reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dołączam do klubu miłośniczek szarości. Chociaż teraz chyba taki trend, z 15 lat temu wszyscy kochali brązy, pewnie i szarosci kiedyś wyjdą z mody :) urządzaliśmy dom dwa lata temu, wszystko jest oczywiście szaro-bialo-drewniane. Teściowa na początku jak pytała o kolejne rzeczy i słyszała tylko biały/szary to kręciła nosem, że będzie jak w szpitalu :D ale finalny efekt jej się spodobał jednak :D

p19ugox1xy9dlkqw.png

reklama
Ja w salonie też mam szare ściany. Bardzo jasny szary bo bałam się, że będzie smutno ale mógł być ciemniejszy. Podłoga też w odcieniu szarości, rogówka ciemno szara. Lubię tak bo wystarczy dokupić kolorowe poduszki, doniczki, serwetę na ławę i już jest weselej. Początkowo po remoncie rok temu mieliśmy turkusowe dodatki, teraz na wiosnę chcę kupić takie intensywnie jasno zielone.

To ja się wyłamię :D Byłam na wakacjach u mamy, poprosiłam mojego, że jak nas nie będzie, to niech pomaluje mieszkanko. Wybór padł na kolor beżowy, taki mamy w kuchni i pokoju starszego, ale w naszym ten beż to taki nie wiadomo jaki, niby na opakowaniu było beż, ale to bardziej wpada w skórkę moreli, brzoskwini, łososiowy przechodzący w pomarańczowy. Osobiście mi kolor nie przeszkadza, ale wolę białe ściany.

Dziewczyny, czy wam też szybciej rosną włosy w ciąży? Na głowie nie zauważyłam ale na nogach, bikini, pod pachami strasznie szybko. Normalnie golę pachy, nogi raz na tydzień nawet rzadziej a teraz masakra co się ogolę za 3 dni włosy 0,5cm.
Wyczytałam, że to na dziewczynkę hehe

Dziewczyny, czy wam też szybciej rosną włosy w ciąży? Na głowie nie zauważyłam ale na nogach, bikini, pod pachami strasznie szybko. Normalnie golę pachy, nogi raz na tydzień nawet rzadziej a teraz masakra co się ogolę za 3 dni włosy 0,5cm.
Mnie jedynie, co rośnie, to paznokcie jak oszalałe hehe

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

To może u mnie będzie jednak chłopiec Haha, bo ja mam odwrotnie

reklama
Do góry