karorek
Fanka BB :)
Ja w pierwszej ciąży miałam zmienionego lekarza, bo chodzilam do szpitala ma patologia ciąży i po 20 tygodniu zmienil sie lekarz tam przyjmujacy. Bałam się strasznie, co to będzie juz nawet chcialam isc za ginekologiem prywatnie ( chociaz za bardzo mi nie pasowala) . Pani Doktor ktora przyszla, doslownie skradła moje serce na pierwszej wizycie, super specjalista i gdybym sie nie przeprowadziłam 300 km, dalej bym do niej chodzila....Ja też mam takie uciążliwe bóle brzucha i w dzień i w nocy. Te nocne zaczęły się niedawno, bo te dzienne mam od początku. I do tego pobolewają mnie jajniki - a przynajmniej tak mi się wydaje. Mam nadzieje, ze Dzidzia jest zdrowa i dobrze się rozwija. Ostatnio na usg wyszło, ze ma 6cm w 13 tyg. wiec taka nie za duża była.
I wiecie co mój gin idzie na emeryturę od marca i w piątek mam ostatnia wizytę nie wiem co dalej z nami będzie. Musze szukać kolejnego lekarza, a wszędzie są takie kolejki, ze szok.
A co do imion to chłopiec będzie Mikołaj, a z dziewczynka nie wiemy. Ja chce Nadia, mężowi się nie podoba... i mamy dylemat...
Miłego dnia Kochane [emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Teraz chodzę prywatnie i nie jest zle, chociaz do ideału tez brakuje. Tylko ja jestem bardzo wymagajacym pacjentem