Dołączam do klubu miłośniczek szarości. Chociaż teraz chyba taki trend, z 15 lat temu wszyscy kochali brązy, pewnie i szarosci kiedyś wyjdą z mody urządzaliśmy dom dwa lata temu, wszystko jest oczywiście szaro-bialo-drewniane. Teściowa na początku jak pytała o kolejne rzeczy i słyszała tylko biały/szary to kręciła nosem, że będzie jak w szpitalu ale finalny efekt jej się spodobał jednak
reklama
Maljan
Fanka BB :)
Proszę bardzo.
Za 8 zł szok, super
<a href=Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 65feab477e8ba. My tez mamy takie ściany w sypialni i salonie hihi Nie umiem wklejać zdjęć :/
Ja w salonie też mam szare ściany. Bardzo jasny szary bo bałam się, że będzie smutno ale mógł być ciemniejszy. Podłoga też w odcieniu szarości, rogówka ciemno szara. Lubię tak bo wystarczy dokupić kolorowe poduszki, doniczki, serwetę na ławę i już jest weselej. Początkowo po remoncie rok temu mieliśmy turkusowe dodatki, teraz na wiosnę chcę kupić takie intensywnie jasno zielone.
Luiza.
To ja się wyłamię Byłam na wakacjach u mamy, poprosiłam mojego, że jak nas nie będzie, to niech pomaluje mieszkanko. Wybór padł na kolor beżowy, taki mamy w kuchni i pokoju starszego, ale w naszym ten beż to taki nie wiadomo jaki, niby na opakowaniu było beż, ale to bardziej wpada w skórkę moreli, brzoskwini, łososiowy przechodzący w pomarańczowy. Osobiście mi kolor nie przeszkadza, ale wolę białe ściany.
Dziewczyny, czy wam też szybciej rosną włosy w ciąży? Na głowie nie zauważyłam ale na nogach, bikini, pod pachami strasznie szybko. Normalnie golę pachy, nogi raz na tydzień nawet rzadziej a teraz masakra co się ogolę za 3 dni włosy 0,5cm.
Wyczytałam, że to na dziewczynkę hehe
Anulaa88
Mnie jedynie, co rośnie, to paznokcie jak oszalałe heheDziewczyny, czy wam też szybciej rosną włosy w ciąży? Na głowie nie zauważyłam ale na nogach, bikini, pod pachami strasznie szybko. Normalnie golę pachy, nogi raz na tydzień nawet rzadziej a teraz masakra co się ogolę za 3 dni włosy 0,5cm.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
To może u mnie będzie jednak chłopiec Haha, bo ja mam odwrotnieDziewczyny, czy wam też szybciej rosną włosy w ciąży? Na głowie nie zauważyłam ale na nogach, bikini, pod pachami strasznie szybko. Normalnie golę pachy, nogi raz na tydzień nawet rzadziej a teraz masakra co się ogolę za 3 dni włosy 0,5cm.
Hey hey. Ja jestem spod TczewaCzy któraś z mam jest z Trójmiasta albo z woj. pomorskiego?
reklama