reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ale to Chyba nie jest zle ,moje piersi specjalnie sie nie zmieniły po ciąży, dalej jedrne :-p :laugh2: bez rozstępów!
Oczywiście, że może nie być źle. U mnie jakby nie urosły to byłoby bardzo źle bo bym nie miała czym karmić. ;) Dlatego ciężko w sumie określić jak to jest :D

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
@Anulaa88 uważaj bo Lenki to trzpiotki [emoji6]
@Paulana ja właśnie rozpoczynam przygodę z zabawkami
1519302545-5a841ff161551712-aaaaaa.jpeg

Po ostatniej ciąży mam duży biust i teraz znowu urósł [emoji54]
Co do ruchów to w pierwszej ciąży poczułam około 16tc Ale byłam szczupła , Lenke poczułam dopiero po 19tc Ale tkanki tłuszczowej już miałam dużo. Teraz podejrzewam że może być podobnie.
Co do imion to prawdopodobnie będzie Fabian bądź Aleksander ewentualnie Pola[emoji6]

Wy już macie imiona przynajmniej juz jakieś opcje.. A ja kompletnie nic nie mam pomysłu ..myśleliśmy o Jagodzie jakby była córka ale to imię przestało mi się podobać .dla chłopca to już wogole zero pomysłów ..
Mamy w domu już Filipa .
Mąż chce bardzo córeczkę strasznie mu się marzy, bo się boi ze jak znów będzie chłopiec to będzie taki łobuziak jak synek teraz :-D

Wy już macie imiona przynajmniej juz jakieś opcje.. A ja kompletnie nic nie mam pomysłu ..myśleliśmy o Jagodzie jakby była córka ale to imię przestało mi się podobać .dla chłopca to już wogole zero pomysłów ..
Mamy w domu już Filipa .
Mąż chce bardzo córeczkę strasznie mu się marzy, bo się boi ze jak znów będzie chłopiec to będzie taki łobuziak jak synek teraz :-D
Mamy w domu już Filipa .
Jechałam z corka( w brzuchu ) na badanie połówkowe, byłam pewna, ze to chłopiec, okazało się, ze nie ;-) ;), wracając do domu już wymyslilam trzy imiona ,po kilku godzinach nosiłam juz w brzuszku Oliwkę :D.
Teraz Jechałam na prenatalne i mysle sobie fajne imię Szymek , za pol godziny lekarz potwierdził chłopca :blink: . Jakos tam mam, ze jak juz znam plec to dzidziuś musi miec swoje imię, cała rodzina, nie pyta sie o fasolke tylko o Szymusia.
Nie wyobrażam sobie ab y nie miec imienia przy porodzie i dopiero potem sie zastanawiac .

Ostatnia edycja:
Jechałam z corka na badanie połówkowe, byłam pewna, ze to chłopiec, okazało się, ze nie ;-) ;), wracając do domu już wymyslilam trzy imiona ,po kilku godzinach nosiłam juz w brzuszku Oliwkę :D.
Teraz Jechałam na prenatalne i mysle sobie fajne imię Szymek , za pol godziny lekarz potwierdził chłopca :blink: . Jakos tam mam, ze jak juz znam plec to dzidziuś musi miec swoje imię, cała rodzina, nie pyta sie o fasolke tylko o Szymusia.
Nie wyobrażam sobie ab y nie miec imienia przy porodzie i dopiero potem sie zastanawiac .
tez jak poznam plec to wkoncu trzeba bedzie imię wymyslec .. musze popatrzec w kalenadarz na imiona.. :p dla synka też kiedys imię wybralismy po polowkowych :)

u mnie w rodzinie nie wszyscy jeszcze wiedzą w sensie ciotki itp , byłam w niedzielę u babci i się pyta kiedy ide do pracy .. nie zauwazyla nic a ja nie mialam jakos weny zeby powiedziec ze nie predko ... :D

Jechałam z corka na badanie połówkowe, byłam pewna, ze to chłopiec, okazało się, ze nie ;-) ;), wracając do domu już wymyslilam trzy imiona ,po kilku godzinach nosiłam juz w brzuszku Oliwkę :D.
to masz już córkę Oliwię ? :) coś mi w ciąży czasem ciezko idzie to czytanie ze zrozumieniem :D:D:D:shocked2:

My tydzień temu na kolacji z moim zaczęliśmy czytać wszystkie imiona żeńskie po kolei jak idzie z listy internetowej i akurat całe szczęście gust mamy podobny. Jest pare propozycji i myśle ze jak już będzie po połówkowych to będziemy się bardziej zastanawiać. Ale śmiesznie, bo płci nie znaliśmy przed ta nasza rozmowa, a po weekendzie miałam wizytę u lekarza i okazało się, ze to właśnie prawdopodobnie dziewczynka, a tylko o imionach damskich rozmawialiśmy [emoji28][emoji28]

oar8flw1mdp5ujvp.png

reklama
Mamy w domu już Filipa .
Czyli co Filipy to łobuziaki? :D

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry