reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mi to chyba powinni prad wyłączyć zebym nie siedziala tyle w Internecie , mała śpi po tym szczepieniu . W niedzielę mamy chrzest a mi tak się nic nie chce robić . Muszę ogarnąć trochę dom . Ja będę robić ciasta , moja mama resztę powiedziała że zrobi sałatki przekąski i dania na ciepło . Robimy u nas w domu , bo tylko my chrzestni dziadkowie i moje rodzeństwo łącznie 13 osób i 2 dzieci . W sobotę zrobie 4 ciasta tylko i szyszki jeszcze :)
wczoraj zamiast spać jak mała usnęła to siedziałam i wycisnelam ręcznie 230 ml mleka z obu piersi :D mój rekord aż byłam w szoku że tyle

Wow no to dużo tego mleka wydoilas [emoji28] i ręcznie, nie no szacun [emoji1376][emoji1376][emoji1376]

Mi to powinni telefon zabrac, bo gdy karmie i mała usnie na rękach to ja latam po Internetach i wymyślam tylko nowe zakupy dla małej hahha

Oj biedna. Tez by mi się nie chciało. Dlatego my zrobimy w kwietniu jak będzie już cieplej to w domu u teściów i ogródek tez maja przy domu to akurat będzie fajnie i jedzonko tez będziemy przygotowywać sami :)

reklama
No taki mały kryzys wodny to nie jest fajna sprawa. W sumie nic nie można zrobić.
A czemu tej wody nie ma, jakaś awaria czy jak? Bo może pominęłam, a pisałaś o tym.

Hah w sumie[emoji38]
To chyba nie awaria... mam rozkopane pod domem od miesiąca i dziś robotnicy dojechali. No niefajnie jest. Chciałam wyczyścić tapicerkę na krzesłach, wstawić pranie A tu nawet naczyń nie ma jak umyć... zaraz 15ta A ja mam poczucie że zrobiłam dziś wielkie nic ;)

A mogę zobaczyć zdj tych kombinezonów? :)
IMG_20181006_153156_800x600.jpg IMG_20181006_153214_600x800.jpg proszę ;)

Załączniki

• IMG_20181006_153156_800x600.jpg
    IMG_20181006_153156_800x600.jpg
    272,3 KB · Wyświetleń: 91
  • IMG_20181006_153214_600x800.jpg
    IMG_20181006_153214_600x800.jpg
    285,7 KB · Wyświetleń: 89
Mój chłopiec już chodzi w 68 więc szkoda dokupować .. wiecie co najlepsze jest to że nie chce mieć drugiego dziecka a ciuchy w razie W zostawiam [emoji23][emoji23][emoji23]
Mi też szkoda sprzedawać bo takie ładne , praktycznie nie znoszone , niektóre nowe. Ale nie planuje dziecka przez najbliższe 6 lat. Więc szkoda żeby się kurzyło. Kupię za to małej większe ubranka :)

Mój chłopiec już chodzi w 68 więc szkoda dokupować .. wiecie co najlepsze jest to że nie chce mieć drugiego dziecka a ciuchy w razie W zostawiam [emoji23][emoji23][emoji23]

Nigdy nie wiesz jaki Twój los jest napisany odgórnie [emoji5] także lepiej zostawić.

Chociaż my planujemy mieć jeszcze 2 dzieci „dodatkowo” [emoji23] ale jednak ciuszków się pozbywam, bo zanim to będzie za te przykładowo 4 lata to mole to zeżrą i mam w sumie takie damskie te ciuszki, a gdyby synek się trafił to nie go chce krzywdzić [emoji28]
Wózek tez będę sprzedawała, ale to dosłownie za 200 zł wszystko z niego i spacerówkę, bo sama kupiłam za 350 zł.

A przy następnym dzieciątku sobie zaszalejemy jak już będą warunki mieszkalne i finanse na takie bajery i kupimy nowy wózek, wybiorę kolor, model itd [emoji173]️ już się cieszę na sama mysl, a dopiero co jedną urodziłam hah.

Jedynie łóżeczko podkładamy i wyląduje u teściów w piwnicy, leżaczek ten kinderkraft, bo się przyda. Ma ten różowy daszek, ale to można zawsze ściągnąć i byłoby dla chłopca. I laktator tez chyba zostawię ;)

To chyba nie awaria... mam rozkopane pod domem od miesiąca i dziś robotnicy dojechali. No niefajnie jest. Chciałam wyczyścić tapicerkę na krzesłach, wstawić pranie A tu nawet naczyń nie ma jak umyć... zaraz 15ta A ja mam poczucie że zrobiłam dziś wielkie nic ;)
Najgorzej jak robotnicy zaczynaja grzebac :/

reklama
Ja bym z chęcią wzięła ale mój to zacznie dopiero wchodzić w 62 przy jego tempie wzrostu jak się zima zacznie kończyć :D bo dopiero pajace na 56 są na niego na styk. W body ma luzu tak samo w spodenkach.
A ja muszę na 74 kupić bo nawet z ciekawości zamierzałam jej ten 68 jaśniejszy bo ładny i za mały. Rośnie mi baba moja :D

Do góry