reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja planuję pomalować 3 ściany na jasno szaro, a na jednej położyć tapetę w jakieś fajne wzorki z odcieniem miętowego. Generalnie cały pokoik będzie szaro, biało, miętowy :)
O to będzie super wyglądać :-)ja uwielbiam takie kolory :-) wszystko bym mogła mieć szare :-D kuchnie mam szaro jasna, pokój, a w pepco kupiłam taki śmieszny zegarek ma ścianę taki ni miętowy ni turkusowy bardziej ozdoba i podkładkę na stół ,na allegro jeszcze wczoraj zamówiłam szary dywanik żeby wszystko było pod kolor :-D w maju będziemy robić pokój dla synka i dzidzi i tez pewnie będzie szary z czymś :-D
DSC_0114.JPG

Załączniki

• DSC_0114.JPG
    DSC_0114.JPG
    399,2 KB · Wyświetleń: 328
reklama
Dziewczyny co sądzicie o plynie do kąpieli Emolium dla noworodków ? Pytam bo z doświadczenia siostry wiem że te kosmetyki są dobre a w aptece akurat u nas okazja 400ml za 30zl to jak dwie butelki za jedną. Zastanawiam się czy kupić czy to tylko używa się jak rzeczywiście są jakieś problemy skórne u malucha.
Był w porządku na początku używaliśmy go do kąpieli :-) ceny nie znam bo mieliśmy za darmo, jak był starszy od 2,3 miesiąca to później używaliśmy Nivea emolium płyn do kąpieli 2w1 taki w białym opakowaniu z pąpką, a cena to ok 20 zł, tez był ok nic po nim się nie działo :-)
Ten Nivea jest od pierwszego miesiąca życia, duża pojemność 500 ml na długo starczy w rossmanie np 21.90 zł
Screenshot_2018-02-15-10-11-58.png

Załączniki

• Screenshot_2018-02-15-10-11-58.png
    Screenshot_2018-02-15-10-11-58.png
    45,3 KB · Wyświetleń: 378
Ostatnia edycja:
O to będzie super wyglądać :-)ja uwielbiam takie kolory :-) wszystko bym mogła mieć szare :-D kuchnie mam szaro jasna, pokój, a w pepco kupiłam taki śmieszny zegarek ma ścianę taki ni miętowy ni turkusowy bardziej ozdoba i podkładkę na stół ,na allegro jeszcze wczoraj zamówiłam szary dywanik żeby wszystko było pod kolor :-D w maju będziemy robić pokój dla synka i dzidzi i tez pewnie będzie szary z czymś :-D
Zobacz załącznik 839191

No to byśmy się dogadały :D my remontowaliśmy mieszkanie 2 lata temu i wtedy mój mąż nie chciał się zgodzić na szare ściany, bo mówił, że będzie smutno :D udało mi się tylko przekonać go do jednej szarej ściany takiej najdłuższej która łączy salon z kuchnią. Ale poza ścianą, mamy szary narożnik, szaro białe meble w salonie i szarą łazienkę :D teraz już mu się szare ściany podobają i zgadza się na mój plan na pokoik dla dziecka :D

No to byśmy się dogadały :D my remontowaliśmy mieszkanie 2 lata temu i wtedy mój mąż nie chciał się zgodzić na szare ściany, bo mówił, że będzie smutno :D udało mi się tylko przekonać go do jednej szarej ściany takiej najdłuższej która łączy salon z kuchnią. Ale poza ścianą, mamy szary narożnik, szaro białe meble w salonie i szarą łazienkę :D teraz już mu się szare ściany podobają i zgadza się na mój plan na pokoik dla dziecka :D

Ja malowalam ściany w pokoju na szaro w tamtym roku i też mu się nie podobało ze będzie na szaro :-Da teraz lubi ten kolor :-D jak faceci nie zobaczą na własne oczy to się nie przekonają :-D

To my jak się budowalismy to co ja się na klocilam z moim ze ja chcę łuk w korytarzu i ciężko było mi go namówić ale się udało [emoji23] druga ciężka sprawa były właśnie kolory ścian. Ja chciałam stonowane kolory a mój wybierał pstrokate ale niestety tym razem mój wygrał. Ale do czasu bo chyba mu zaczęło przeszkadzać i nie pasować bo dwa lata później malowalismy po mojemu [emoji6] i przyznał mi rację

I masz rację :pszary jest najlepszy i do niego wiele kolorów pasuje, jakieś dodatki :-)
U nas szarości i biały króluje :) i fajnie bo dodatki żeby rozweselić czy zaakcentować można w wielu kolorach. Miętowe, fioletowe , czerwone, żółte itp itd.
My jak skończymy gruntowny remont domu od podstaw to przy urządzaniu trochę poszalejemy :D oczywiście biały i szary :D w salonie najprawdopodobniej będziemy akcentować krwistym czerwonym :D sypialnia pewnie fioletem :) u dzieciaków mięta / błękitny / róż jak się okaże że drugie to dziewczynka :)
Dobrze że z mężem mamy praktycznie taki sam gust i ogrom pomysłów :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

U nas szarości i biały króluje :) i fajnie bo dodatki żeby rozweselić czy zaakcentować można w wielu kolorach. Miętowe, fioletowe , czerwone, żółte itp itd.
My jak skończymy gruntowny remont domu od podstaw to przy urządzaniu trochę poszalejemy :D oczywiście biały i szary :D w salonie najprawdopodobniej będziemy akcentować krwistym czerwonym :D sypialnia pewnie fioletem :) u dzieciaków mięta / błękitny / róż jak się okaże że drugie to dziewczynka :)
Dobrze że z mężem mamy praktycznie taki sam gust i ogrom pomysłów :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Fajnie ze macie taki sam gust :-)
u mnie z mężem to tak nie bardzo jeśli chodzi o urządzanie np jeśli chodzi o modę to sporo rzeczy nam się takich samych podoba i lubię jak mi doradza czasem na zakupach :-D ale jeśli chodzi o wystrój to ja wolę mieć wszystko pod kontrolą :-D jego mama np wszystkie dodatki w domu najlepiej jak by miała czerwone taki jej ulubiony kolor :-D

reklama
Zobacz załącznik 839191
Śliczne zasłony ;)

Do góry