miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Na ten okres kupilabym lepsza matę bo ten basen z kulkami to raczej na późniejszy okres? Widzisz, dziewczyny mówią że u niektórych te kulki się sprawdzają i dzieci są nim zachwycone więc tu też można powiedzieć że co dziecko to inne upodobania ja mam jakieś negatywne do niej nastawienie, mam kuzynka co tak chciała te kulki. Kupiliśmy jej je i stoi ten basen w koncie kupisz teraz matę, potem ja opchniesz i na ten okres jak już bedzie siedzieć kupisz kulki
Czyli co dziecko to inne upodobania
Ja robiłam sobie sama keratynowe prostowanie w domu. Tylko trzeba preparaty zamówić na allegro i tyle. Tylko ja miałam włosy za łopatki a Ty masz bardzo długie więc samemu ciężko to trochę ogarnąć. I to bardzo śmierdzi, dlatego robiłam to latem na podwórku też mnie korci żeby to teraz zrobić, ale to jest straszny smród więc sobie to odpuszczę i zrobię znowu latem. Pamiętajcie że orzy karmieniu piersią nie można tego robić-ponoć.
Ja się też czailam na ta matę. Dobrze że jej nie kupiłam.
No tak jak mówisz ja bym na swoich wlosach tego sama nie dała rady zrobić, bo mam ich za dużo i za długie, a jeszcze bym sobie krzywde zrobiła i wyglądała zabawnie [emoji28]. Ta dziewczyna co mi robiła jest po kursie specjalnym i jednak to tez forma relaksu byłaby gdybym poszła i mogła te 6 h się odstresować na fotelu i poplotkować a akurat zamierzam jakoś właśnie w lutym pójść to jeśli nie można tego robić przy karmieniu piersią to akurat wtedy już „chyba” nie będę tego robiła. Zobaczymy. Muszę się dokładnie dowiedzieć czy na pewno są konkretne przeciwskazania gdy się karmi. Bo tez nie chce przerywać karmienia piersią w tym 6/7 miesiącu specjalnie na rzecz włosów.. jeśli się uda to dłużej bym chciała. Ale tez chciałabym coś dla siebie zrobić no zobaczymy bliżej lutego ja jak robiłam to miałam maskę na buzi i ta dziewczyna tez. Bez maski lepiej tego nie robić, to są bardzo silne i mocne opary i mogę poważnie zaszkodzić na zdrowie