie pamiętam. Tata się uparł na strój Batmana, który jest na wishu :D Normalnie gorzej niż z dzieckiem
Baby-Girl-Pajacyki-Batman-Noworodka-Ubrania-Dla-Dzieci-Ciep-e-Maluch-Ch-opc-w-Odzie-Kombinezon.jpg_640x640.jpg
Ja zamawiam dość sporo rzeczy ale dziecięcych ciuszkow nie. Dużo taki strój kosztuje ? Fajniutki ;)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry