reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Kurcze dziewczyny te nocki mnie rozwalaja normalnie.. co dwie godz sie budze na siku.. serio jak w zegarku.. wstaje o 10 i nie moge dojsc do siebie..

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze dziewczyny te nocki mnie rozwalaja normalnie.. co dwie godz sie budze na siku.. serio jak w zegarku.. wstaje o 10 i nie moge dojsc do siebie..

Współczuję. Ja idę na siku koło 21 i potem o 6 rano. Nie muszę wstawać w nocy :) oby mi się to nie zmieniło. I oby zgaga nie doszla :D

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dostalam kartoniki jako gratis jak założyłam konto na stronie jakiejs firmy dla dzieci. Chyba ze 3 gratisy juz mi przyszly z roznych stron

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to pewnie te kartoniki co mi[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

Takich na od razu? One mają inna funkcję poza tym, że wyglądają? Mówię o takich do no powiedzmy 3 miesięcy. Bo wydaje mi się, że nie, i że mogę kupić jakieś zwykłe, ładne butki lub nawet i skarpeto butki, ale lepiej się upewnić.

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]9.08.18r.[emoji254]
Takie buciki na pozniej chyba pol roczku ;) to sa takie niechodki z miekka podeszwa. nie wiem czemu znajomi akurat buciki kupili jak sie dowiedzieli o mojej ciazy

Współczuję. Ja idę na siku koło 21 i potem o 6 rano. Nie muszę wstawać w nocy :) oby mi się to nie zmieniło. I oby zgaga nie doszla :D

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki.. to jest juz wkurzajace.. serio.. A co do zgagi,narazie cisza ale z corka mialam straszna zgage ,ta ciaza jest inna.. [emoji4]

No to pewnie te kartoniki co mi[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png
Dokladnie te same :D pozniej doszlam do Twojego posta, od niedawna mam aplikacje i slabo mi idzie ogarnianie jej. Poza tym dostalam jeszcze naklejke do auta cos tam ze jedzie z nami dziecko, taka szmatke sensoryczna (ja to tak nazywam) i jakies tam mini poradniki, bardziej gazetki. No i oczywiscie dwie teczki na badania itp :)

reklama
Do góry