reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja planuję pomalować 3 ściany na jasno szaro, a na jednej położyć tapetę w jakieś fajne wzorki z odcieniem miętowego. Generalnie cały pokoik będzie szaro, biało, miętowy :)
O to będzie super wyglądać :-)ja uwielbiam takie kolory :-) wszystko bym mogła mieć szare :-D kuchnie mam szaro jasna, pokój, a w pepco kupiłam taki śmieszny zegarek ma ścianę taki ni miętowy ni turkusowy bardziej ozdoba i podkładkę na stół ,na allegro jeszcze wczoraj zamówiłam szary dywanik żeby wszystko było pod kolor :-D w maju będziemy robić pokój dla synka i dzidzi i tez pewnie będzie szary z czymś :-D
DSC_0114.JPG

Załączniki

• DSC_0114.JPG
    DSC_0114.JPG
    399,2 KB · Wyświetleń: 338
reklama
Dziewczyny co sądzicie o plynie do kąpieli Emolium dla noworodków ? Pytam bo z doświadczenia siostry wiem że te kosmetyki są dobre a w aptece akurat u nas okazja 400ml za 30zl to jak dwie butelki za jedną. Zastanawiam się czy kupić czy to tylko używa się jak rzeczywiście są jakieś problemy skórne u malucha.
Był w porządku na początku używaliśmy go do kąpieli :-) ceny nie znam bo mieliśmy za darmo, jak był starszy od 2,3 miesiąca to później używaliśmy Nivea emolium płyn do kąpieli 2w1 taki w białym opakowaniu z pąpką, a cena to ok 20 zł, tez był ok nic po nim się nie działo :-)
Ten Nivea jest od pierwszego miesiąca życia, duża pojemność 500 ml na długo starczy w rossmanie np 21.90 zł
Screenshot_2018-02-15-10-11-58.png

Załączniki

• Screenshot_2018-02-15-10-11-58.png
    Screenshot_2018-02-15-10-11-58.png
    45,3 KB · Wyświetleń: 386
Ostatnia edycja:
O to będzie super wyglądać :-)ja uwielbiam takie kolory :-) wszystko bym mogła mieć szare :-D kuchnie mam szaro jasna, pokój, a w pepco kupiłam taki śmieszny zegarek ma ścianę taki ni miętowy ni turkusowy bardziej ozdoba i podkładkę na stół ,na allegro jeszcze wczoraj zamówiłam szary dywanik żeby wszystko było pod kolor :-D w maju będziemy robić pokój dla synka i dzidzi i tez pewnie będzie szary z czymś :-D
Zobacz załącznik 839191

No to byśmy się dogadały :D my remontowaliśmy mieszkanie 2 lata temu i wtedy mój mąż nie chciał się zgodzić na szare ściany, bo mówił, że będzie smutno :D udało mi się tylko przekonać go do jednej szarej ściany takiej najdłuższej która łączy salon z kuchnią. Ale poza ścianą, mamy szary narożnik, szaro białe meble w salonie i szarą łazienkę :D teraz już mu się szare ściany podobają i zgadza się na mój plan na pokoik dla dziecka :D

No to byśmy się dogadały :D my remontowaliśmy mieszkanie 2 lata temu i wtedy mój mąż nie chciał się zgodzić na szare ściany, bo mówił, że będzie smutno :D udało mi się tylko przekonać go do jednej szarej ściany takiej najdłuższej która łączy salon z kuchnią. Ale poza ścianą, mamy szary narożnik, szaro białe meble w salonie i szarą łazienkę :D teraz już mu się szare ściany podobają i zgadza się na mój plan na pokoik dla dziecka :D

Ja malowalam ściany w pokoju na szaro w tamtym roku i też mu się nie podobało ze będzie na szaro :-Da teraz lubi ten kolor :-D jak faceci nie zobaczą na własne oczy to się nie przekonają :-D

To my jak się budowalismy to co ja się na klocilam z moim ze ja chcę łuk w korytarzu i ciężko było mi go namówić ale się udało [emoji23] druga ciężka sprawa były właśnie kolory ścian. Ja chciałam stonowane kolory a mój wybierał pstrokate ale niestety tym razem mój wygrał. Ale do czasu bo chyba mu zaczęło przeszkadzać i nie pasować bo dwa lata później malowalismy po mojemu [emoji6] i przyznał mi rację

I masz rację :pszary jest najlepszy i do niego wiele kolorów pasuje, jakieś dodatki :-)
U nas szarości i biały króluje :) i fajnie bo dodatki żeby rozweselić czy zaakcentować można w wielu kolorach. Miętowe, fioletowe , czerwone, żółte itp itd.
My jak skończymy gruntowny remont domu od podstaw to przy urządzaniu trochę poszalejemy :D oczywiście biały i szary :D w salonie najprawdopodobniej będziemy akcentować krwistym czerwonym :D sypialnia pewnie fioletem :) u dzieciaków mięta / błękitny / róż jak się okaże że drugie to dziewczynka :)
Dobrze że z mężem mamy praktycznie taki sam gust i ogrom pomysłów :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

U nas szarości i biały króluje :) i fajnie bo dodatki żeby rozweselić czy zaakcentować można w wielu kolorach. Miętowe, fioletowe , czerwone, żółte itp itd.
My jak skończymy gruntowny remont domu od podstaw to przy urządzaniu trochę poszalejemy :D oczywiście biały i szary :D w salonie najprawdopodobniej będziemy akcentować krwistym czerwonym :D sypialnia pewnie fioletem :) u dzieciaków mięta / błękitny / róż jak się okaże że drugie to dziewczynka :)
Dobrze że z mężem mamy praktycznie taki sam gust i ogrom pomysłów :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Fajnie ze macie taki sam gust :-)
u mnie z mężem to tak nie bardzo jeśli chodzi o urządzanie np jeśli chodzi o modę to sporo rzeczy nam się takich samych podoba i lubię jak mi doradza czasem na zakupach :-D ale jeśli chodzi o wystrój to ja wolę mieć wszystko pod kontrolą :-D jego mama np wszystkie dodatki w domu najlepiej jak by miała czerwone taki jej ulubiony kolor :-D

reklama
Zobacz załącznik 839191
Śliczne zasłony ;)

Do góry