reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mnie chodziło o to, że nie trzeba kupować worka jutowego tylko można znaleźć coś i ładnego i wygodnego. No nie wyobrażam sobie siebie w koszuli do kostek kołnierzykiem wgryzającym się w szyję :D

Generalnie, to ja śpię w znoszonych t-shirtach, bo to jest dla mnie najwygodniejsze, piżama to jak jadę gdzieś w goście, żeby tyłkiem nie świecić :p
O tak![emoji16]

16uds65gk16dflk6.png

reklama
Miałam narazie tylko jedno usg w 13 tygodniu :-Dwtedy akurat byłam prywatnie ale mimo to dzidzia nie chciała się pokazać, nóżki ścisniete były :-)chodzę na nfz ogólnie
Serio 1 usg?? ja chodzę na nfz, do tej pory 2 wizyty na których miałam usg robione, chociaż dostałam tylko 1 zdjęcie. Poza tym na prenatalne chodzę prywatnie, bo tam mnie mój ginekolog skierował i zdjęcia zdecydowanie lepszej jakości :)

Dzień dobry ciezaroweczki [emoji4]... Od wczoraj oglądam komplety pościeli do łóżeczka z baldachimem ale nic konkretnego nie wpadło mi w oko. No i ceny masakra. Znalazłyscie może przypadkowo coś fajnego ? ?

Dzień dobry ciezaroweczki [emoji4]... Od wczoraj oglądam komplety pościeli do łóżeczka z baldachimem ale nic konkretnego nie wpadło mi w oko. No i ceny masakra. Znalazłyscie może przypadkowo coś fajnego ? ?

Ja mam pościel jeszcze po Jasiu, to nie szukam specjalnie, tylko prześcieradełek muszę dokupić, bo jednak z czasem będą dzieci spać w dwóch łóżeczkach. Ale jak nie możesz znaleźć nic ciekawego, to może poszperać za bawełną pościelową (na allegro są piękne i niedrogie wzory dziecięce)? Jak masz znajomą krawcową, to może uszyje komplet pościeli (oczywiście za drobną opłatą, bo to jednak nie wypada nic nie dać) :)

Witam chciałam się przywitać :)
Dopiero dołączyłam do forum bo od samego początku mam przygody i jakoś nie miałam za bardzo ochoty na pisanie .. już jest lepiej, choc mam krótka szyjke i muszę polegiwać :) jutro kolejna wizyta . Ja USG miałam już chyba z 10 razy robione :O przez te problemy właśnie chodzę na wizyty co dwa tygodnie i podglądam swojego maluszka :) jutro kolejna wizyta :)

Witam chciałam się przywitać :)
Dopiero dołączyłam do forum bo od samego początku mam przygody i jakoś nie miałam za bardzo ochoty na pisanie .. już jest lepiej, choc mam krótka szyjke i muszę polegiwać :) jutro kolejna wizyta . Ja USG miałam już chyba z 10 razy robione :O przez te problemy właśnie chodzę na wizyty co dwa tygodnie i podglądam swojego maluszka :) jutro kolejna wizyta :)
Witamy [emoji4] Mam podobne "przygody". Będzie dobrze[emoji4]

16uds65gk16dflk6.png

Ja łóżeczkowe wyposażenie zakupie u Pan szyjących na zamówienie - w to chyba zainwestuje najbardziej, już nawet odpuszczam zakup dużej ilości ciuchów tych pierwszych od 0-3msc, wiecie ze moja koleżanka ma 7 tyg dziecko i już sprzedaje ciuchy w rozmiarze 56-62...z tych 20 bodziakow które mam połowy nawet 2 razy nie ubiorę... dokopie z 5 pajacy, jakieś spodenki, bluzeczki ze 2 i sobie daruje, bo w październiku już będzie chłodniej i i tak trzeba się zaopatrzyć w większe i cieplejsze

Będę musiała przeżyć jakoś w tych babcinych koszulach :D ale się boje tego bólu porodowego ...:(
Zobaczysz małego człowieka to ból minie lub przynajmniej odejdzie na dalszy plan. Ważne by jak najszybciej wrócić do domku swojego. Tam ból też będzie mniejszy. :D

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
No bez przesady[emoji4] Można kupić fajną koszulę nocną[emoji4] Wystarczy poszukać[emoji4]

16uds65gk16dflk6.png
To już zależy kto co lubi, jaki ma gust i w czym mu wygodnie. Dla mnie najlepsze są cienkie sukienki odcięte pod biustem, lekkie rozkloszowanie i rękaw 3/4. Czuję się wtedy jakbym chodziła nago hah [emoji1] [emoji1]

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Do góry