reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hyhy moja corcia nie bardzo sie cieszy moze juz ten wiek.. nie wiem, poza tym mezczyzni nigdy nie dorastaja [emoji39] moj chcial wczoraj nas wyciagnac na sanki pozno wieczorem [emoji23]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozrywkowy mąż :-D było iść to byś się przywiozła na sankach :-D
U mnie syn ma 3 lata to dopiero zaczął niedawno zabawy w śniegu :-D

reklama
Twój mąż ? :O mój to nie jest taki rozrywkowy ale teraz ma dużo roboty bo robimy remont już od roku i dzień w dzień przychodzi do domu i coś robi.. aż mi go szkoda czasem. A teraz jak leżę w ciąży to nawet sprzątanie zeszło na niego

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Niom moj maz ;) nie martw sie tez remontowalismy dom i przychodzil praktycznie z pracy do pracy, na szczescie remonty sie skonczyly ostatni byl pare tyg temu ;) ale to mial wolne ;)
Oczywiscie nie poszlismy na sanki bo wialo strasznie a mnie sie nie chcialo [emoji39]

Zamawiałyście może ciuszki na chińskich stronach? coś chyba było kiedyś na ten temat ale już nie pamiętam. Tata się uparł na strój Batmana, który jest na wishu :D Normalnie gorzej niż z dzieckiem
Baby-Girl-Pajacyki-Batman-Noworodka-Ubrania-Dla-Dzieci-Ciep-e-Maluch-Ch-opc-w-Odzie-Kombinezon.jpg_640x640.jpg
Polecam bardziej aliexpress:) zamawiam tam co chwilę coś :) odkąd synek był mały :) czasem jakoś masakra , ale można super perełki trafić (przede wszystkim śledzić opinie i zdjęcia realne rzeczy w opiniach od kupujących).

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

@monika267 współczuję przepukliny... oszczędzaj się!

@NowaNatka zdrówka! Daj znać, jak będziesz coś wiedzieć[emoji4] i gratuluję synka[emoji4]

@Luiza. Na pewno wybierzecie śliczne [emoji4] Ja u dziewczynki mam od ręki[emoji4]gorzej z chłopcem....

@oliwiapatrycja Wcale się dzieciom nie dziwię...[emoji16] W końcu "upragniony" śnieg[emoji4] Szkoda tylko że tak późno[emoji23]

A u mnie na Śląsku na razie pokazuje -10...i mega wieje...Cudna wiosna[emoji106]

16uds65gf2i39h6o.png

@monika267 współczuję przepukliny... oszczędzaj się!

@NowaNatka zdrówka! Daj znać, jak będziesz coś wiedzieć[emoji4] i gratuluję synka[emoji4]

@Luiza. Na pewno wybierzecie śliczne [emoji4] Ja u dziewczynki mam od ręki[emoji4]gorzej z chłopcem....

@oliwiapatrycja Wcale się dzieciom nie dziwię...[emoji16] W końcu "upragniony" śnieg[emoji4] Szkoda tylko że tak późno[emoji23]

A u mnie na Śląsku na razie pokazuje -10...i mega wieje...Cudna wiosna[emoji106]

16uds65gf2i39h6o.png
U mnie w Wlkp tez strasznie wieje,aczkolwiek snieg juz topnieje i swieci sloneczko ale jest -5 ;)

Polecam bardziej aliexpress:) zamawiam tam co chwilę coś :) odkąd synek był mały :) czasem jakoś masakra , ale można super perełki trafić (przede wszystkim śledzić opinie i zdjęcia realne rzeczy w opiniach od kupujących).

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Też zamawiam nieraz coś z aliexpress częściej zabawki,np lego, które u nas kosztuje 550-600zl tam kupiłam za 67$. Dla dzieci nie zamawiałam ubranek kiedyś dla siebie kurtkę i spodnie i się zawiodłam jakość beznadziejna typowa chińszczyzna no i czas oczekiwania 1-2mies.

Moje dzieci poszły na dwór, myślałam, że będę miała chwilę spokoju a oni wrócili po 15 minutach zmarznięci jak nie wiem co. Jest -4st ale do tego taki lodowaty wiatr, że masakra.

Jak wy ładnie wyglądacie w ciąży. Ja to taki wieloryb. Dopiero 18tc się zaczyna a ja mam brzuchol jak w 38tc no i w ogóle gruba jestem. Na szczęście dopiero 1,5kg na plusie ale tak to jest jak się zaczyna ciążę z nadwagą.

reklama
Zobacz załącznik 842858 Ja tez się pochwale Alicja w brzuszku :D, a tak poza tym jadę do teściów, obym nie zjadła dużo nerow :D grunt to spokój ^^
Tęż myślałam o Alicji:) dla dziewczynek mam kilka typów właśnie Alicja albo Lili (od Liliany) ale mężowi się nie podoba, chłopaki chcieli by Lenkę albo Julię ale mi nie bardzo się podoba wiec jeszcze nie wiem.
Nas dziś odwiedzą moi rodzice, z którymi ostatnio mam gorsze stosunki wiec też pewnie będzie wesoło;)

Do góry