reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My już prawie gotowe do chrztu. Wczoraj przyszła sukienusia. Jak to ja -upolowalam wszystko za grosze na allegro
20181024_184434.jpg

20181024_184234.jpg

Załączniki

• 20181024_184434.jpg
    20181024_184434.jpg
    761,6 KB · Wyświetleń: 279
  • 20181024_184234.jpg
    20181024_184234.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 267
reklama
Ja ostatnio rzadko tu zaglądam bo normalnie brak mi czasu ale będzie mi bardzo miło jak wrazie co i mnie dolaczycie do prywatnego bo czasem brakuje mi naszego babskiego paplania a i dowiem się czegoś nowego choć to moje trzecie dziecię

Niedziwne kochana, że brak czasu na aktywne pisanie skoro masz taką super gromadkę i na pewno mega dużo do zrobienia [emoji86]

W ogóle to będziemy jutro zamawiać jakiś gryzak dla młodej żeby miała co brać do buzi i oślinać, bo już coraz więcej produkuje tej śliny i zjada całe piąstki [emoji28][emoji28]

Wybór padnie albo na taki albo ten drugi. Cenowo się różnią, ale obydwa bardzo polecane.

Chyba, że wy macie też już coś na oku i polecacie? :)

Akurat obywa są dostępne w smyku, a ja mam tam chyba z -10% na akcesoria, a na ciuchy -20% to od razu jakieś x 2 body z długim wezmę na 68 cm, bo tak to spodenek, bluzek i swetrów już pare ma, kombinezon na zimę już gotowy czeka [emoji16] a tym razem nie chce przegiąć z ilością ciuszków. Ewentualnie jeszcze pepco odwiedzę w poszukiwaniu szaliczka, bo na dworze już chłodno i pewnie nie wyjdę tylko z jedna rzeczą [emoji86][emoji85]

Zobacz załącznik 910537Zobacz załącznik 910538

Ja kupuje żyrafke tutaj widzę ze bardzo dużo maluchów je ma.

Cześć Postanowiłam się ujawnić. Dotychczas byłam cichym obserwatorem. Przez moja ciąże leżąca od 28 tyg spędzałam sporo czasu na internecie i tak trafiłam na to forum. Teoretycznie jestem sierpniniówka ( termin na 3.08), jednak Michaś postanowił być lipcowy (26.07), wiec w praktyce jestem lipcowa mamusia, jednak na sentyment do tego forum tu zostałam. Cudownie się czytało Wasze posty jak zbliżał się termin porodu i kazda już wyczekiwała tego wielkiego dniaPod koniec ciąży byłam już zła, bo ponad 2 miesiące musiałam leżeć, a gdy miałam ciąże donoszona to nagle nic nie bolało, żadnych skurczy, nic. Także wiem co przeżywały niektóre z Was Jestem mile zaskoczona, ze forum dalej jest bardzo aktywne (myslam ze umrze śmiercią naturalna po wszystkich porodach a tu miłe zaskoczenie). Ale się rozpisałam

Wow, ale miło, że tyle „nowych” mamusiek się teraz ujawnia. To bardzo cieszy, że tak zachęca atmosfera u nas żeby dołączać [emoji173]️

Witamy [emoji4][emoji847]a to szybki chłopak, spieszył się do mamusi [emoji7]
Oj aż się łezka w oku kręci jak sobie przypomne ten ostatni miesiąc wyczekiwania i obserwowania każdego „sygnalu” [emoji85]
A to już zaraz będzie skończone 3 miesiace 4 sierpnia u mojej panny ❣️i za zaczynamy 4 miesiąc [emoji16]

No tak to niestety bywa :( ciężkie musi być takie leżenie i uważanie na siebie jak na „jajko”, ale wtedy wszystko inne traci ważność i priorytetem jest maleństwo w brzuszku i ta wielka chęć posiadania go przy sobie całego i zdrowego :)

Ja też jestem w mega szoku, że jesteśmy tak aktywne tutaj i sławne, skoro inne miesiące nas intensywnie śledzą [emoji16]

reklama
Potrzebuje bliskosci :) ciesz się póki możesz, nagle za pare miesięcy już niezbędnie takim maleństwem, a Ty będziesz z utęsknieniem patrzeć na stare zdjęcia i uświadamiać sobie jak ten czas leci [emoji5] no moja taki tryb sobie upodobała, dlatego nazywam ją cycuś mamusi [emoji23][emoji23]
Ja tez go tak zaczęłam nazywać ;) trochę szkoda, że wieczorem nie mogę nic w tv pooglądać [emoji14]

Do góry