D
Deleted member 178340
Gość
Wpadaj często, to będziemy chodzić na spacery [emoji16][emoji1]Mam tam rodzine dokładnie w Dabrowce Tczewskiej
9.08.18r. [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpadaj często, to będziemy chodzić na spacery [emoji16][emoji1]Mam tam rodzine dokładnie w Dabrowce Tczewskiej
Każdy powinien robić wedle sumienia. Nie ma gorszych i lepszych postów, ważne, ze są [emoji1]Szczerze to ja nigdy podczas postu nie patrzę na ilość posiłków czy do syta cz nie, tylko uważam aby nie jeść mięsa w tym dniu mój post jest bez mięsa zawsze a posiłków jem ile chce nawet i 10,dla mnie liczy się ze bez mięsa
DokładnieKażdy powinien robić wedle sumienia. Nie ma gorszych i lepszych postów, ważne, ze są [emoji1]
9.08.18r. [emoji173]️
Kiedyś napewno wpadnęWpadaj często, to będziemy chodzić na spacery [emoji16][emoji1]
9.08.18r. [emoji173]️
Dokladnie, 3 pokoje. Dla nas na chwile obecna bedzie w sam raz56m to na spokojnie co najmniej trzy pokoje. Więc to już coś.
9.08.18r. [emoji173]️
Ja już po badaniach. Wszystko ok. NT 1,5, kość nosowa widoczna. mały człowiek mierzy 8,1cm
Na śmierć zapomniałam, że dziś post. Na śniadanie jadłam kanapkę z mięskiem mielonym własnej roboty. Zapiekanka będzie na jutro a dziś ogarnę zapiekanki warzywne z serem.
Ja planuję pomalować 3 ściany na jasno szaro, a na jednej położyć tapetę w jakieś fajne wzorki z odcieniem miętowego. Generalnie cały pokoik będzie szaro, biało, miętowy
Ja przy synu miałam mnóstwo próbek. To użyłam ze dwie i rozdałam..Dziewczyny co sądzicie o plynie do kąpieli Emolium dla noworodków ? Pytam bo z doświadczenia siostry wiem że te kosmetyki są dobre a w aptece akurat u nas okazja 400ml za 30zl to jak dwie butelki za jedną. Zastanawiam się czy kupić czy to tylko używa się jak rzeczywiście są jakieś problemy skórne u malucha.