reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Napisałam to właśnie dopiero do Oliwki , że może to szpiegi Lipcowek hahaha , mają przecież tyle wolnego czasu to i pozakładały nowe konta żeby dalej nam mieszać [emoji16] ale jeśli się mylę to uprzejmie przepraszam nowe mamusie. Tylko teraz już niczego nie można być pewnym.
Nie jestem szpiegiem :) zrozumiem jeśli nie będziecie chciały dołączyć mnie do grupy prywatnej i całkowicie was rozumiem. Stworzylyscie swoją społeczność i się już „znacie”. A tu nagle nowe osoby się pojawiły, po ostatnich „zawirowaniach” na forum do których wiadomo ze nie macie zaufania. Jeśli jednak przeniesienie się na forum prywatne, mam nadzieje ze to forum nie ucichnie całkowicie

reklama
A ja przez to że nie czytam codziennie to znów nie jestem w temacie. Nie przeczytam ostatnich 1000 postów. Wiem że ciekawość to pierwszy stopien do piekla ale może któraś mi poda na priv nr strony do tego tematu :angry::wściekła/y:

Bez urazy, ale dziwne, że nagle teraz dołączają do nas nowe osoby. Ja bym ich nie dodawała. Skąd mamy pewność że to nie lipcowki, które i w prywatnej grupie chcą sprawować inwigilację?:/ a może założymy grupę tajną na fb i tam pod jednym postem będziemy pisać, nasze wypociny z jednego dnia. A jak się zacznie kolejny dzień to nowy post i kolejne komentarze. Bo nie wyobrażam sobie, żeby co chwilę nowe posty się pojawiały.
Też tak myślę. Nie ma pewności, że rzeczy z zamkniętego forum nie będą wynoszone gdzieś dalej skoro teraz nowe osoby dołączają

Sent from my ALE-L21 using Forum BabyBoom mobile app

My już wykańczamy pozostałości 62. Body już naciągnięte, bluzy przy małe, spodnie też. Bluzy zakładam na 74, spodnie i body na 68 :)

A jeśli jesteśmy w temacie ubioru.
1.Kupujecie na zimę śpiworek i kombinezon czy jedno ? Mam zamiar kupić taki śpiworek ocieplany
Zobacz załącznik 910582 Zobacz załącznik 910583
i zastanawiam się kombinezon dodatkowo to nie będzie za dużo ?
2.w taką pogodę jak ubieracie maluchy ? Zakładacie już takie grube kombinezony czy jesZcze takie misie i grube koce ? Bo na teraz bym chyba zamówiła taki śpiworek , żeby było cieplej. Zobacz załącznik 910584

Ja ubieram taki ciepły worek na całe ciało na szelkach

reklama
Mój mały ma chyba jakiś skok. Wieczorem nie da się go odłożyć do łóżeczka, bo od razu się budzi. Zasypia na dłużej dopiero jak go karmię piersią w łóżku. Mam nadzieję, że mu się odpodoba...

Potrzebuje bliskosci :) ciesz się póki możesz, nagle za pare miesięcy już niezbędnie takim maleństwem, a Ty będziesz z utęsknieniem patrzeć na stare zdjęcia i uświadamiać sobie jak ten czas leci [emoji5] no moja taki tryb sobie upodobała, dlatego nazywam ją cycuś mamusi [emoji23][emoji23]

Do góry