reklama
Misia1418:)
Zaciekawiona BB
Akurat mam zapas he he ale bede pamietala bo moze sie przydacNie chciałabyś odkupić puszki nutramigenu bo mam nową i raczej nie wykorzystam ?
Misia1418:)
Zaciekawiona BB
Tak tak nawet dwa razy w tygodniu bo tak szybko rosnaObcinanie już swoim dzieciom paznokcie ? Bo ja nie umiem się są to zabrać ...ostatnio pilniczkiem to zrobiłam bo już miała cały nos zadrapańy, już nie mówiąc ze wkłada mi cały czas palce do oka
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
My obcinamy odkad mała skończyła tydzień . I średnio tak co tydzień trzeba obcinać bo szybko rosną . Jakbym jej nie obcinała do tej pory to by miała z 10 cmObcinanie już swoim dzieciom paznokcie ? Bo ja nie umiem się są to zabrać ...ostatnio pilniczkiem to zrobiłam bo już miała cały nos zadrapańy, już nie mówiąc ze wkłada mi cały czas palce do oka
niemamco
My obcinamy conajmniej raz na tydzień, inaczej miałaby cała buźkę podrapana.Obcinanie już swoim dzieciom paznokcie ? Bo ja nie umiem się są to zabrać ...ostatnio pilniczkiem to zrobiłam bo już miała cały nos zadrapańy, już nie mówiąc ze wkłada mi cały czas palce do oka
E
Ewka34
Gość
Chyba tez tak jakos.. tzn na poczatek po troszeczku.. zobacze co sie bedzie dziac.. Wiktorii tez tak wprowadzalam..A kleik kiedy będziesz wprowadzać ? Ja chyba przed końcem listopada , jakoś za trzy tygodnie
E
Ewka34
Gość
Hyhyhy u nas tak samo.. dopiero co jej obcielam i juz drapie..My obcinamy odkad mała skończyła tydzień . I średnio tak co tydzień trzeba obcinać bo szybko rosną . Jakbym jej nie obcinała do tej pory to by miała z 10 cm
E
Ewka34
Gość
Ja obcinam majac mala oparta tylem do mojego brzucha.. inaczej nie da mi raczek do obciecia..Obcinanie już swoim dzieciom paznokcie ? Bo ja nie umiem się są to zabrać ...ostatnio pilniczkiem to zrobiłam bo już miała cały nos zadrapańy, już nie mówiąc ze wkłada mi cały czas palce do oka
miloscwczasachpopkultury
Obcinanie już swoim dzieciom paznokcie ? Bo ja nie umiem się są to zabrać ...ostatnio pilniczkiem to zrobiłam bo już miała cały nos zadrapańy, już nie mówiąc ze wkłada mi cały czas palce do oka
Tak, obcinam i to nawet jak nie śpi. Zagaduje ją, łapie za każdego paluszka i obcinam pazurek po pazurku [emoji4]
reklama
G
gosc12
Gość
Już ? :O ja obcięłam pierwszy raz 5 dni po porodzie. Teraz ma trzy miesiące jak bym nie obcinała tyle czasu to by sobie oczy wydłubała ;pObcinanie już swoim dzieciom paznokcie ? Bo ja nie umiem się są to zabrać ...ostatnio pilniczkiem to zrobiłam bo już miała cały nos zadrapańy, już nie mówiąc ze wkłada mi cały czas palce do oka