reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Czy któraś z mam jest z Trójmiasta albo z woj. pomorskiego?
Ja! A co się stało?

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Prosze o przepis na makaron ze szpinakiem ;-)

Używam makaronu świderki, a szpinak kupuję rozdrobniony z Hortexu. Rozpuszczam odrobinę masła, dodaję wcześniej rozmrożony szpinak i 3-4 przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku - w zależności od ostrości. Z przypraw dodaję sól, bazylię i ociupinkę pieprzu cayenne - lubię jak jest troszkę ostrzejsze i wyraźniejsze w smaku. Na koniec śmietana. Całość gotuję jeszcze przez kilkanaście minut. Wszystko mieszam z wcześniej ugotowanym makaronem i startym żółtym serem. Zapiekam w piekarniku.

Przejrzałam gazetkę z lidla. Fajne rzeczy będą dla niemowląt. Chyba się skuszę na kilka rzeczy. Będą koszulki do karmienia, biustonosze tylko niestety małe do miseczki C.

reklama
Ja tam w ciąży sobie post jakiś ścisły odpuscilam. Owszem trzy posiłki, z czego jeden do syta i oczywiście bez mięsa, ale owoce i warzywa dziś do syta. Jedynie rezygnuje ze słodyczy i innych pokarmów niekoniecznych.

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png
Szczerze to ja nigdy podczas postu nie patrzę na ilość posiłków czy do syta cz nie, tylko uważam aby nie jeść mięsa w tym dniu :-D mój post jest bez mięsa zawsze a posiłków jem ile chce nawet i 10,dla mnie liczy się ze bez mięsa :-D

Do góry