reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

W pierwszy dzień wiosny, 21 marzec. Niech mi potwierdzą moją córeczkę to w ogóle będę wniebowzięta :D
A Ty? :D

9.08.18r. [emoji173]️ [emoji66]
f2w3flw1cbdbspns.png
Jeszcze się nie umówiłam, ale może będę mieć 15 marca, bo wtedy mam równo 20 tc a ten lekarz od prenatalnych chyba akurat w czwartki przyjmuje :)

p19u43r8yerdtwen.png

reklama
Zobacz załącznik 840543 Wymieniłam tamte welurowe dresy z h&m na inne dresy bo jednak w S wyglądałam jak pingwin jakbym miała 170cm to może by przeszło ale moja nogawka była strasznie rozlazła w nich dobrze ze nie zerwałem metki tak ze przeszukałam cały Krakow żeby zamienić na xs - nie było wiec wzięłam inna xs i myśle ze pasują w końcu tak ze czuje się dobrze
to Ty chudzina jestes xs :) nie pamietam kiedy taki rozmiar ja mialam :(

Ja tez dostalam dresy z h&m rozm S. i tez sa mi za duze trochę , ale dostalam je w prezencie od chlopaka wiec nie chcialam juz mu zamieszania robic :) xs ponoć nie bylo. Ciezko dla ciezarnej cos dostac w tym rozmiarze. Nawet na olx kobiety sprzedaja najczesciej M, L.
Tylek s, sx a cycki ponad F. Dysproporcja zaawansowana.

Ja tez dostalam dresy z h&m rozm S. i tez sa mi za duze trochę , ale dostalam je w prezencie od chlopaka wiec nie chcialam juz mu zamieszania robic :) xs ponoć nie bylo. Ciezko dla ciezarnej cos dostac w tym rozmiarze. Nawet na olx kobiety sprzedaja najczesciej M, L.
Noo tak zauważyłam właśnie, ja tez dostałam na walentynki ale dziś doszłam do wniosku ze nie chce wyglądać jak worek kartofli w ciąży :D Noo w tali bym zdzierżyła ale miałam nogawkę na gumce i tam mi się cały nadmiar spodni zatrzymywał i wisiało mi wszystko w nogawce :D mam tylko 162 cm wzrostu :) zabrakło mi tej długiej nogi hehe

reklama
Do góry