Ja też [emoji14]Nie cierpię zimy[emoji852]
Chociaż z dwojga złego wolę jak pada śnieg, a nie deszcz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też [emoji14]Nie cierpię zimy[emoji852]
Też racja[emoji4]Ja też [emoji14]
Chociaż z dwojga złego wolę jak pada śnieg, a nie deszcz
Jaki skupiony jakby naprawdę czytał książkę słodziak :*Powiem Wam, że ja to jestem bardzo zadowolona z zakupu tego leżaka. Mały uwielbia w nim siedzieć i tarmosic książeczkę i żyrafe. Jak już wie że go do niego wsadzam to strasznie przebiera nogami i rękami z radości fajnie się też na nim odgazowuje i robi kupę
Bo mamy jeszcze taki bardziej leżący to się nazywa huśtawka hybrydowa, to dziecko w nim jest zapadniete i nic nie widzi i nie sięga do zwierzątek i to tylko było wydanie kasy w błoto..
Tak samo uwielbia wszystkie szeleszcace zabawki.
Cały mama z buzi
Probuje wszystkiego,teraz jej smaruje tym bepanthenem zobaczymy.. a wietrzyc wietrze,tez to uwielbia a jak idziemy do lazienki z golym tylkiem to ma mega zacieszJa smaruje Linomag'iem ale tym bez cynku i to nie po każdej zmianie pieluchy. Przecieram pupę chusteczkami Velvet Pure no chyba, że grubsza sprawa to wtedy woda przegotowana i waciki. Często na pare minut daje jej też poleżeć z gołym zadkiem, uwielbia to, chyba dzieci tak mają bo ile można w pampersie siedziec a jak ostatnio miała zaczerwieniony rowek to wtedy za każdym razem wietrzenie, woda i waciki i Sudocrem aż pomogło wiadomo, że na każde dziecko działa co innego, musisz Ewa próbować
To tez kwestia kosmetykow jakie używają, nie każde odpowiadają wszystkim rodzajom wlosow. Myśle ze tam właśnie o to chodziło, już po pierwszym myciu nie było efektu Wow a to był już mój kolejny zabieg. Tylko ja mam takie szczęście, ze ciagle muszę szukać kogos nowego. Pierwszy raz robiłam w takim zwykłym salonie fryzjerskim wg za 100zl pomyślałam ze to nie majątek i jak nie wyjdzie to nie będę robic, ale kuzynka tam robiła i była zadowolona. I tam byłam dwa trzy razy. Bo efekt super, ale przy trzeciej wizycie okazało się, ze tamta fryzjerka co robiła mi za pierwszym i drugim razem już tam nie pracuje i nie wiem co ta druga zepsuła, ale nie wyszło :/ udało mi się odnaleźć tamta pierwsza w innym salonie i tam poszłam, inne kosmetyki i płaciłam 230zl, dwa razy tam tez byłam, zadowolona oczywiście. Później nie chciałam czekac do urlopu to zrobiłam sobie u takiej dziewczyny w Anglii, byłam zadowolona, ale ceny już wyższe. Przy kolejnym urlopie chciałam umówić się w Polsce ale okazało się, ze tamten salon już jest zamknięty i nie wiem gdzie przeniosła się ta dziewczyna, bo nie potrafię jej znaleźć, może wg do innego miasta . Poszłam do salonu innego 390zl to co mowilam, ze nie byłam zadowolona. Wyjechałam do Niemiec i tam raz była u mnie taka dziewczyna w domu, później miałam znow robic, ale zaszłam w ciąże i tak czekam praktycznie do teraz i trafiłam na te studio keratyny i jak nic się nie zmieni to bede tam teraz robiła. Także takie moje przygody z keratynowym prostowaniemWow to super ceny tam maja w takim razie no właśnie im więcej razy się robi keratynę na włosy tym później lepszy efekt, bo lepiej się wchłania we włosy, dłużej trzyma
No nie używam, bo nie mam nawet kiedy żeby potrzymać tą odżywkę z 10 min na tych włosach żeby w ogóle cokolwiek „wypiły”. Ale mam taki olejek na włosy i jak są suche to czasami nakładam na całe troszkę i też to jakaś pielęgnacja. A tak to nie mam problemów z rozczesywaniem. O ile mam na to czas [emoji28]
Jaki slodziak [emoji7] taki oczytany [emoji7]Powiem Wam, że ja to jestem bardzo zadowolona z zakupu tego leżaka. Mały uwielbia w nim siedzieć i tarmosic książeczkę i żyrafe. Jak już wie że go do niego wsadzam to strasznie przebiera nogami i rękami z radości fajnie się też na nim odgazowuje i robi kupę
Bo mamy jeszcze taki bardziej leżący to się nazywa huśtawka hybrydowa, to dziecko w nim jest zapadniete i nic nie widzi i nie sięga do zwierzątek i to tylko było wydanie kasy w błoto..
Tak samo uwielbia wszystkie szeleszcace zabawki.
Heh. Mówiłam że mamy podobnie ja moim też ograniczam urzadządzacze czasu. Dziś mamy w planach robienie masek wystarczy gumka od majtek, sztywny papier i trochę wyobraźni takie zabawy najlepsze. Gramy też sporo. Moja starsza córka matematyki nauczyła się grając w karty w tysiąca i potrafi nawet z nami wygrać te gotowce wszystkie, tablety i zabawki edukacyjne o kant d...y rozbic młodsza zaś ogląda bajki jak ja ćwiczę żebym miała chwilę luzu i spokoju. Także złoty środek to najlepsze rozwiązanie u nasDziękuję
Moj mąż więcej im pozwala w sensie telewizję, konsolę, tablet ale ja nie nie. Czasami się zgodzę ale nie często.
W piątki o 20.00 mama do.owe kółko gier planszowych jak mała już zaśnie. Tak wymyślił starszy syn, wiesz jak super?
Boziuuu... zima u mnie polska złota jesień tylko wiatr zawiewaW Rzeszowie śnieg z deszczem [emoji23][emoji23]
Słodka mała [emoji7] my tez zrobilismy na 2 miesiące zdjęcie, ale mała nie chciała za bardzo 'pozowac'Królewna moja ️️
Zobacz załącznik 910324