reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja byłam. upiłam tylko biustonosz. Leginsy były fajne, ale dopiero co kupiłam podobne w h&m :) dzieciątku nic nie kupiłam, bo jestem wierna temu co postanowiłam czyli do usg połówkowego nie kupuję nic :D jakoś tak nie chcę zapeszać (chociaż czuję, że wszystko i tak będzie dobrze :) ). Ja do lumpeksów jakoś nie mogę się przekonać, bo nie umiem tam nic znaleźć. Więc jak tylko będą jeszcze promki w lidlu do lipca, to na pewno bym coś wtedy pokupowała. Poza lidlem to odwiedzę pewnie smyk, pepco, h&m i zarę :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Też myślałam, że wytrzymam do połówkowych z zakupami ale nie mogłam się oprzeć. Nie wiem czy jeszcze takie ciuszki się powtórzą ;) Sobie nic nigdy nie potrafiłam znaleźć w lumpeksach więc wydaje mi się, że z dziecięcymi nie byłoby łatwiej

reklama
Ja byłam. upiłam tylko biustonosz. Leginsy były fajne, ale dopiero co kupiłam podobne w h&m :) dzieciątku nic nie kupiłam, bo jestem wierna temu co postanowiłam czyli do usg połówkowego nie kupuję nic :D jakoś tak nie chcę zapeszać (chociaż czuję, że wszystko i tak będzie dobrze :) ). Ja do lumpeksów jakoś nie mogę się przekonać, bo nie umiem tam nic znaleźć. Więc jak tylko będą jeszcze promki w lidlu do lipca, to na pewno bym coś wtedy pokupowała. Poza lidlem to odwiedzę pewnie smyk, pepco, h&m i zarę :)

W lidlu chyba co jakiś czas pojawiają się takie ciuszki w dwupakach itp.
Ja ostatnio nic nie kupuje z ciuszków bo czekam do połówkowego :-) kiedy ja się doczekam tego usg.. :-/

Też myślałam, że wytrzymam do połówkowych z zakupami ale nie mogłam się oprzeć. Nie wiem czy jeszcze takie ciuszki się powtórzą ;) Sobie nic nigdy nie potrafiłam znaleźć w lumpeksach więc wydaje mi się, że z dziecięcymi nie byłoby łatwiej
Też tak mam ze prędzej dziecku znajdę niż sobie. I większą przyjemność sprawiają mi dziecięce ciuszki jak coś dla mnie:p

Ja bywam w lidlu rzadko, ale odkąd jestem w ciąży i coś sobie powoli patrzę na ubranka dziecięce, to za każdym razem jak jestem w lidlu jest coś fajnego :D kiedyś jak byłam z miesiąc temu to były takie sweterki ładne :) więc do lipca pewnie coś tam jeszcze będzie :)

W lidlu chyba co jakiś czas pojawiają się takie ciuszki w dwupakach itp.
Ja ostatnio nic nie kupuje z ciuszków bo czekam do połówkowego :-) kiedy ja się doczekam tego usg.. :-/

Ty masz chyba najwcześniej termin z nas wszystkich o ile dobrze kojarzę (?), więc też najszybciej powinnaś mieć usg połówkowe :D

W lidlu to pewnie na wiosnę i lato pojawią się ubranka dziecięce. Bardzo lubię ten sklep i często w nim bywam, także powiem z czystym sumieniem, że kolejne pewnie za jakieś miesiąc, może nieco więcej, się pojawią, przy okazji wiosennych bucików, kurteczek, spodenek.

Jaś mam tak samo Hahaha :) jak moja mama ma D tak u mnie lipa nad lipami:D

A co do ciuchów z Lidla, byłam nic nie kupiłam uważam ze za 3zl kupię tez piękne używki dobrej jakości :) wiec sobie darowałam,
Witam w klubie i kupowania z drugiej ręki i małych cyckow hahah [emoji28][emoji1]

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
W Lidlu średnio co 1.5 -2 miesięcy są takie promocje na dziecięce rzeczy[emoji4] Takie mam przynajmniej info[emoji39]
A co lumpeksów... Ja po prostu nie potrafię szukać☹ chociaż wiem że fajne perełki można zdobyć. No ale cóż[emoji4]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry