Fiorna
Fanka BB :)
@.rudzielec Mam nadzieję że niedługo tak już będzie i Wielkanoc w tym roku będzie wiosenna a nie zimowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie maluje jak gdzies wychodze bo nie chce ludzi straszyc tyle mam pryszczy mialam nadzieje ze w drugim trumestrze cera mi sie poprawi ale nic sie nie zmienilo i nadal wygladam jak pryszczata nastolatkaTeż nie śpię ostatnimi czasy. Zasypiam o 23, budzę się koło pierwszej. Potem kolejna drzemka jest mniej więcej od 7 do 9... Teraz to już w ogóle przypominam wampira. Tylko czerwone usta odcinają mi się na normalnie i tak bladej twarzy. Nawet malować mi się nie chce na to - 13...
9.08.18r. [emoji173]️ [emoji66]
Ale bym sobie zjadla kielbaske z grillaTo widzę, że chyba większość z nas jest zwolenniczkami wiosny do tego co wymieniłyśmy wiosna niesie ze sobą jeszcze spacerki w słońcu i grille z kiełbaską mmmm ale się rozmarzyłam
Was też tak stawy biodrowe rwą? Dziś ledwo mogę chodzić :/
Uderzyłaś w mój czuły punkt[emoji23][emoji23][emoji23] grill +kiełbaski[emoji173][emoji173][emoji173] To jest najpiękniejsze![emoji16]To widzę, że chyba większość z nas jest zwolenniczkami wiosny do tego co wymieniłyśmy wiosna niesie ze sobą jeszcze spacerki w słońcu i grille z kiełbaską mmmm ale się rozmarzyłam
Ja jak nigdy nie miałam pryszczy tak mi w ciągu 3 dni wyszły takie podskórne... jeden przy skroni a drugi po lewej stronie brody, nawet nie idzie tego wycisnąć ...Ja sie maluje jak gdzies wychodze bo nie chce ludzi straszyc tyle mam pryszczy mialam nadzieje ze w drugim trumestrze cera mi sie poprawi ale nic sie nie zmienilo i nadal wygladam jak pryszczata nastolatka
Ja jestem średniego wzrostu 163cm, blada buzia, blondynka, twarz w kostkach to wyglądam na maksymalnie 17 lat. Piwa nie raz nie dwa nie chcą mi sprzedać [emoji14]Ja sie maluje jak gdzies wychodze bo nie chce ludzi straszyc tyle mam pryszczy mialam nadzieje ze w drugim trumestrze cera mi sie poprawi ale nic sie nie zmienilo i nadal wygladam jak pryszczata nastolatka
Ja tez z tych raczej nizszych bo 160cm i dluuugo musialam sie w sklepie okazywac dowodem osobistym. Teraz mam 31 lat wiec juz nie wolaja ale tak z 5 lat do tylu to jeszcze sie zdarzalo.. a Ty ile masz lat?Ja jestem średniego wzrostu 163cm, blada buzia, blondynka, twarz w kostkach to wyglądam na maksymalnie 17 lat. Piwa nie raz nie dwa nie chcą mi sprzedać [emoji14]
9.08.18r. [emoji173]️ [emoji66]