reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja dziś do warzyw na parę Właśnie wrzucam kalafior [emoji23]
Nie wiem co w nim jest że ciężarne tak go lubią [emoji23]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Kurczę zaczynam mieć dylemat czy na walentynki lepiej ten kalafior czy lody z Mc Donalda :p

reklama
Ja dziś do warzyw na parę Właśnie wrzucam kalafior [emoji23]
Nie wiem co w nim jest że ciężarne tak go lubią [emoji23]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Normalnie nie jest dla mnie jakimś super przysmakiem, ale dzisiaj narobiłyście mi ochoty :D dawno tak mi się warzywa nie chciało

Ja już po badaniach. Wszystko ok. NT 1,5, kość nosowa widoczna. mały człowiek mierzy 8,1cm:)

Na śmierć zapomniałam, że dziś post. Na śniadanie jadłam kanapkę z mięskiem mielonym własnej roboty. Zapiekanka będzie na jutro a dziś ogarnę zapiekanki warzywne z serem.

Duży dzidziuś :) lekarz nie mówił, że starsze niż wskazuje OM? U mnie jest 3 dni starszy ;)

No ja na szczęście do sklepu nie mam daleko, także jak mam jakąś fanaberię, to 2 minuty i jestem. A co do warzyw (no i tego kalafiora, zostało po nim wspomnienie) to ja ostatnio mam w ogóle fazę na warzywa i owoce, z większym akcentem na warzywa, no i obok truskawek oraz arbuza nie przejdę obojętnie.

Lody??? Hmmm.... jak by był orzechowe w sklepie, mmmm

No właśnie praktycznie nic nie ma uniwersalnego, albo typowo chłopięce albo dziewczęce elementy :-) a kocyk naprawdę fajny ,cienki ale ciepły się wydaje taki puszysty :-)na zdjęciu taki niebieski wyszedł ale na żywo jak dla mnie wpada w taką pistacje :-)jeszcze różowy był i taki ni biały nie kremowy :-) rożki też były dwa wzory ale już mam to nie kupowałam :-)

Kocyk w sam raz jak na sierpień [emoji3][emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam pytanie do dziewczyn z Krakowa, gdzie zamierzacie rodzić?

Ja rodziłam w Żeromskiego tam leżałam na patologii 2 razy i pewnie znowu tam będę chociaż poród był 5 lat temu to mogło się trochę pozmieniac...

Do góry