aniaczarnula
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten pierwszy fajny
Ja ostatnio rzadko tu zaglądam bo normalnie brak mi czasu ale będzie mi bardzo miło jak wrazie co i mnie dolaczycie do prywatnego bo czasem brakuje mi naszego babskiego paplania a i dowiem się czegoś nowego choć to moje trzecie dziecię
W ogóle to będziemy jutro zamawiać jakiś gryzak dla młodej żeby miała co brać do buzi i oślinać, bo już coraz więcej produkuje tej śliny i zjada całe piąstki [emoji28][emoji28]
Wybór padnie albo na taki albo ten drugi. Cenowo się różnią, ale obydwa bardzo polecane.
Chyba, że wy macie też już coś na oku i polecacie?
Akurat obywa są dostępne w smyku, a ja mam tam chyba z -10% na akcesoria, a na ciuchy -20% to od razu jakieś x 2 body z długim wezmę na 68 cm, bo tak to spodenek, bluzek i swetrów już pare ma, kombinezon na zimę już gotowy czeka [emoji16] a tym razem nie chce przegiąć z ilością ciuszków. Ewentualnie jeszcze pepco odwiedzę w poszukiwaniu szaliczka, bo na dworze już chłodno i pewnie nie wyjdę tylko z jedna rzeczą [emoji86][emoji85]
Zobacz załącznik 910537Zobacz załącznik 910538
Cześć Postanowiłam się ujawnić. Dotychczas byłam cichym obserwatorem. Przez moja ciąże leżąca od 28 tyg spędzałam sporo czasu na internecie i tak trafiłam na to forum. Teoretycznie jestem sierpniniówka ( termin na 3.08), jednak Michaś postanowił być lipcowy (26.07), wiec w praktyce jestem lipcowa mamusia, jednak na sentyment do tego forum tu zostałam. Cudownie się czytało Wasze posty jak zbliżał się termin porodu i kazda już wyczekiwała tego wielkiego dniaPod koniec ciąży byłam już zła, bo ponad 2 miesiące musiałam leżeć, a gdy miałam ciąże donoszona to nagle nic nie bolało, żadnych skurczy, nic. Także wiem co przeżywały niektóre z Was Jestem mile zaskoczona, ze forum dalej jest bardzo aktywne (myslam ze umrze śmiercią naturalna po wszystkich porodach a tu miłe zaskoczenie). Ale się rozpisałam
Wysłał Ci ktoś czy odnaleźć ?A ja przez to że nie czytam codziennie to znów nie jestem w temacie. Nie przeczytam ostatnich 1000 postów. Wiem że ciekawość to pierwszy stopien do piekla ale może któraś mi poda na priv nr strony do tego tematu
Śpiworek do spania ? I w tym na spacer ? Wstawiłam zdjęcie właśnie w czyms takim. Chyba , że nie o tym mówiszJa ubieram taki ciepły worek na całe ciało na szelkach
Ja tez go tak zaczęłam nazywać trochę szkoda, że wieczorem nie mogę nic w tv pooglądać [emoji14]Potrzebuje bliskosci ciesz się póki możesz, nagle za pare miesięcy już niezbędnie takim maleństwem, a Ty będziesz z utęsknieniem patrzeć na stare zdjęcia i uświadamiać sobie jak ten czas leci [emoji5] no moja taki tryb sobie upodobała, dlatego nazywam ją cycuś mamusi [emoji23][emoji23]