reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
Raz w tygodniu [emoji16]pierwszy raz obcinałam jak wróciliśmy ze szpitala po 7 dniach[emoji4]Obcinanie już swoim dzieciom paznokcie ? Bo ja nie umiem się są to zabrać ...ostatnio pilniczkiem to zrobiłam bo już miała cały nos zadrapańy, już nie mówiąc ze wkłada mi cały czas palce do oka
E
Ewka34
Gość
Ryzowy chyba,zreszta nie wiem jeszcze :/ moze bede po trochu dorzucac ta kaszke manne ale to po troszeczku ,nawet nie nabiereczke zobaczeKukurydziany czy ryżowy ?
Biedroneczka10
Daj znać później jak dziadki ) i bawcie się dobrzeMuszę się Wam pochwalić, że właśnie wybyłam z mężem na koncert Dawida Podsiadło do Katowic Synek został z dziadkami [emoji16] Ale się cieszę [emoji16]
G
gosc12
Gość
Ja zacznę od kleiku. Kaszka podobno po 5 miesiącu. Tak mi lekarka mówiłaRyzowy chyba,zreszta nie wiem jeszcze :/ moze bede po trochu dorzucac ta kaszke manne ale to po troszeczku ,nawet nie nabiereczke zobacze
Kasiula8989
Kasiula8989
Anulaa88
Fajne, ale u mnie to zapięcie na jedną nogę nie zdaje egzaminu[emoji16] w nocy podczas przebierania mnie wkurza[emoji16]Patrzcie jakie fajne polarekowe pajacyki w pepco
Teraz jak mi się w nocy rozkopie to przynajmniej będzie ciepło w dupunie
Paulana
Obcinanie już swoim dzieciom paznokcie ? Bo ja nie umiem się są to zabrać ...ostatnio pilniczkiem to zrobiłam bo już miała cały nos zadrapańy, już nie mówiąc ze wkłada mi cały czas palce do oka
Już kilka razy obcinlam. Dostałam od mamy takie nożyczki speclajne stalowe. Obcinam zawsze jak mała śpi
Kinia widocznie masz źle te nożyczki. Dlatego ja w sklepie nie kupowalam tylko na zamówienie, Ponizej zdjęcie. Są trochę zawinięte takie.
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Kasiula8989
Fajne, ale u mnie to zapięcie na jedną nogę nie zdaje egzaminu[emoji16] w nocy podczas przebierania mnie wkurza[emoji16]
Ale to jest na zamek