reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Cześć Dziewczyny, też jestem sierpniowa mamą i czytam Was od 16 tyg ciazy. Ponieważ musiałam leżeć więc forum to była miła odskocznia Chciałabym żebyście i mnie dodały do listy. Urodziłam 29 sierpnia córeczkę To moje drugie dziecko. Nie bardzo mam jak się udzielać bo moja córcia to tzw HNB Ale codziennie jestem z Wami. Przy karmieniu jest na to chwilkę

Ile dzieci już chodzi w rozmiarze 68? :)
62 wydają się być małe, szczególnie pajace bo jak Kacper wyprostuje nóżki to są naciągnięte a 68 jeszcze za długie :p
My już wykańczamy pozostałości 62. Body już naciągnięte, bluzy przy małe, spodnie też. Bluzy zakładam na 74, spodnie i body na 68 :)

A jeśli jesteśmy w temacie ubioru.
1.Kupujecie na zimę śpiworek i kombinezon czy jedno ? Mam zamiar kupić taki śpiworek ocieplany
Screenshot_2018-10-24-05-04-05-497_com.opera.browser.png Screenshot_2018-10-24-05-04-44-637_com.opera.browser.png
i zastanawiam się kombinezon dodatkowo to nie będzie za dużo ?
2.w taką pogodę jak ubieracie maluchy ? Zakładacie już takie grube kombinezony czy jesZcze takie misie i grube koce ? Bo na teraz bym chyba zamówiła taki śpiworek , żeby było cieplej. Screenshot_2018-10-22-17-00-39-705_com.opera.browser.png

Załączniki

• Screenshot_2018-10-24-05-04-05-497_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-10-24-05-04-05-497_com.opera.browser.png
    60,8 KB · Wyświetleń: 98
  • Screenshot_2018-10-24-05-04-44-637_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-10-24-05-04-44-637_com.opera.browser.png
    63,1 KB · Wyświetleń: 129
  • Screenshot_2018-10-22-17-00-39-705_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-10-22-17-00-39-705_com.opera.browser.png
    102,7 KB · Wyświetleń: 101
Dziewczyny co Wy na to aby założyć grupę prywatną?? kontynucja tego poprostu co jest tutaj , nie że piszemy na dwoch tylko poprostu jedna , prywatna dla wszystkich sierpniowych mam bez wyjątku , te mamy z listy co mamy na osobnym wątku , mamy które się udzielają i te które są na liście a teraz się np nie udzielają to też dodamy z listy bo być może kiedyś będą chciały odezwać się czy cos :) i oczywiście nowa mama która wczoraj dołączyła też :) fajnie by było moim zdaniem , tak żadne inne fora nie wtryniały by się do nas nie czytały tego co piszemy nie oglądały naszych zdjęć zresztą wczoraj miałyście okazję poznać niektóre panie z innych forum
No jak tam uważacie ja mogę się tego podjąć założyć i wszystkie dodac bez wyjątku sierpniowe :)
Ja jestem juz na grupie prywatnej ale jestem za abyśmy wszystkie były na jednym wątku [emoji3]

Bez urazy, ale dziwne, że nagle teraz dołączają do nas nowe osoby. Ja bym ich nie dodawała. Skąd mamy pewność że to nie lipcowki, które i w prywatnej grupie chcą sprawować inwigilację?:/ a może założymy grupę tajną na fb i tam pod jednym postem będziemy pisać, nasze wypociny z jednego dnia. A jak się zacznie kolejny dzień to nowy post i kolejne komentarze. Bo nie wyobrażam sobie, żeby co chwilę nowe posty się pojawiały.

Bez urazy, ale dziwne, że nagle teraz dołączają do nas nowe osoby. Ja bym ich nie dodawała. Skąd mamy pewność że to nie lipcowki, które i w prywatnej grupie chcą sprawować inwigilację?:/ a może założymy grupę tajną na fb i tam pod jednym postem będziemy pisać, nasze wypociny z jednego dnia. A jak się zacznie kolejny dzień to nowy post i kolejne komentarze. Bo nie wyobrażam sobie, żeby co chwilę nowe posty się pojawiały.
Ja fb nie mam niestety [emoji53]

Napisałam to właśnie dopiero do Oliwki , że może to szpiegi Lipcowek hahaha , mają przecież tyle wolnego czasu to i pozakładały nowe konta żeby dalej nam mieszać [emoji16] ale jeśli się mylę to uprzejmie przepraszam nowe mamusie. Tylko teraz już niczego nie można być pewnym.

reklama
Do góry