reklama
D
Deleted member 178340
Gość
Ja! A co się stało?Czy któraś z mam jest z Trójmiasta albo z woj. pomorskiego?
9.08.18r. [emoji173]️
Fiorna
Fanka BB :)
Prosze o przepis na makaron ze szpinakiem ;-)
Używam makaronu świderki, a szpinak kupuję rozdrobniony z Hortexu. Rozpuszczam odrobinę masła, dodaję wcześniej rozmrożony szpinak i 3-4 przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku - w zależności od ostrości. Z przypraw dodaję sól, bazylię i ociupinkę pieprzu cayenne - lubię jak jest troszkę ostrzejsze i wyraźniejsze w smaku. Na koniec śmietana. Całość gotuję jeszcze przez kilkanaście minut. Wszystko mieszam z wcześniej ugotowanym makaronem i startym żółtym serem. Zapiekam w piekarniku.
Nic, tak chciałam wiedzieć. W którym szpitalu zamierzasz rodzić?Ja! A co się stało?
9.08.18r. [emoji173]️
D
Deleted member 178340
Gość
W Tczewie. [emoji1]Nic, tak chciałam wiedzieć. W którym szpitalu zamierzasz rodzić?
9.08.18r. [emoji173]️
Dzięki za odp.W Tczewie. [emoji1]
9.08.18r. [emoji173]️
Mam tam rodzine dokładnie w Dabrowce TczewskiejW Tczewie. [emoji1]
9.08.18r. [emoji173]️
oliwiapatrycja
@Ewelina8989 co w tym niezbyt mądrego??ja z synkiem poszcze od rana, na sniadanie byl koktaj z platkow owsianych, bananow i truskawek ,pozniej kanapki z serem a teraz chyba warzywa na patelnie z ryzem zrobie
reklama
oliwiapatrycja
Szczerze to ja nigdy podczas postu nie patrzę na ilość posiłków czy do syta cz nie, tylko uważam aby nie jeść mięsa w tym dniu mój post jest bez mięsa zawsze a posiłków jem ile chce nawet i 10,dla mnie liczy się ze bez mięsaJa tam w ciąży sobie post jakiś ścisły odpuscilam. Owszem trzy posiłki, z czego jeden do syta i oczywiście bez mięsa, ale owoce i warzywa dziś do syta. Jedynie rezygnuje ze słodyczy i innych pokarmów niekoniecznych.
9.08.18r. [emoji173]️