oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej mamuski:-) wiecie juz moze na jako bedziecie malowac lub macie pomalowany pokoik dla dzidzi?
A dziękuję :-) z Castoramy ;-)Śliczne zasłony
Ja planuję pomalować 3 ściany na jasno szaro, a na jednej położyć tapetę w jakieś fajne wzorki z odcieniem miętowego. Generalnie cały pokoik będzie szaro, biało, miętowy
Ja malowalam ściany w pokoju na szaro w tamtym roku i też mu się nie podobało ze będzie na szaro a teraz lubi ten kolor jak faceci nie zobaczą na własne oczy to się nie przekonają
To jest koniec 13tygodnia.Super pomysł [emoji7] ja jeszcze nie mam pojęcia, myśleliśmy nad malowaniem, ale może tez zrobimy jedna ze ścian z tapety, a reszta w jakimś neutralnym kolorze [emoji848]
Coś mi wkleiło nie tu gdzie chciałam. Tak to jest jak się robi na szybko z kompa firmowego na prywatne strony.
Co do emolientów to ja kupię jedno opakowanie na początek. Jeśli dzidziuś nie będzie problemów skórnych będziemy używać zwykłych kosmetyków.
Ja mam zamiar kupić pieluszki muślinowe zamiast tetrowych. Widziałam u koleżanki są milsze w dotyku.
Kupiłam sobie dziś w lumpeksie fajne spodnie ciążowe czarne rurki za 8zł w ogóle nie zniszczone jak nowe.