reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My jesteśmy w trakcie załatwiania kredytu hipotecznego. Upatrzyliśmy sobie szeregowiec 77 mkw. Obecnie mieszkamy u moich rodziców ale ciężko jest oj ciężko tak mieszkać. Już od dawna się rozglądaliśmy za mieszkankiem lub domem, a wiadomość o ciąży tylko przyśpieszyła naszą decyzję.
My wcześniej mieszkaliśmy ze współlokatorami więc nie byłoby wesoło :D

reklama
U mnie dziś makaron ze szpinakiem, pychotka :D
Śniadanie było lekkie to na obiad mogą być naleśniki z twarogiem. [emoji1]

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

U mnie dzisiaj pieczarkowa.

Jesli chodzi o mieszkanie my teraz we dwoje mieszkamy na ok 35 m2 ale tylko do konca lutego bedziemy tutaj mieszkac. Konczy nam sie umowa najmu. Za 2 tygodnie przenosimy sie na kilka tygodni do moich rodzicow i w tym czasie mam nadzieje ze uda nam sie skonczyc remont naszego wlasnego mieszkanka ktore ma 56 m2. Niby mieszkanko nie duze ale dla nas bedzie to dosc spory przeskok :) juz sie nie moge doczekac :D

Jak dzi
U mnie dzisiaj pieczarkowa.

Jesli chodzi o mieszkanie my teraz we dwoje mieszkamy na ok 35 m2 ale tylko do konca lutego bedziemy tutaj mieszkac. Konczy nam sie umowa najmu. Za 2 tygodnie przenosimy sie na kilka tygodni do moich rodzicow i w tym czasie mam nadzieje ze uda nam sie skonczyc remont naszego wlasnego mieszkanka ktore ma 56 m2. Niby mieszkanko nie duze ale dla nas bedzie to dosc spory przeskok :) juz sie nie moge doczekac :D
Życzę wam, żeby szybko skończyć remont i być na swoim:)

Mnie cos od paru dni przeziebienie bierze.. Maz przyniosl chorobsko z pracy.. Juz drugi raz w tej ciazy cos mnie bierze.. Walcze dzielnie herbatkami z malinami, miodem i cytryna, naparem z kwiatow bzu i lipy i zobaczymy czy uda mi sie domowymi metodami pozbyc sie wirusa ;) poprzednio sie udalo to moze i tym razem tak bedzie :)

Ale mi narobiłyście smaka i na te naleśniki i na makaron ze szpinakiem mniam. Pieczarkową też uwielbiam ale nie mam pieczarek. Zrobiłam zapiekankę ziemniaczaną z kurczakiem i warzywami.

To u mnie dziś zupa jarzynowa z papryką i pomidorami i warzywa z kurczakiem na parze. Nie chce mi się robić nic bardziej czasochłonnego. A tu pół godziny i obiad gotowy

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
ja z synkiem poszcze od rana, na sniadanie byl koktaj z platkow owsianych, bananow i truskawek ,pozniej kanapki z serem a teraz chyba warzywa na patelnie z ryzem zrobie :D

Do góry