reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U nas na Podlasiu może być zimowo, szanse na wiosnę w Wielkanoc chyba małe. Chociaż jeszcze miesiąc, wiec wszystko jest możliwe ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Też nie śpię ostatnimi czasy. Zasypiam o 23, budzę się koło pierwszej. Potem kolejna drzemka jest mniej więcej od 7 do 9... Teraz to już w ogóle przypominam wampira. Tylko czerwone usta odcinają mi się na normalnie i tak bladej twarzy. Nawet malować mi się nie chce na to - 13...

9.08.18r. [emoji173]️ [emoji66]
f2w3flw1cbdbspns.png
Ja sie maluje jak gdzies wychodze bo nie chce ludzi straszyc tyle mam pryszczy ;) mialam nadzieje ze w drugim trumestrze cera mi sie poprawi ale nic sie nie zmienilo i nadal wygladam jak pryszczata nastolatka 8-)

Ostatnia edycja:
To widzę, że chyba większość z nas jest zwolenniczkami wiosny :D do tego co wymieniłyśmy wiosna niesie ze sobą jeszcze spacerki w słońcu i grille z kiełbaską :) mmmm ale się rozmarzyłam :D

p19u43r8yerdtwen.png
Uderzyłaś w mój czuły punkt[emoji23][emoji23][emoji23] grill +kiełbaski[emoji173][emoji173][emoji173] To jest najpiękniejsze![emoji16]

16uds65gk16dflk6.png

Wiosna, maj, kwiatki, ptaszki i motylki. Ciepełko, grill nad Odrą. NIC ciężkiego na sobie, lekkie spodnie (uwielbiam takie 3/4) i inne lekkie ciuchy, tylko buty włożyć na stopy i można wyjść z domu, dla mnie optymalna temperatura to 22-25 stopni. I ta zieleń, ona tylko w maju taki taki odcień że człowiek do domu by nie wracał :) Się rozmarzyłam się... Nie lubię zimna, oj jak nie lubię zimna....

Ja sie maluje jak gdzies wychodze bo nie chce ludzi straszyc tyle mam pryszczy ;) mialam nadzieje ze w drugim trumestrze cera mi sie poprawi ale nic sie nie zmienilo i nadal wygladam jak pryszczata nastolatka 8-)
Ja jak nigdy nie miałam pryszczy tak mi w ciągu 3 dni wyszły takie podskórne... jeden przy skroni a drugi po lewej stronie brody, nawet nie idzie tego wycisnąć ...

Ja jestem średniego wzrostu 163cm, blada buzia, blondynka, twarz w kostkach to wyglądam na maksymalnie 17 lat. Piwa nie raz nie dwa nie chcą mi sprzedać [emoji14]

f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
Ja jestem średniego wzrostu 163cm, blada buzia, blondynka, twarz w kostkach to wyglądam na maksymalnie 17 lat. Piwa nie raz nie dwa nie chcą mi sprzedać [emoji14]

f2w3flw1cbdbspns.png
Ja tez z tych raczej nizszych bo 160cm i dluuugo musialam sie w sklepie okazywac dowodem osobistym. Teraz mam 31 lat wiec juz nie wolaja ale tak z 5 lat do tylu to jeszcze sie zdarzalo..:D a Ty ile masz lat?

Do góry