reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No położna mi powiedziała ze się obcina po miesiącu bo do tego czasu są miękkie i same się łamią ? Nie wiem hak to określić i w sumie do tej pory ładnie jej się łamały a teraz nie wiem jak się wziąć za te nożyczki ona są za grube żeby je wsadzić pod paznokcia i ciachnac hehe albo mam lek przed tym ze jej palca urnę ale czy ja mam co ciąć ? 0A33137B-CD13-43A0-A821-0A557A92ED71.jpeg

Załączniki

• 0A33137B-CD13-43A0-A821-0A557A92ED71.jpeg
    0A33137B-CD13-43A0-A821-0A557A92ED71.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 136
No położna mi powiedziała ze się obcina po miesiącu bo do tego czasu są miękkie i same się łamią ? Nie wiem hak to określić i w sumie do tej pory ładnie jej się łamały a teraz nie wiem jak się wziąć za te nożyczki ona są za grube żeby je wsadzić pod paznokcia i ciachnac hehe albo mam lek przed tym ze jej palca urnę ale czy ja mam co ciąć ? Zobacz załącznik 911285
Chwyc tylko ta czesc ktora wystaje i na rowno utnij.. nie za mocno w plytke i nie kombinuj z zakrecaniem paznokcia zeby nadac mu ksztalt ;)

Chwyc tylko ta czesc ktora wystaje i na rowno utnij.. nie za mocno w plytke i nie kombinuj z zakrecaniem paznokcia zeby nadac mu ksztalt ;)
Ale trzeba nadać mu kształt.. bo jak się utnie na prosto to krawędziami się podrapie [emoji39][emoji39]

Ja obcinam w nocy jak mały mocno śpi [emoji16] wtedy mogę robić z pazurkami co mi się tylko podoba [emoji16]

reklama
Do góry