reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@oliwiapatrycja ile miał Twój synek cm po urodzeniu?
Dziewczyny mam pytanie przytylyscie coś od początku ciąży???ja teraz 16 tydz 5 dzień i tak jak zaczynałam ciążę tak stoję no z 2 tyg nie mam wiecznych mdłości ale się tak zastanawiam czy to nie źle jak nic nie przytyłam nawet 1kg ???Brzuch rosnie i to dość mocno duży.W pierwszej i 2 ciąży tyłam od początku po 1.5- 2 kg
Ja na razie przytyłam kg ;) To, że waga stała w miejscu tłumaczyłam sobie tym, że przed zajściem miałam nadwagę i teraz nie mogę za dużo przytyć

reklama
Ja mam 171 cm mąż 176 cm to duży nie był jak się urodził ale później jaki tłusciutki się zrobił :p ciekawe teraz jak duże będzie dzieciaczek :-)

Ja przytyłam tylko 1 kg :) i bardzo mnie to cieszy. Ważne, że z dzieckiem wszystko ok :)

p19u43r8yerdtwen.png

Piesków zawsze się bałam, wiec mam chomiczka [emoji5] oto i on
1519458335-b94af153b025020d-aaaaaa.jpeg

Monika267, wydaje mi się ze skoro wymiotowałaś tak często to pewnie dlatego nie przytyłaś. Moja siostra na początku to nawet schudła, ja natomiast tez nie przytyłam jeszcze nawet kg. Wiec nie masz czym się martwić jak Dzidziuś jest zdrowy [emoji6]

A teraz czas na poranna kawę :) wcześniej piłam po 4 kawy dziennie i teraz w sumie są dni gdy chce mi si kawy i jedna wypije, a są dni gdy nie pije jej wcale [emoji6]

Miłego weekendu Mamusie [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja między 1 a 2 wizytą u gina czyli między 7 a 10 tygodniem 1,5 kg a teraz między 10 a 14 nic nie przytyłam. Ale jak byłam na tej wizycie w 10 tygodniu to się mnie gin zapytała czy jem słodycze - a ja wtedy potrafiłam wsunąć tą największą milke w jeden wieczór - zaleciła abym słodkie zastąpiła marchewką z jabłkiem i od tamtej pory zdarzyło mi się coś w wsunąć dobrego ale na zasadzie: ja zjadłam 4 kostki ptasiego mleczka a mój 26 :laugh2::laugh2: i miał chyba wyrzuty sumienia że zjadł więcej bo za każdą kosteczką próbował mi jedną wcisnąć, ale się nie dałam :laugh2:

reklama
to już z tym 56 poczekam na 9 marca nie będę przesadzała z tym różem bo mnie pokara :D

Ja nawet teraz wiedząc od lekarza, że to dziewczynka to i tak wstrzymuje się z takimi typowo dziewczęcymi ciuszkami, nawet po tych połówkowych pod koniec marca to tez pójdę na lumpeksy jakieś coś poszaleć, ale postaram sie szukać nadal uniwersalnych ciuszków, bo za dużo sie naczytałam o tych pomyłkach z płcią [emoji28]

oar8flw1mdp5ujvp.png

Do góry