reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
to masz już córkę Oliwię ? :) coś mi w ciąży czasem ciezko idzie to czytanie ze zrozumieniem :D:D:D:shocked2:
Teraz czytam to co napisałam i to nie Ty masz problem z czytaniem ale ja z pisaniem jakos po chińsku napisałam. W pierwszej ciąży Jechałam na połówkowe i sie okazało, ze dziewczynka i zaraz potem było juz imię. Tak mialo byc :rofl:

Byłyście na zakupach w Lidlu? mega fajne rzeczy. Kupiłam body, które są niby dla chłopców ale kolory uniwersalne- 2 za 15zł :D I do tego coś dla mamusi czyli leginsy ciążowe. Muszę poszukać w innym Lidlu mniejszych rozmiarów pajaców, bo są śliczne ;)

Byłyście na zakupach w Lidlu? mega fajne rzeczy. Kupiłam body, które są niby dla chłopców ale kolory uniwersalne- 2 za 15zł :D I do tego coś dla mamusi czyli leginsy ciążowe. Muszę poszukać w innym Lidlu mniejszych rozmiarów pajaców, bo są śliczne ;)
Nie, ja się nie wybieram. Pozostaję wierna strefie second hand, a resztki, których nie wynajdę do lipca, kupię w PEPCO, Smyku czy innym 5-10-15.
W ogóle strasznie nie lubię chodzić na zakupy do tego sklepu. :(

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Oczywiście, że może nie być źle. U mnie jakby nie urosły to byłoby bardzo źle bo bym nie miała czym karmić. ;) Dlatego ciężko w sumie określić jak to jest :D

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png
Jaś mam tak samo Hahaha :) jak moja mama ma D tak u mnie lipa nad lipami:D

A co do ciuchów z Lidla, byłam nic nie kupiłam uważam ze za 3zl kupię tez piękne używki dobrej jakości :) wiec sobie darowałam,

Ostatnia edycja:
reklama

Ja byłam. upiłam tylko biustonosz. Leginsy były fajne, ale dopiero co kupiłam podobne w h&m :) dzieciątku nic nie kupiłam, bo jestem wierna temu co postanowiłam czyli do usg połówkowego nie kupuję nic :D jakoś tak nie chcę zapeszać (chociaż czuję, że wszystko i tak będzie dobrze :) ). Ja do lumpeksów jakoś nie mogę się przekonać, bo nie umiem tam nic znaleźć. Więc jak tylko będą jeszcze promki w lidlu do lipca, to na pewno bym coś wtedy pokupowała. Poza lidlem to odwiedzę pewnie smyk, pepco, h&m i zarę :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry