reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja też mam takie uciążliwe bóle brzucha i w dzień i w nocy. Te nocne zaczęły się niedawno, bo te dzienne mam od początku. I do tego pobolewają mnie jajniki - a przynajmniej tak mi się wydaje. Mam nadzieje, ze Dzidzia jest zdrowa i dobrze się rozwija. Ostatnio na usg wyszło, ze ma 6cm w 13 tyg. wiec taka nie za duża była.
I wiecie co mój gin idzie na emeryturę od marca i w piątek mam ostatnia wizytę :( nie wiem co dalej z nami będzie. Musze szukać kolejnego lekarza, a wszędzie są takie kolejki, ze szok.

A co do imion to chłopiec będzie Mikołaj, a z dziewczynka nie wiemy. Ja chce Nadia, mężowi się nie podoba... i mamy dylemat...

Miłego dnia Kochane [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja w pierwszej ciąży miałam zmienionego lekarza, bo chodzilam do szpitala ma patologia ciąży i po 20 tygodniu zmienil sie lekarz tam przyjmujacy. Bałam się strasznie, co to będzie juz nawet chcialam isc za ginekologiem prywatnie ( chociaz za bardzo mi nie pasowala) . Pani Doktor ktora przyszla, doslownie skradła moje serce na pierwszej wizycie, super specjalista i gdybym sie nie przeprowadziłam 300 km, dalej bym do niej chodzila....
Teraz chodzę prywatnie i nie jest zle, chociaz do ideału tez brakuje. Tylko ja jestem bardzo wymagajacym pacjentem ;-) ;)

reklama
Może masz wystarczająco duży lub za mało progesteronu. Ale nie wiem, nie znam się.

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png
Może mam za mało progesteronu, ale biorę luteine i duphaston, po skurczach ktore sie pojawiły w 14 tygodniu. W pierwszej ciąży tez tak miałam, nawet specjalnie biust mi nie urosł jak piersia karmiłam, a karmiłam 8 miesiecy.

Może mam za mało progesteronu, ale biorę luteine i duphaston, po skurczach ktore sie pojawiły w 14 tygodniu. W pierwszej ciąży tez tak miałam, nawet specjalnie biust mi nie urosł jak piersia karmiłam, a karmiłam 8 miesiecy.
Hm, to wtedy naprawdę nie wiem, bo mi po luteinie urosły jak szalone i od tego czasu nic.

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Powracając do szycia...... swego czasu szyłam zabawki dla dzieci :) jak ktoś ma fb to można zerknąć. Myślałam że w ciąży powrócę do szycia ale jakoś weny nie mam :D

Link do: Paula's Toys - hand made
Dziewczyno, szyj dalej! Te literki są genialne i mega na topie nadal[emoji16]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

My chyba będziemy mieć Kacperka :laugh2:
A co do cycochów to mi nie urosły, a normalnie noszę miskę D.

Mój kochany T wczoraj mi coś oznajmił. Usłyszałam to!
"Misiu już nie masz brzuszka z adidasa jak siedzisz, teraz to już się piłeczka robi"
z tym adidasem oczywiście chodziło o fałdki hahaha :-D:-D:-D

"Misiu już nie masz brzuszka z adidasa jak siedzisz, teraz to już się piłeczka robi"
Kacperek slicznie ,ale u mnie juz jest bratanek roczny o tym imieniu . :)

Kacperki to fajne chłopaki[emoji4]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie też brzuch pobolewa, szczególnie wieczorami. Jak mówiłam to mojej ginekolog to powiedziała, że póki nie ma plamień to to jest normalne. Ale i tak troszkę mnie to martwi.

Co do imion, my mamy mieć chłopca, więc nad damskimi imionami się w ogóle nie zastanawiamy. Co do imienia dla chłopca, mamy wielki problem, bo zupełnie inne gusta. Najprawdopodobniej będzie Filip lub ewentualnie Kacper :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry