reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A oprócz tego jest jeszcze chyba też 2 tygodnie tacierzyńskiego i chyba 2 dni urlopu okolicznościowego :)

p19u43r85mf3dc6h.png

Tak do wykorzystania tacierzyński do 2lat!!!

oar8ugpj82a6sg42.png

reklama
Ja tam nie potrzebuję tych prywatnych grup. Z tej grupy przynajmniej nikt mnie nie wyrzuci za rzadsze udzielanie się. Każdy chyba ma życie poza ekranem komputera
Wiesz, część z nas jest na L4, część z nas nie ma do kogo buzi otworzyć za dnia bo mężowie w pracy a dzieci albo za małe albo ich nie ma jeszcze... Ja na przykład, gdyby nie moja mama to od 5 do 17 byłabym sama z psami w domu, niestety tak się złożyło. Koleżanki w pracy, ciężarnych czy dzieciatych koleżanek nie mam i co zrobić. Dlatego mam zazwyczaj czas na forum jedno, drugie i kilka grup ciążowych na fb oraz jeszcze kilka nie ciążowych. Od sierpnia to się zmieni, ale jak na razie, cieszę się, że są ;)

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]9.08.18r.[emoji254]

Nikt nikogo nie wyrzuca :) wiadomo, że nie każdy ma możliwość udzielania się non stop. Chodziło tylko o to co mówi Katinails, był taki moment, że tu na tej grupie otwartej codziennie pojawiało się kilka nowych mam, które napisały 1 post i chciały być w grupie prywatnej. A my chciałyśmy być bardziej swobodne na tej grupie prywatnej i rozmawiać np o bardziej intymnych rzeczach :)

p19u43r85mf3dc6h.png
Lub pokazywać swoje brzuchy, czy nawet i inne zdjęcia, a w przyszłości zapewne zdjęcia noworodków. [emoji1]

m3sxflw1xx0xz3zu.png

Co do grupy na fb jest tajna i nie da się inaczej dołączyć jak poprzez dodanie z listy znajomych. Jesli ktoś chce to proszę o kontakt na priv z namiarami jak was znaleźć na fb abym Was mogła dodać najpierw do znajomych a potem do grupy. Na fb jest o tyle fajnie że szybko można dostać odpowiedz na swoje pytanie, i na pewno nie zostanie pominięte ;) Mamy też piękną galerię brzuszków do podziwiania <3
Popieram, jest fajnie. Szkoda tylko, że na razie dość cicho, ale za to bezpiecznie i miło [emoji173]️ Lubię takie mniejsze grupki, choć na wielkich też jestem, ale tam się trzy razy zastanawiam zanim coś napiszę, w końcu stoi przy tym moje imię, nazwisko i zdjęcie.

m3sxflw1xx0xz3zu.png

Dzięki za odpowiedź [emoji4] i nikt się nie focha, tylko wyraża swoje zdanie[emoji4] Uważam, że każdy ma do tego prawo[emoji4] Założę się, że po twoim poście wiele osób się do Ciebie odezwie[emoji4] Widocznie potrzebna była taka rozmowa, żeby ktoś się w końcu tym zainteresował[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png
Czuję się odpowiedzialna za zamieszanie. :( Ale nie taki był mój zamysł. To wszystko wina tej aktualizacji hah [emoji1] [emoji1] Nawet suwak musiałam na nowo zakładać, i teraz jakiś taki gorszy mam. :/

m3sxflw1xx0xz3zu.png

reklama
Wiesz, część z nas jest na L4, część z nas nie ma do kogo buzi otworzyć za dnia bo mężowie w pracy a dzieci albo za małe albo ich nie ma jeszcze... Ja na przykład, gdyby nie moja mama to od 5 do 17 byłabym sama z psami w domu, niestety tak się złożyło. Koleżanki w pracy, ciężarnych czy dzieciatych koleżanek nie mam i co zrobić. Dlatego mam zazwyczaj czas na forum jedno, drugie i kilka grup ciążowych na fb oraz jeszcze kilka nie ciążowych. Od sierpnia to się zmieni, ale jak na razie, cieszę się, że są ;)

m3sxflw1xx0xz3zu.png

Zgodzę się z tym :) ja siedzę w domu do 16 sama . Nawet psa nie mam :D a w dodatku muszę polegiwac .. więc mam czas na grupy a nawet mogłabym nauczyć się szydełkować :D

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry