reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja kupiłam bebetto holand za 1000zl w sklepie z nosidełkiem 1850zl, myśle ze stan jego jest tak idealny ze powinnam go sprzedać za jakieś jakieś 800zl wiec raczej nie stracę -koleżanka tak kupiła i sprzedała za 100zl różnicy, ja nie uważam mojego zakupu za zły :)

reklama
Bardzo okazyjna cena.A jaki model ?;-)
Em. A gdzie to się sprawdza? Jest gdzieś napisane?

Edit: już wiem, znalazłam! :D
9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurcze ja bije się z myślami i mam problem z tym.. podobają nam się te nowoczesne wózki ale używany to koszt 800-1000 zł . A sąsiadka chce 200 zł za swój też 3w1 no ale wiadomo.. to nie jest ten wóz co chciałam dla juniora :D z jednej strony fajnie takim pięknym wózkiem wozić małego a z drugiej strony jak przypomne sobie że tylko mąż zarabia a jeszcze tyle wydatków to nie wiem czy nie rozsądniej kupić ten za 200 zł . Dziecko i tak szybko z tego wózka wyrasta i mamusie kupuja inne spacerówki

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak uważałam jeszcze wczoraj wieczorem. Ale przemyślałam sprawę, i padło na taki tani. Nie żałuję. Za tą kasę kupię jeszcze łóżeczko i w ogóle. Dość wydatków mamy, bo mieszkanie kupujemy.

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

1520433561-d0fae4cb35d54fac-aaaaaa.jpeg

Mam taki, ale kolor inny, ciemniejszy. Innego, lepszego zdjęcia nie znalazłam, gdzie widać i wózek i spacerowkę.
Mój już złożony na jednej i drugiej szafie leży. Pompowane większe koła, to był mój wymóg konieczny. Reszta nie ma dla mnie znaczenia, bo cena wynagradza wszystko. [emoji14]

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Dzięki dziewczyny:)
Idę się ,,przygotować,, że tak powiem:) Odezwę się jak mnie zakwaterują. Miłego dnia:)
Trzymamy kciuki, żeby wszystko było ok. :)

Ja już jestem po wizycie u Endokrynologa. Miałam dzisiaj małą przygode, jak się rejestrowałam zapisałam sobie tylko dzień, godzinę i nazwę przychodni. Więc dzisiaj wpisałam ja w Google i spisałam pierwszy adres, który mi się pokazał. Okazało się, że w Bydgoszczy są dwie takie przychodnie i najpierw pojechałam nie do tej co trzeba. Bałam się, że mnie nie przyjmie bo się przez to spóźniłam ponad 10 min, a miałam wejść jako pierwsza przed zarejestrowanymi pacjentami ze względu na ciążę. Okazało się, ze lekarz był bardzo miły i przyjął mnie jak tylko pacjentka wyszła z gabinetu. Już jak spojrzał na wyniki z krwi powiedział, że wg niego nic mi nie jest, bo teraz na wszelki wypadek obniżyli normy dla ciężarnych. Zrobił mi USG i podpytal jak się czuje i czy coś mi dolega. Na USG wyszło, że oba płaty czyste. Na wszelki wypadek po świętach jeszcze raz mam oddać krew do badania i z wynikami przyjść do niego. Mega mnie uspokoił . Ale się rozpisałam:D

Trzymamy kciuki, żeby wszystko było ok. :)

Ja już jestem po wizycie u Endokrynologa. Miałam dzisiaj małą przygode, jak się rejestrowałam zapisałam sobie tylko dzień, godzinę i nazwę przychodni. Więc dzisiaj wpisałam ja w Google i spisałam pierwszy adres, który mi się pokazał. Okazało się, że w Bydgoszczy są dwie takie przychodnie i najpierw pojechałam nie do tej co trzeba. Bałam się, że mnie nie przyjmie bo się przez to spóźniłam ponad 10 min, a miałam wejść jako pierwsza przed zarejestrowanymi pacjentami ze względu na ciążę. Okazało się, ze lekarz był bardzo miły i przyjął mnie jak tylko pacjentka wyszła z gabinetu. Już jak spojrzał na wyniki z krwi powiedział, że wg niego nic mi nie jest, bo teraz na wszelki wypadek obniżyli normy dla ciężarnych. Zrobił mi USG i podpytal jak się czuje i czy coś mi dolega. Na USG wyszło, że oba płaty czyste. Na wszelki wypadek po świętach jeszcze raz mam oddać krew do badania i z wynikami przyjść do niego. Mega mnie uspokoił . Ale się rozpisałam:D

No to super[emoji16]

16uds65gk16dflk6.png

@karolka22 ja niestety muszę unikać kotów, właśnie z powodu uczulenia i zwiększonego ryzyka zachorowań na toxo. Mieszkałam też z jedynym, ale teraz się przeprowadziliśmy i jestem daleko od niego[emoji16]

16uds65gk16dflk6.png
Anulaa88 koty to 10% możliwości zarażenia, na toksoplazmoze większy wpływ ma zjedzenie niedomytych owoców i warzyw oraz surowego mięsa.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry