reklama
Paulana
Fanka BB :)
dzisiaj ogolnie jest post , sroda popielcowa
...ale powiedz to kobicie w ciąży
oliwiapatrycja
ja to w sumie cała ciążę mam post bo mięsa bardzo nie mogę a jak zjem to juz mały kawałeczek na pare dni...ale powiedz to kobicie w ciąży
GorzkaPomarańcza
Aż mnie naszła ochota na ten kalafior z bułeczką tartą mmm...U mnie obiad już gotowy, dla siebie jeszcze tylko kalafiora gotuję bo mnie chętka naszła.
Ja nie poszczę, nie moje klimaty
oliwiapatrycja
ja też bym zjadła , uwielbiam taki ale nie ma w domu kalafioraAż mnie naszła ochota na ten kalafior z bułeczką tartą mmm...
oliwiapatrycja
Powiem mężowi żeby kupił mi kalafior na walentynki tak mam ochotę jak to przeczytałam kalafior z bułeczką dzisiaj nigdzie nie wychodzimy bo czekamy na nowe łóżkowieczorem, to chociaż kalafior mi się należy za to
Ja już po badaniach. Wszystko ok. NT 1,5, kość nosowa widoczna. mały człowiek mierzy 8,1cm
Na śmierć zapomniałam, że dziś post. Na śniadanie jadłam kanapkę z mięskiem mielonym własnej roboty. Zapiekanka będzie na jutro a dziś ogarnę zapiekanki warzywne z serem.
Na śmierć zapomniałam, że dziś post. Na śniadanie jadłam kanapkę z mięskiem mielonym własnej roboty. Zapiekanka będzie na jutro a dziś ogarnę zapiekanki warzywne z serem.
oliwiapatrycja
Ojej jakie duże od głowy do pupy juz 8 cm?Ja już po badaniach. Wszystko ok. NT 1,5, kość nosowa widoczna. mały człowiek mierzy 8,1cm
U nas też się nie pości. A dzieci, osoby starsze, chore i ciężarne nie muszą pościć.U mnie obiad już gotowy, dla siebie jeszcze tylko kalafiora gotuję bo mnie chętka naszła.
Ja nie poszczę, nie moje klimaty
reklama
Ja dziś do warzyw na parę Właśnie wrzucam kalafior [emoji23]Aż mnie naszła ochota na ten kalafior z bułeczką tartą mmm...
Nie wiem co w nim jest że ciężarne tak go lubią [emoji23]