reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja mam imiona takie : chłopiec Adaś dziewczynka Alicja, nie wiem jak u was ale my mamy większy problem z dogadaniem się odnośnie imienia żeńskiego niż męskiego, a co do spania wywaliłem faceta ma swoją połówkę ja przejęłam jego i śpi mi się super na lewym boku do ściany:D wrócę do swojej połówki jak dzidzia się urodzi bo z tamtej będzie łóżeczko :)

reklama
Jeszcze troche i zobacze ile moje bobo uroslo od ostatniej wizyty, moze tez rosnie jak na drozdzach i dlatego tak boli ;) u mnie w dzien tez czasem zaboli ale nocki sa zdecydowanie najgorsze..

Mi nie podała ile urósł :/ ale najważniejsze, że serduszko biło i wszystko okej. Ale na monitorku to była już naprawdę duża dzidzia :) pytałam o płeć, to maluch nie chciał pokazać. A jak pokazał to tylko z jednej strony i ewidentnie między nogami coś stało :D ale ginka powiedziała, że to może być pępowina bo z tyłu był cień jakiś. Więc dalej nie wiem co noszę :D życzę spokojnej nocy bez bóli i aby szybko zleciało do wizyty :)

A co do imion to my mamy tylko dla dziewczynki :) Ala. A dla chłopaka nie wiem:/ Adaś ładne ale mój się tak nazywa :D

My mamy po usg prenatalnych dziewczynkę i po tyg u moj gin.też stwierdził dziewczynke (poczekalam aż sam stwierdzi) więc po długich rozmowach na temat imienia padło na Ige i tak zostanie a jakby się coś zmieniło (bo i takie są przypadki)to chlopiec bedzie Franek

Ja mam Alicję:) uważajcie Alicję to niezle ziółka:) u nas jak dziewczynka to chyba Ola albo Basia a jak chłopak to może Olek albo Janek. W poprzedniej cieszy też długo nam się zmieniało więc zobaczymy.

Ja też mam takie uciążliwe bóle brzucha i w dzień i w nocy. Te nocne zaczęły się niedawno, bo te dzienne mam od początku. I do tego pobolewają mnie jajniki - a przynajmniej tak mi się wydaje. Mam nadzieje, ze Dzidzia jest zdrowa i dobrze się rozwija. Ostatnio na usg wyszło, ze ma 6cm w 13 tyg. wiec taka nie za duża była.
I wiecie co mój gin idzie na emeryturę od marca i w piątek mam ostatnia wizytę :( nie wiem co dalej z nami będzie. Musze szukać kolejnego lekarza, a wszędzie są takie kolejki, ze szok.

A co do imion to chłopiec będzie Mikołaj, a z dziewczynka nie wiemy. Ja chce Nadia, mężowi się nie podoba... i mamy dylemat...

Miłego dnia Kochane [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

rudzielec Na pewno znajdziesz jakiegoś dobrego lekarza! Powodzenia[emoji4]

kiiinia91
U nas większy problem zawsze był z męskim. Jakby była dziewczynka to miała być Lena[emoji4] Co do imienia chłopca to na razie temat tabu[emoji23] A jak już wiemy, że ma być chłopak to muszę to przycisnąć [emoji16]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi chyba wogole biust nie rosnie, ani teraz,ani w pierwszej ciąży. Nie wiem od czego to zalezy.
Może masz wystarczająco duży lub za mało progesteronu. Ale nie wiem, nie znam się.

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Do góry