chomiczka007
Moderatorka
Ja swoją koszulę z porodu lubiłam najbardziej i jeszcze długo po porodzie ją nosiłam. Znalazłam naprawdę ładne i fajne koszule w normalnych cenach. Ja śpie normalnie w koszulach takich bardziej kusych na ramiączkach więc dla mnie to nic nowego. Na pewno nie wyobrażam sobie pobytu przed i poporodowego w szpitalu w dwuczęściowej piżamie!! No way, świeciłabym gołym tyłkiem przez większość czasu, serio często się tam zagląda i przed o po porodzie. Jak cc to nie ma opcji założenia takiej piżamy, zresztą totalnie niepraktyczna w tym czasie
Mi się podobają np takie, i ceny też przystępne.
Link do: L – Rozpinana koszula do karmienia MARTA Fuksja – Bobaskowo – wszystko dla Mamy i Bobasa
Link do: L – Rozpinana Koszula Nocna NAVY BLUE – Bobaskowo – wszystko dla Mamy i Bobasa
Link do: L – Rozpinana Koszula Nocna MIĘTOWA KRATKA – Bobaskowo – wszystko dla Mamy i Bobasa
Poród to jest tak ekstremalne doznanie że kwestia wyglądu totalnie nie ma najmniejszego znaczenia, liczy się tylko wygoda
Mi się podobają np takie, i ceny też przystępne.
Link do: L – Rozpinana koszula do karmienia MARTA Fuksja – Bobaskowo – wszystko dla Mamy i Bobasa
Link do: L – Rozpinana Koszula Nocna NAVY BLUE – Bobaskowo – wszystko dla Mamy i Bobasa
Link do: L – Rozpinana Koszula Nocna MIĘTOWA KRATKA – Bobaskowo – wszystko dla Mamy i Bobasa
Poród to jest tak ekstremalne doznanie że kwestia wyglądu totalnie nie ma najmniejszego znaczenia, liczy się tylko wygoda