reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To forum prywatne już istnieje? Mam na myśli to stworzone teraz by przerzucić się na pisanie tam?? Jak będzie to wrzuccie proszę link ;)

Może ja naiwna jestem, ale myślę że te mamy które chcą dołączyć są prawdziwe. W pierwszej ciąży udzielałam się na innym forum i gdy po porodzie zapragnelysmy utajnic nasze rozmowy to też padła propozycja prywatnego. Zgłosiło się parę kobietek ( dokładnie jak tutaj teraz) które były potem bardzo aktywne A nie były jakimiś szpiegami czy trollami.
Oczywiście wiem że jestem w mniejszości i zrobicie jak chce większość jednak w mojej małej głowie nie mieści się by te lipcowe niekolezanki aż tak knuly i marzyły o tym by nas czytać. A jeśli się mylę to widać jest u nas tak ciekawie że czas pomyśleć by wydać te nasze wypociny ;) zgarniemy siano i pojedziemy z dzieciakami do spa ;) (żart naturalnie).

Swoją drogą wiecie nie mam wody... już drugi raz w tym tygodniu. Nie mam się czym zająć... moje życie to chyba tylko porządki:/ A taki len mnie przez to ograniczenie ogarnął że nawet ćwiczyć mi się nie chce...

Ja się podpisuje obiema rękoma pod to co napisałaś, bo nie chciałaś się wychylać i pisać swojego zdania, ale mam podobne w tym temacie :)

No to pora na lenistwo i odpoczywanie hah [emoji5][emoji28]

Ja jakoś nie mam nic przeciwko żeby dodać te nowe mamy do prywatnego , jakoś nie wierzę w spisek że licowki czy ktoś się podszywa i zakłada konto specjalnie.

Wróciliśmy ze spaceru trochę pada ale nie bardzo. Olek ładnie pospal w sumie jeszcze śpi w domu w gondolce.

Dziewczyny mam pytanie, możecie polecić jakiś leżaczek czy bujaczek taki żeby Olek więcej widział niż z maty i żeby był mały albo idealnie szybko składany? Mamy małe mieszkanie wiec potrzebuje coś kompaktowego.
Kupiłam używany na olx Beaba. Fajnie się sprawdza. Można regulować wysokość i kat nachylenia. Łatwo się go przenosi

Załączniki

• 5F3E8A0D-CA33-4F51-8208-7300D7DF59F2.jpeg
    5F3E8A0D-CA33-4F51-8208-7300D7DF59F2.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 79
Nie [emoji16] , żeby "dorośli" mieli pożywkę ? :D podziękuję :D
Skoro uważasz, że jestem tutaj żeby się ,, pożywiać,, Twoimi wpisami to jesteś w błędzie no ale myśl sobie co chcesz tylko ciekawe na jakiej podstawie mnie tak osądziłaś? Bo dołączyłam teraz a Ty masz kolflikt z lipcówkami? Nie muszę być na waszym prywatnym forum, rozumiem ale to nie znaczy, że masz mnie ,, posądzać,, o szpiegostwo i jakieś chore intrygi...

Skoro uważasz, że jestem tutaj żeby się ,, pożywiać,, Twoimi wpisami to jesteś w błędzie no ale myśl sobie co chcesz tylko ciekawe na jakiej podstawie mnie tak osądziłaś? Bo dołączyłam teraz a Ty masz kolflikt z lipcówkami? Nie muszę być na waszym prywatnym forum, rozumiem ale to nie znaczy, że masz mnie ,, posądzać,, o szpiegostwo i jakieś chore intrygi...
Kochana ja nie mówię o Tobie. "Dorośli" napisałam bo ostatnio byłam nazywana gimnazjalistką. A wpis dotyczy się Pan z innego forum. Dlatego napisałam , że nie będę udzielała się tutaj żeby cokolwiek mogly podczytac i znów kpić z mojego życia prywatnego.

reklama
Jestem z podlasia dokladnie Suwałki jak to kazdy mowi biegun zimna gratuluje coreczki. I jak ogolnie sie chowa ? Corcia szczesliwa ze ma braciszka czasami az obudzi taka w nim zakochana ale za to o mnie zazdrosna bo wiadomo jak to malenstwo to jednak duzo czasu sie poswieca maluszkowinale staram sie i z nia czas spedzac. A ja juz nie planuje he he ale roznie w zyciu bywa w sumie jestem po dwoch cesarkach i chyba balabym sie 3. Dokladnie wazne ze dzieciatko nakarmione i szczesliwe ale corcie karmilam tylko poltorej miesiaca a synka niestety tylko miesiac. A tak bardzo chcialal karmic dluzej ale coz wazne aby dziecko zdrowo roslo. A ty skad jestes? Jesli moge zapytac. Ogolnie moje dzieciaczki urodzily sie male 2680 gram i corka i syn mieli taka sama wage urodzeniowa. Z synem mialam termin na 28 sierpien ale postanowil wyjsc 11 sierpnia ale sie rozpisalam

O to rzeczywiście zimniutko [emoji300]️[emoji300]️ może śnieg już u was zawitał? Żarcik [emoji28][emoji4]

Ja urodziłam się w Chorzowie, mieszkałam w Bytomiu, później 10 lat we Wrocławiu i teraz od 2 lat i 3 miesięcy w Zgorzelcu :)

Dziękuje i również gratulacje synka :) chciałabym właśnie mieć parke i za te pare lat „wylosować” synka hah, ale narazie skupiam się na jednym ;)
Chowa się dobrze, rośnie prawidłowo, zdrowa jest, grzeczna też bardzo, coraz więcej gada do mnie, rozgląda się, lubi patrzeć na swojego braciszka pieska oczywiście [emoji28][emoji28] ogólnie jest super, czuje się mega szczęśliwa będąc mamą i nawet zmęczenia na codzien nie czuje gdy widze ten piękny uśmiech jej [emoji5]

Dokładnie, plany planami, a życie po swojemu i trzeba akceptować i się cieszyc [emoji4]

Dokładnie, wiadomo kp to jest w jakims stopniu magia i piękne przeżycie, ale najważniejszy pełny brzuszek :)

Kornelia urodziła się sn 3050 g i 54 cm także tez nienajcięższa, taka średnia [emoji4]
Wow to niezłe przeznaczenie z tą wagą twoich dzieciaczków

Do góry