Ja mam imiona takie : chłopiec Adaś dziewczynka Alicja, nie wiem jak u was ale my mamy większy problem z dogadaniem się odnośnie imienia żeńskiego niż męskiego, a co do spania wywaliłem faceta ma swoją połówkę ja przejęłam jego i śpi mi się super na lewym boku do ściany wrócę do swojej połówki jak dzidzia się urodzi bo z tamtej będzie łóżeczko
reklama
lordzikowa
Zaciekawiona BB
Jeszcze troche i zobacze ile moje bobo uroslo od ostatniej wizyty, moze tez rosnie jak na drozdzach i dlatego tak boli u mnie w dzien tez czasem zaboli ale nocki sa zdecydowanie najgorsze..
Mi nie podała ile urósł :/ ale najważniejsze, że serduszko biło i wszystko okej. Ale na monitorku to była już naprawdę duża dzidzia pytałam o płeć, to maluch nie chciał pokazać. A jak pokazał to tylko z jednej strony i ewidentnie między nogami coś stało ale ginka powiedziała, że to może być pępowina bo z tyłu był cień jakiś. Więc dalej nie wiem co noszę życzę spokojnej nocy bez bóli i aby szybko zleciało do wizyty
A co do imion to my mamy tylko dla dziewczynki Ala. A dla chłopaka nie wiem:/ Adaś ładne ale mój się tak nazywa
My mamy po usg prenatalnych dziewczynkę i po tyg u moj gin.też stwierdził dziewczynke (poczekalam aż sam stwierdzi) więc po długich rozmowach na temat imienia padło na Ige i tak zostanie a jakby się coś zmieniło (bo i takie są przypadki)to chlopiec bedzie Franek
Też mam Szymka tylko że ma już prawie 15 latU nas chyba bedzie Szymek płec podana przez dwoch roznych lekarzy !
Biedroneczka10
Fanka BB :)
Ja mam Alicję uważajcie Alicję to niezle ziółka u nas jak dziewczynka to chyba Ola albo Basia a jak chłopak to może Olek albo Janek. W poprzedniej cieszy też długo nam się zmieniało więc zobaczymy.
.rudzielec
Ja też mam takie uciążliwe bóle brzucha i w dzień i w nocy. Te nocne zaczęły się niedawno, bo te dzienne mam od początku. I do tego pobolewają mnie jajniki - a przynajmniej tak mi się wydaje. Mam nadzieje, ze Dzidzia jest zdrowa i dobrze się rozwija. Ostatnio na usg wyszło, ze ma 6cm w 13 tyg. wiec taka nie za duża była.
I wiecie co mój gin idzie na emeryturę od marca i w piątek mam ostatnia wizytę nie wiem co dalej z nami będzie. Musze szukać kolejnego lekarza, a wszędzie są takie kolejki, ze szok.
A co do imion to chłopiec będzie Mikołaj, a z dziewczynka nie wiemy. Ja chce Nadia, mężowi się nie podoba... i mamy dylemat...
Miłego dnia Kochane [emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I wiecie co mój gin idzie na emeryturę od marca i w piątek mam ostatnia wizytę nie wiem co dalej z nami będzie. Musze szukać kolejnego lekarza, a wszędzie są takie kolejki, ze szok.
A co do imion to chłopiec będzie Mikołaj, a z dziewczynka nie wiemy. Ja chce Nadia, mężowi się nie podoba... i mamy dylemat...
Miłego dnia Kochane [emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Anulaa88
rudzielec Na pewno znajdziesz jakiegoś dobrego lekarza! Powodzenia[emoji4]
kiiinia91
U nas większy problem zawsze był z męskim. Jakby była dziewczynka to miała być Lena[emoji4] Co do imienia chłopca to na razie temat tabu[emoji23] A jak już wiemy, że ma być chłopak to muszę to przycisnąć [emoji16]
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
kiiinia91
U nas większy problem zawsze był z męskim. Jakby była dziewczynka to miała być Lena[emoji4] Co do imienia chłopca to na razie temat tabu[emoji23] A jak już wiemy, że ma być chłopak to muszę to przycisnąć [emoji16]
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Paulana
Powracając do szycia...... swego czasu szyłam zabawki dla dzieci jak ktoś ma fb to można zerknąć. Myślałam że w ciąży powrócę do szycia ale jakoś weny nie mam
Link do: Paula's Toys - hand made
Link do: Paula's Toys - hand made
Ostatnia edycja:
reklama
D
Deleted member 178340
Gość
Może masz wystarczająco duży lub za mało progesteronu. Ale nie wiem, nie znam się.Mi chyba wogole biust nie rosnie, ani teraz,ani w pierwszej ciąży. Nie wiem od czego to zalezy.
9.08.18r. [emoji173]️