reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

W sumie racja. Jak nie trafi do buzi to może niestety w oko. To teraz sama już nie wiem. To chyba będzie zyrafka
Koleżanka ma żyrafę sophie i jest bardzo zadowolona. Ja mojemu tez kupię tylko czekam aż zacznie samodzielnie trzymać coś w ręce. Dużo się ślini i wpycha paluszki do buzi, ale czekam aż będzie miał pewniejszy chwyt. Niektórzy kupują używane gryzaki, czego kompletnie nie rozumiem

reklama
W sumie natchnęłaś mnie i teraz mam wątpliwości czy jednak zamiast tych kocurków x 2 nie zamówić jakiegoś spiworka ciepłego dodatkowo żeby był i śpiworek i kombinezon zimowy, bo rzeczywiście może zima się trafić w końcu prawdziwa skoro w górach już śnieg spadł :) a dziecko leży bez ruchu i nie rozgrzeje się idąc tak jak my. Ok szukam śpiworka [emoji5]
Ja chciałam znaleźć zimowy kombinezon na allegro jak dziewczyny i jednie jedna strona i nie ma wyboru. Nie umiem się chyba odnaleźć na allegro ://

Ja jutro jadę do fryzjera nie mogę się doczekać. Piękne 2h tylko dla mnie, choć pewnie będę myślami czy mój sobie radzi z młodą... co do rzęs tez miałam ale zalowalam bo strasznie się moje zniszczyły a mam swoje dość fajne a zdecydowałam się bo nie chciało mi się ich codziennie ich malować. Myślę że jak się ktoś decyduje na sztuczne musi je cały czas zakładać

Super [emoji5] ja tez pamietam jak się bałam i uwaga mnie nie było łącznie 6 h w domu i tatuś dał rade z Kornelcia na medal. Jak wróciłam to nawet i było pozamiatane w meiszkaniu, z pieskiem wyszedł i zrobił sałatkę dla nas także bez obaw, da rade i musi dać rade hah :)

Koleżanka ma żyrafę sophie i jest bardzo zadowolona. Ja mojemu tez kupię tylko czekam aż zacznie samodzielnie trzymać coś w ręce. Dużo się ślini i wpycha paluszki do buzi, ale czekam aż będzie miał pewniejszy chwyt. Niektórzy kupują używane gryzaki, czego kompletnie nie rozumiem
Tez nie kupilabym uzywanego gryzaka.. przeciez mozna kupic najtanszy na jedno wyjdzie.. nie musi byc wypasiony :/ troche to obrzydliwe dla mnie.. :/

reklama
Ja jakoś nie mam nic przeciwko żeby dodać te nowe mamy do prywatnego , jakoś nie wierzę w spisek że licowki czy ktoś się podszywa i zakłada konto specjalnie.

Wróciliśmy ze spaceru trochę pada ale nie bardzo. Olek ładnie pospal w sumie jeszcze śpi w domu w gondolce.

Dziewczyny mam pytanie, możecie polecić jakiś leżaczek czy bujaczek taki żeby Olek więcej widział niż z maty i żeby był mały albo idealnie szybko składany? Mamy małe mieszkanie wiec potrzebuje coś kompaktowego.

Ja polecam ten. Mały lubi w nim leżeć i dużo z niego widzi. Siedzi, sam się zabawia i ja mogę dużo zrobić w tym czasie. Bo wtedy nie potrzebuje mojej uwagi i tego żebym do niego rozmawiała.lezak zajmuje mało miejsca, tylko minus jest taki, że on się nie składa, trzeba to wtedy rozłożyć na części pierwsze. Pałąk jest zdejmowany i jest na nim żyrafa, która ma jakaś kulkę w sobie co stuka. Ma lusterko i książeczkę szeleszcaca. Do tego bujak ma melodie i 3 poziomy wibracji. No i jest dość tani Link do: Kinderkraft, Leżaczek, Animals

Załączniki

• 20181025_123304.jpg
    20181025_123304.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 81
  • 20181025_123311.jpg
    20181025_123311.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
Do góry