reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
to masz już córkę Oliwię ? :) coś mi w ciąży czasem ciezko idzie to czytanie ze zrozumieniem :D:D:D:shocked2:
Teraz czytam to co napisałam i to nie Ty masz problem z czytaniem ale ja z pisaniem jakos po chińsku napisałam. W pierwszej ciąży Jechałam na połówkowe i sie okazało, ze dziewczynka i zaraz potem było juz imię. Tak mialo byc :rofl:

Byłyście na zakupach w Lidlu? mega fajne rzeczy. Kupiłam body, które są niby dla chłopców ale kolory uniwersalne- 2 za 15zł :D I do tego coś dla mamusi czyli leginsy ciążowe. Muszę poszukać w innym Lidlu mniejszych rozmiarów pajaców, bo są śliczne ;)

Byłyście na zakupach w Lidlu? mega fajne rzeczy. Kupiłam body, które są niby dla chłopców ale kolory uniwersalne- 2 za 15zł :D I do tego coś dla mamusi czyli leginsy ciążowe. Muszę poszukać w innym Lidlu mniejszych rozmiarów pajaców, bo są śliczne ;)
Nie, ja się nie wybieram. Pozostaję wierna strefie second hand, a resztki, których nie wynajdę do lipca, kupię w PEPCO, Smyku czy innym 5-10-15.
W ogóle strasznie nie lubię chodzić na zakupy do tego sklepu. :(

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Oczywiście, że może nie być źle. U mnie jakby nie urosły to byłoby bardzo źle bo bym nie miała czym karmić. ;) Dlatego ciężko w sumie określić jak to jest :D

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png
Jaś mam tak samo Hahaha :) jak moja mama ma D tak u mnie lipa nad lipami:D

A co do ciuchów z Lidla, byłam nic nie kupiłam uważam ze za 3zl kupię tez piękne używki dobrej jakości :) wiec sobie darowałam,

Ostatnia edycja:
reklama

Ja byłam. upiłam tylko biustonosz. Leginsy były fajne, ale dopiero co kupiłam podobne w h&m :) dzieciątku nic nie kupiłam, bo jestem wierna temu co postanowiłam czyli do usg połówkowego nie kupuję nic :D jakoś tak nie chcę zapeszać (chociaż czuję, że wszystko i tak będzie dobrze :) ). Ja do lumpeksów jakoś nie mogę się przekonać, bo nie umiem tam nic znaleźć. Więc jak tylko będą jeszcze promki w lidlu do lipca, to na pewno bym coś wtedy pokupowała. Poza lidlem to odwiedzę pewnie smyk, pepco, h&m i zarę :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry