reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja byłam. upiłam tylko biustonosz. Leginsy były fajne, ale dopiero co kupiłam podobne w h&m :) dzieciątku nic nie kupiłam, bo jestem wierna temu co postanowiłam czyli do usg połówkowego nie kupuję nic :D jakoś tak nie chcę zapeszać (chociaż czuję, że wszystko i tak będzie dobrze :) ). Ja do lumpeksów jakoś nie mogę się przekonać, bo nie umiem tam nic znaleźć. Więc jak tylko będą jeszcze promki w lidlu do lipca, to na pewno bym coś wtedy pokupowała. Poza lidlem to odwiedzę pewnie smyk, pepco, h&m i zarę :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Też myślałam, że wytrzymam do połówkowych z zakupami ale nie mogłam się oprzeć. Nie wiem czy jeszcze takie ciuszki się powtórzą ;) Sobie nic nigdy nie potrafiłam znaleźć w lumpeksach więc wydaje mi się, że z dziecięcymi nie byłoby łatwiej

reklama
Ja byłam. upiłam tylko biustonosz. Leginsy były fajne, ale dopiero co kupiłam podobne w h&m :) dzieciątku nic nie kupiłam, bo jestem wierna temu co postanowiłam czyli do usg połówkowego nie kupuję nic :D jakoś tak nie chcę zapeszać (chociaż czuję, że wszystko i tak będzie dobrze :) ). Ja do lumpeksów jakoś nie mogę się przekonać, bo nie umiem tam nic znaleźć. Więc jak tylko będą jeszcze promki w lidlu do lipca, to na pewno bym coś wtedy pokupowała. Poza lidlem to odwiedzę pewnie smyk, pepco, h&m i zarę :)

W lidlu chyba co jakiś czas pojawiają się takie ciuszki w dwupakach itp.
Ja ostatnio nic nie kupuje z ciuszków bo czekam do połówkowego :-) kiedy ja się doczekam tego usg.. :-/

Też myślałam, że wytrzymam do połówkowych z zakupami ale nie mogłam się oprzeć. Nie wiem czy jeszcze takie ciuszki się powtórzą ;) Sobie nic nigdy nie potrafiłam znaleźć w lumpeksach więc wydaje mi się, że z dziecięcymi nie byłoby łatwiej
Też tak mam ze prędzej dziecku znajdę niż sobie. I większą przyjemność sprawiają mi dziecięce ciuszki jak coś dla mnie:p

Ja bywam w lidlu rzadko, ale odkąd jestem w ciąży i coś sobie powoli patrzę na ubranka dziecięce, to za każdym razem jak jestem w lidlu jest coś fajnego :D kiedyś jak byłam z miesiąc temu to były takie sweterki ładne :) więc do lipca pewnie coś tam jeszcze będzie :)

W lidlu chyba co jakiś czas pojawiają się takie ciuszki w dwupakach itp.
Ja ostatnio nic nie kupuje z ciuszków bo czekam do połówkowego :-) kiedy ja się doczekam tego usg.. :-/

Ty masz chyba najwcześniej termin z nas wszystkich o ile dobrze kojarzę (?), więc też najszybciej powinnaś mieć usg połówkowe :D

W lidlu to pewnie na wiosnę i lato pojawią się ubranka dziecięce. Bardzo lubię ten sklep i często w nim bywam, także powiem z czystym sumieniem, że kolejne pewnie za jakieś miesiąc, może nieco więcej, się pojawią, przy okazji wiosennych bucików, kurteczek, spodenek.

Jaś mam tak samo Hahaha :) jak moja mama ma D tak u mnie lipa nad lipami:D

A co do ciuchów z Lidla, byłam nic nie kupiłam uważam ze za 3zl kupię tez piękne używki dobrej jakości :) wiec sobie darowałam,
Witam w klubie i kupowania z drugiej ręki i małych cyckow hahah [emoji28][emoji1]

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
W Lidlu średnio co 1.5 -2 miesięcy są takie promocje na dziecięce rzeczy[emoji4] Takie mam przynajmniej info[emoji39]
A co lumpeksów... Ja po prostu nie potrafię szukać☹ chociaż wiem że fajne perełki można zdobyć. No ale cóż[emoji4]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry