A oprócz tego jest jeszcze chyba też 2 tygodnie tacierzyńskiego i chyba 2 dni urlopu okolicznościowego
Tak do wykorzystania tacierzyński do 2lat!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A oprócz tego jest jeszcze chyba też 2 tygodnie tacierzyńskiego i chyba 2 dni urlopu okolicznościowego
Dopisz mnie do prywatnego.To dziś do końca dnia czekam na zgłoszenia i wieczorem wyślę listę do administratora.
Eee to pięknieMój też oszczędza urlop, żeby wziąć jak już będzie trzeba
A teraz pytanie z innej beczki... Może któraś z Was miała do czynienia z wózkami baby design?
@Luiza. byłaś zadowolona z tej spacerówki?Mój tak samo
Ja miałam, ale tylko spacerówkę Baby Design Walker.
Wiesz, część z nas jest na L4, część z nas nie ma do kogo buzi otworzyć za dnia bo mężowie w pracy a dzieci albo za małe albo ich nie ma jeszcze... Ja na przykład, gdyby nie moja mama to od 5 do 17 byłabym sama z psami w domu, niestety tak się złożyło. Koleżanki w pracy, ciężarnych czy dzieciatych koleżanek nie mam i co zrobić. Dlatego mam zazwyczaj czas na forum jedno, drugie i kilka grup ciążowych na fb oraz jeszcze kilka nie ciążowych. Od sierpnia to się zmieni, ale jak na razie, cieszę się, że sąJa tam nie potrzebuję tych prywatnych grup. Z tej grupy przynajmniej nikt mnie nie wyrzuci za rzadsze udzielanie się. Każdy chyba ma życie poza ekranem komputera
Lub pokazywać swoje brzuchy, czy nawet i inne zdjęcia, a w przyszłości zapewne zdjęcia noworodków. [emoji1]Nikt nikogo nie wyrzuca wiadomo, że nie każdy ma możliwość udzielania się non stop. Chodziło tylko o to co mówi Katinails, był taki moment, że tu na tej grupie otwartej codziennie pojawiało się kilka nowych mam, które napisały 1 post i chciały być w grupie prywatnej. A my chciałyśmy być bardziej swobodne na tej grupie prywatnej i rozmawiać np o bardziej intymnych rzeczach
Popieram, jest fajnie. Szkoda tylko, że na razie dość cicho, ale za to bezpiecznie i miło [emoji173]️ Lubię takie mniejsze grupki, choć na wielkich też jestem, ale tam się trzy razy zastanawiam zanim coś napiszę, w końcu stoi przy tym moje imię, nazwisko i zdjęcie.Co do grupy na fb jest tajna i nie da się inaczej dołączyć jak poprzez dodanie z listy znajomych. Jesli ktoś chce to proszę o kontakt na priv z namiarami jak was znaleźć na fb abym Was mogła dodać najpierw do znajomych a potem do grupy. Na fb jest o tyle fajnie że szybko można dostać odpowiedz na swoje pytanie, i na pewno nie zostanie pominięte Mamy też piękną galerię brzuszków do podziwiania <3
Czuję się odpowiedzialna za zamieszanie. Ale nie taki był mój zamysł. To wszystko wina tej aktualizacji hah [emoji1] [emoji1] Nawet suwak musiałam na nowo zakładać, i teraz jakiś taki gorszy mam. :/Dzięki za odpowiedź [emoji4] i nikt się nie focha, tylko wyraża swoje zdanie[emoji4] Uważam, że każdy ma do tego prawo[emoji4] Założę się, że po twoim poście wiele osób się do Ciebie odezwie[emoji4] Widocznie potrzebna była taka rozmowa, żeby ktoś się w końcu tym zainteresował[emoji4]
Zgodzę się z tym ja siedzę w domu do 16 sama . Nawet psa nie mam a w dodatku muszę polegiwac .. więc mam czas na grupy a nawet mogłabym nauczyć się szydełkowaćWiesz, część z nas jest na L4, część z nas nie ma do kogo buzi otworzyć za dnia bo mężowie w pracy a dzieci albo za małe albo ich nie ma jeszcze... Ja na przykład, gdyby nie moja mama to od 5 do 17 byłabym sama z psami w domu, niestety tak się złożyło. Koleżanki w pracy, ciężarnych czy dzieciatych koleżanek nie mam i co zrobić. Dlatego mam zazwyczaj czas na forum jedno, drugie i kilka grup ciążowych na fb oraz jeszcze kilka nie ciążowych. Od sierpnia to się zmieni, ale jak na razie, cieszę się, że są
[emoji254]9.08.18r.[emoji254]