miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Mi to chyba powinni prad wyłączyć zebym nie siedziala tyle w Internecie , mała śpi po tym szczepieniu . W niedzielę mamy chrzest a mi tak się nic nie chce robić . Muszę ogarnąć trochę dom . Ja będę robić ciasta , moja mama resztę powiedziała że zrobi sałatki przekąski i dania na ciepło . Robimy u nas w domu , bo tylko my chrzestni dziadkowie i moje rodzeństwo łącznie 13 osób i 2 dzieci . W sobotę zrobie 4 ciasta tylko i szyszki jeszcze
wczoraj zamiast spać jak mała usnęła to siedziałam i wycisnelam ręcznie 230 ml mleka z obu piersi mój rekord aż byłam w szoku że tyle
Wow no to dużo tego mleka wydoilas [emoji28] i ręcznie, nie no szacun [emoji1376][emoji1376][emoji1376]
Mi to powinni telefon zabrac, bo gdy karmie i mała usnie na rękach to ja latam po Internetach i wymyślam tylko nowe zakupy dla małej hahha
Oj biedna. Tez by mi się nie chciało. Dlatego my zrobimy w kwietniu jak będzie już cieplej to w domu u teściów i ogródek tez maja przy domu to akurat będzie fajnie i jedzonko tez będziemy przygotowywać sami