Paulana
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 840246 To moja krowa jeszcze nie wiem jak my się ogarniemy z 40kg rocznym psem
My mamy dwa i to w bloku wiec tez bedzie ciezko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 840246 To moja krowa jeszcze nie wiem jak my się ogarniemy z 40kg rocznym psem
Co Ty mu dajesz jeść ze taki urósłZobacz załącznik 840256 Było- jest,
A co do dziewczynki hmmm No na prenatalnych mówił ze ma wysoka skuteczność i wyglada na dziewczynkę, ja osobiście myślałam nad chłopcem ale widzicie - nie powstrzymałam się przed kolejnym usg i przyzwyczaiłam się do dziewczynki Hahaha najwyżej jak wyjdzie chłopak to będzie kwiatkowy przez 2miesiace na ciuchach po złotówce
Ja za okna sie nie biore. Umyje maz albo moze poprosze mame, bo nas czeka szorowanie okien po remoncie a wiem ze mama zrobi to dokladniejNiedługo święta i tak się zastanawiam czy jak będę być okna w połowie marca to mogę czy powinnam sobie odpuścić i zagnać męża żeby umyl.. Bo w ciąży niby nie powinno się takich rzeczy robić .
Świetny krówek [emoji173]️[emoji1]Zobacz załącznik 840246 To moja krowa jeszcze nie wiem jak my się ogarniemy z 40kg rocznym psem
Krówek jest dziewuszkaŚwietny krówek [emoji173]️[emoji1]
9.08.18r. [emoji173]️
Ostatnio zastanawialam sie, w ktorym jestem miesiacu ciazy i... nie umialam sobie tego policzyc musialam sprawdzic w internecie jak sie przelicza tygodnie na miesiaceNie umiem liczyć chyba ,zresztą w ciąży to naprawdę mam kłopoty często z myśleniem i przetwarzaniem informacji
Mamy bardzo podobne podejście do ciąży. [emoji12]Dziewczyny, śliczne brzuszki u mnie z dnia na dzień wywala coraz bardziej i już na pewno przed nikim bym nie ukryła, że jestem w ciąży [emoji14]
Jeśli chodzi o ubrania w ciąży już pisałam, że chodzę w ciążowych, ale dżinsach ciążowych żeby doprecyzować ja nie lubię getrów/dresów (chyba, że po domu to lubię ), chodzę tylko w dżinsach, bo tylko wtedy czuję się taka hmm "ogarnięta" i bardziej sexi więc dlatego też kupiłam dżinsy ciążowe.
Kawę piję w ciąży, jedną dziennie, dwóch ginekologów u których byłam powiedziało, że można. Generalnie ciągle któraś tu pisze czego w ciąży nie można jeść/pić... kawy, czekolady, ogórków konserwowych, salami, serków pleśniowych, śledzi... trochę to wydziwianie jak dla mnie. Moja ginekolog, jak również mamaginekolog na swoim blogu jasno mówią, że nie można jeść tylko surowego mięsa, które nie jest poddawane żadnej obróbce termicznej oraz serków z mleka niepasteryzowanego. Mam wrażenie, że kobiety w ciąży bardzo wydziwiają z tym jedzeniem [emoji14] ja jem wszystko (poza surowym mięsem) i robię wszystko jak przed ciążą
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom