oliwiapatrycja
Fanka BB :)
To chyba od jutra będę do rzeczy dla dzieci i mam, ale nie wiem czy coś kupie ,płci nie znam jeszcze.. :-/a do lata napewno nie raz będą takie promocje, i takie ciuszki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to jesteś utalentowana:-)ja raz nie oparłam się i w Lidlu kupiłam uniseksowe spodenki, więcej nic jeszcze nie kupowałam, a tak to tylko uszyłam na próbę koszulkę w paski szaro-białe i czapeczkę do kompletu. Ale to w rozmiarze 62 bo nie miałam mniejszego wykroju.
Hej.
Dziś zaszalalam i kupiłam stanik. Po przymiarkach w niezliczonych ilościach i super pomocy ekspedientki doszlam do wniosku że najlepiej sportowy. Każda fiszbina i inne usztywnienia mnie uciskały.
Wykosztowalam się na niego ostro ale przynajmniej nie będę mam nadzieję już płakać widząc swój pognieciony, ogromny, fioletowo czerwony biust Dotychczas te które miałam były na moment i ostatecznie fiszbiny wgniataly się prawie że już pod brodawkami.
Ja nic nie czuję[emoji23]Czujecie już ruchy dzieci? Ja się zastanawiam kiedy poczuję będąc w pierwszej ciąży
Ja nic nie czuję[emoji23]
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Luiza, powiedz jak twoje dzieci zareagowały na wiadomość o ciąży zwłaszcza starszy syn?U mnie nie widać jeszcze ruchów dzieci (i raczej długo to będzie niewidoczne, bo mam trochę tłuszczyku) ale czuję je od niecałych trzech tygodni, ale to też jest na tyle subtelne i delikatne, że odczuwam w momencie kiedy mam spokój, ale za jakieś dwa tygodnie, może tydzień będę czułą harce mocniej gorzej będzie później.
Luiza, powiedz jak twoje dzieci zareagowały na wiadomość o ciąży zwłaszcza starszy syn?