oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja czytałam w necie, że nawet zwykła pościel składająca się z poduszki i kołderki jest niebezpieczna, że lepiej żeby maluch spał w rożku itp. Nie wiem ile w tym prawdy...Mnie ostatnio wpadła w oko jakaś strona na facebook i weszłam i spodobały mi się pościele i rożki
Link do: Pościel niemowlęca 3-elementowa OBŁOCZEK - Strawberry
Tylko, że to jest bez baldachimu. Ja baldachimu na pewno nie chcę, więc takich nie oglądałam.
Ja się zastanawiam nawet nad tymi boczkami do łóżeczka, czy kupować czy kupić zwykłą pościel. Wszystkie te boki ozdobne, baldachimy itp są niby niebezpieczne dla takich maluszków, ze względu na możliwość śmierci łóżeczkowej
A ja czytałam w necie, że nawet zwykła pościel składająca się z poduszki i kołderki jest niebezpieczna, że lepiej żeby maluch spał w rożku itp. Nie wiem ile w tym prawdy...
Ja niepocieszona. Dziś jak nigdy bez USG kontrola badań w sumie tylko. Kolejna wizyta 26 MarcaJa dopiero na 14.50... Pisz od razu jak było!
9.08.18r. [emoji173]️
Kurde dziwnie to macie...Nie wyobrażam sobie wizyty bez usg.Ja niepocieszona. Dziś jak nigdy bez USG kontrola badań w sumie tylko. Kolejna wizyta 26 Marca
No ja pierwszy raz się z tym u Niego spotykam. Zawsze miałam. W ciąży z synem tez pocieszam się że kolejna wizyta dość szybko bo za 3 tygodnieKurde dziwnie to macie...Nie wyobrażam sobie wizyty bez usg.