reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny jakie witaminy w 2 trymestrze? Muszą być małe tabletki bo nie przelkne. Kupiłam prenatal duo i niestety mnie coflo jak tylko włożyłam do ust. Ewentualnie takie które można rozwalać na małe części.

reklama
A jak jest z dziećmi jak np pierwsze miało długie włoski to drugie może urodzić się łyse czy to juz dziedziczne ze kolejne tez będzie miało długie? :-D
Wzięło mi się na wspomnienia oglądam zdjęcia synka ze szpitala, i tak myślę że fajnie by było jakby córeczka np tez takie miała dłuższe a nie łysa :-D
Ja nawet płci nie znam a już mam takie rozmyslenia, najważniejsze wiadomo aby było zdrowe i grzeczne :-)
A to mój synek ur w 2015

Załączniki

• 1518728153517.jpg
    1518728153517.jpg
    484,4 KB · Wyświetleń: 89
Dziewczyny jakie witaminy w 2 trymestrze? Muszą być małe tabletki bo nie przelkne. Kupiłam prenatal duo i niestety mnie coflo jak tylko włożyłam do ust. Ewentualnie takie które można rozwalać na małe części.
Ja biorę mama dha i są duże ale jakoś musze rade dać, dobrze trzeba popić, kiedyś brałam omega med optima dha i tez były duże, ja np z małymi się nie spotkałam

Ciężko stwierdzić..Ja biorę femibion i też są duże.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biorę pregna plus, moja ginekolog powiedziała, że mogę je brać nadal w 2 trymestrze. Są małe dość :)

A jak jest z dziećmi jak np pierwsze miało długie włoski to drugie może urodzić się łyse czy to juz dziedziczne ze kolejne tez będzie miało długie? :-D
Wzięło mi się na wspomnienia oglądam zdjęcia synka ze szpitala, i tak myślę że fajnie by było jakby córeczka np tez takie miała dłuższe a nie łysa :-D
Ja nawet płci nie znam a już mam takie rozmyslenia, najważniejsze wiadomo aby było zdrowe i grzeczne :-)
A to mój synek ur w 2015

Nie wiem jak jest z włosami, ale to chyba różnie może być. Ja byłam łysa, a mój brat miał włosy :p
Super te włoski u Twojego synka :)

reklama

Ja cały czas biore Duphavit . Kapsułki maja kolor czarnej porzeczki wyglądają jak dla mnie jak żelki i bardzo fajnie je sie przełyka mimo iż nie sa takie małe [emoji3][emoji106] moze dlatego tez ze lubię żelki i nie mam z nimi problemu [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry