reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Przyszły mi właśnie pieluchy tetrowe z allegro po 3,50 zł za sztukę, wzory ładne jakośc taka sobie. Może jak upiore w płynie to trochę zmiekną ..:p
Tylko najpierw muszę kupić jakiś proszek i płyn do płukania dla dzieci :-)

IMG_20180215_123641.JPG

Załączniki

• IMG_20180215_123641.JPG
    IMG_20180215_123641.JPG
    108,3 KB · Wyświetleń: 310
reklama
Ja planuję pomalować 3 ściany na jasno szaro, a na jednej położyć tapetę w jakieś fajne wzorki z odcieniem miętowego. Generalnie cały pokoik będzie szaro, biało, miętowy :)

Mamy podobny gust :yes: Ja tez chce zrobic dziecku pokoik w takich kolorach. Na poczatku tez myslalam o tapecie na jednej ze scian ale juz zmienilam zdanie i zamiast tego chce kupic jakies delikatne naklejki na sciany. Ostatnio chyba w modzie jest motyw chmurek i balonow bo duzo wlasnie takich naklejek rzucilo mi sie w oczy jak przegladalam internety :D

Ja malowalam ściany w pokoju na szaro w tamtym roku i też mu się nie podobało ze będzie na szaro :-Da teraz lubi ten kolor :-D jak faceci nie zobaczą na własne oczy to się nie przekonają :-D

Ja tez chcialam zrobic w salonie szare sciany ale maz sie nie zgodzil bo mamy juz szara kuchnie i szary naroznik i stwierdzil ze nie chce miec wszystkiego na szaro bo bedzie smutno :) za to udalo mi sie go przekonac zeby zrobic szary pokoik dla malenstwa ;)

Coś mi wkleiło nie tu gdzie chciałam. Tak to jest jak się robi na szybko z kompa firmowego na prywatne strony.
Co do emolientów to ja kupię jedno opakowanie na początek. Jeśli dzidziuś nie będzie problemów skórnych będziemy używać zwykłych kosmetyków.
Ja mam zamiar kupić pieluszki muślinowe zamiast tetrowych. Widziałam u koleżanki są milsze w dotyku.
Kupiłam sobie dziś w lumpeksie fajne spodnie ciążowe czarne rurki za 8zł:) w ogóle nie zniszczone jak nowe.

Coś mi wkleiło nie tu gdzie chciałam. Tak to jest jak się robi na szybko z kompa firmowego na prywatne strony.
Co do emolientów to ja kupię jedno opakowanie na początek. Jeśli dzidziuś nie będzie problemów skórnych będziemy używać zwykłych kosmetyków.
Ja mam zamiar kupić pieluszki muślinowe zamiast tetrowych. Widziałam u koleżanki są milsze w dotyku.
Kupiłam sobie dziś w lumpeksie fajne spodnie ciążowe czarne rurki za 8zł:) w ogóle nie zniszczone jak nowe.

Pochwal się spodniami, wrzuć zdjęcie :D

reklama
Do góry