Luiza.
Fanka BB :)
Link do: COSATTO WONDER wózek głęboko-spacerowy+fotelik - BoboWózki Patrzcie na to- wózek za 9,5tysiaca producent chyba na głowę upadł z ta cena
Szprychy ma ze złota Prawie 10 tysi za coś co posłuży góra 3-4 lata, ale nie zmienia to faktu, że wózek ma niepowtarzalny wzory.
My mamy tylko 2 pokoje. Jeden pokój zajmują chłopaki, drugi my. Maleństwo będzie z nami w pokoju. Za 1,5roku kończymy spłacać kredyt za to mieszkanie, sprzedamy je dołożymy i kupimy większe mieszkanie a na razie musimy się pomieścić w tym mieszkaniu. Będzie ciasno 5osób na 50mkw ale jakoś musimy wytrzymać.
No my mieszkamy w dużej kawalerce (30mkw) przerobionej na dwa pokoje, Kuba ma swój mikropokoik. Jasio śpi z nami w dużym pokoju. Dlatego szukam mieszkanka na wynajem, bo zanim uzbieramy pieniążka na wkład własny (mniejsza rata kredytu i na 10-15 lat a nie 30) żeby sprzedać to obecne (które ma jeszcze sporo kredytu do spłacenia) i wziąć większe, to trochę wody w Odrze upłynie. Nie wspomnę nic o tym, że w takim małym mieszkanku, przy dziecku jest bajzel na kółkach
Pociesza się, że dzisiaj mamy bomba warunki, bo ja wychowałam się w kawalerce 19mkw z dwójką mojego młodszego rodzeństwa