Zadzwonili ze szpitala, że mają miejsce, zajebiście. Rano jak dzwoniłam mówili, że na pewno dziś nie bo nie mają miejsca teraz się zwolniło. M pojechał moim autem ze spakowaną torbą i będzie za 2godziny. Powiedziałam jej, że dopiero po 17ej mogę być.Myślą, że człowiek nic nie robi tylko czeka aż łaskawie zadzwonią.
reklama
Fiorna
Fanka BB :)
polska służba zdrowia... niestety tak to wygląda w naszym krajuZadzwonili ze szpitala, że mają miejsce, zajebiście. Rano jak dzwoniłam mówili, że na pewno dziś nie bo nie mają miejsca teraz się zwolniło. M pojechał moim autem ze spakowaną torbą i będzie za 2godziny. Powiedziałam jej, że dopiero po 17ej mogę być.Myślą, że człowiek nic nie robi tylko czeka aż łaskawie zadzwonią.
Wyszło " szara strefa " czyli nie do końca wiadomo kiedy to było mogłam mieć na początku ciążyWyszly Ci swieze przeciwciała na toksoplazmoze?
Anulaa88
Nie no masakra.. Ale w sumie będziesz mieć to już za sobą[emoji4]Zadzwonili ze szpitala, że mają miejsce, zajebiście. Rano jak dzwoniłam mówili, że na pewno dziś nie bo nie mają miejsca teraz się zwolniło. M pojechał moim autem ze spakowaną torbą i będzie za 2godziny. Powiedziałam jej, że dopiero po 17ej mogę być.Myślą, że człowiek nic nie robi tylko czeka aż łaskawie zadzwonią.
W 13tyg na pierwszym prenatalnymCzyli jednak inną płeć lekarz stwierdził? W którym tyg byłaś jak powiedział, że chłopczyk?
Anulaa88
@karolka22 ja niestety muszę unikać kotów, właśnie z powodu uczulenia i zwiększonego ryzyka zachorowań na toxo. Mieszkałam też z jedynym, ale teraz się przeprowadziliśmy i jestem daleko od niego[emoji16]
.rudzielec
@kasiak85 trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku.
Ja spotkałam wczoraj sąsiadkę i powiedziała, ze jej córka i zarazem moja koleżanka będzie mogla oddać nam wózek jeśli będziemy chcieli wiec kwestia dogadania się. My na wózek będziemy się decydować pewnie w czerwcu/lipcu chyba że wcześniej trafi się jakaś super oferta
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja spotkałam wczoraj sąsiadkę i powiedziała, ze jej córka i zarazem moja koleżanka będzie mogla oddać nam wózek jeśli będziemy chcieli wiec kwestia dogadania się. My na wózek będziemy się decydować pewnie w czerwcu/lipcu chyba że wcześniej trafi się jakaś super oferta
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama