E
Ewka34
Gość
Napisz koniecznie co i jak po powrocie [emoji4] [emoji4] [emoji4]Wcięło mi pierwszą część posta. Pisałam, że idę dziś do ginekologa na 11.40.
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisz koniecznie co i jak po powrocie [emoji4] [emoji4] [emoji4]Wcięło mi pierwszą część posta. Pisałam, że idę dziś do ginekologa na 11.40.
Współczuję. Ja idę na siku koło 21 i potem o 6 rano. Nie muszę wstawać w nocy oby mi się to nie zmieniło. I oby zgaga nie doszlaKurcze dziewczyny te nocki mnie rozwalaja normalnie.. co dwie godz sie budze na siku.. serio jak w zegarku.. wstaje o 10 i nie moge dojsc do siebie..
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dostalam kartoniki jako gratis jak założyłam konto na stronie jakiejs firmy dla dzieci. Chyba ze 3 gratisy juz mi przyszly z roznych stronDziewczyny znalazłam coś takiego Link do: Naklejki z miesiącami dla dziecka - zebry co o tym myślicie ? Robić fotki co miesiąc a później z tego zrobić album na roczek?
No to pewnie te kartoniki co mi[emoji4]Ja dostalam kartoniki jako gratis jak założyłam konto na stronie jakiejs firmy dla dzieci. Chyba ze 3 gratisy juz mi przyszly z roznych stron
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Takie buciki na pozniej chyba pol roczku to sa takie niechodki z miekka podeszwa. nie wiem czemu znajomi akurat buciki kupili jak sie dowiedzieli o mojej ciazyTakich na od razu? One mają inna funkcję poza tym, że wyglądają? Mówię o takich do no powiedzmy 3 miesięcy. Bo wydaje mi się, że nie, i że mogę kupić jakieś zwykłe, ładne butki lub nawet i skarpeto butki, ale lepiej się upewnić.
[emoji254]9.08.18r.[emoji254]
Dzieki.. to jest juz wkurzajace.. serio.. A co do zgagi,narazie cisza ale z corka mialam straszna zgage ,ta ciaza jest inna.. [emoji4]Współczuję. Ja idę na siku koło 21 i potem o 6 rano. Nie muszę wstawać w nocy oby mi się to nie zmieniło. I oby zgaga nie doszla
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie te same pozniej doszlam do Twojego posta, od niedawna mam aplikacje i slabo mi idzie ogarnianie jej. Poza tym dostalam jeszcze naklejke do auta cos tam ze jedzie z nami dziecko, taka szmatke sensoryczna (ja to tak nazywam) i jakies tam mini poradniki, bardziej gazetki. No i oczywiscie dwie teczki na badania itpNo to pewnie te kartoniki co mi[emoji4]