GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@GorzkaPomarańcza jak sie Bobas urodzi to będzie nawet większy od łapy Tatusia
Poprawiałaś mi normalnie humor Kochana tym sformułowaniem
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co za dramat... współczuję tym ludziomJutro was doczytam. Teraz tylko wpadłam powiedzieć dobranoc. Ledwo mnie przyjęli na oddział a koleżanka z sali zaczęła rodzić 22tc powiedzieli jej że już nic nie da się zrobić wzięli ją na poród. Ryczała jak bóbr a jej mąż razem z nią. To ich 6ta ciąża, którą poroniła. Masakra widziałam jak jej pępowina wystawała miedzy nogami a potem. Tak mi jej szkoda aż sama ryczę bo mnie ten widok, ta ich rozpacz zwaliła z nóg.
Dobranoc dziewczyny. Do jutra. Sorki, że wam takie okropne rzeczy piszę na noc ale nie mogę zapomnieć tego widoku.
Co za dramat... współczuję tym ludziom
Dziewczyny, a jest jakiś taki czas, od którego dziecko jest już w stanie przeżyć jeśli urodzi się wcześniej? Np moja znajoma urodziła w 25tc. Teraz jej córka ma już ponad rok. Ale nie mogę sobie wyobrazić, że takie maleństwo dało radę.