reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja bym najpierw kupiła matę, bo zanim zacznie siedzieć w tym basenie i mieć radoche to jeszcze parę miesięcy minie. Aczkolwiek wydaje mi się, że dzieci tym basenem są słabo zainteresowane, że fajnie wygląda tylko do fotki, jako ozdoba :D
Tak ? Mi się wydaje , że właśnie dzieci lubią się bawić kulkami itp. szkoda było by wydać ok..300zl żeby tylko sobie stal w pokoju :D
To mówisz , że teraz lepiej kupić fajniejsza mate ? :)

reklama
Witaj Zabka2018!
Mam nadzieje, ze nie zrażą Cię ewentualne dalsze zaczepki koleżanek z innych forów, które zakłócają nasz porządek :)
@klaudia975 Kochaniutka! U mnie siostra z basenem na kulki poszła po kosztach. Kupiła zwykły dmuchany basen i na Allegro dokupiła kulki. I wtedy będziesz mogła kupić i matę i basen na kulki [emoji4] ja tak zapewne zrobie :)

@KatiNails ale pięknie wyglądasz w tych krótkich włosach! No nie mogę się napatrzeć.

U nas jutro szczepienie, a Młodzieniec jakby kataru dostał :/ poobserwuje go dziś i jak coś to chyba będę przekładała szczepienie, żeby biedy sobie nie narobić.
A jaka mate masz na oku ?:) Nie mogę się zdecydować :p
Myślałam też nad basenem dmuchanym ale tamten taki ładny [emoji23]

Witaj Zabka2018!
Mam nadzieje, ze nie zrażą Cię ewentualne dalsze zaczepki koleżanek z innych forów, które zakłócają nasz porządek :)
@klaudia975 Kochaniutka! U mnie siostra z basenem na kulki poszła po kosztach. Kupiła zwykły dmuchany basen i na Allegro dokupiła kulki. I wtedy będziesz mogła kupić i matę i basen na kulki [emoji4] ja tak zapewne zrobie :)

@KatiNails ale pięknie wyglądasz w tych krótkich włosach! No nie mogę się napatrzeć.

U nas jutro szczepienie, a Młodzieniec jakby kataru dostał :/ poobserwuje go dziś i jak coś to chyba będę przekładała szczepienie, żeby biedy sobie nie narobić.
Szczepienie lepiej przesuń na za dwa tygodnie. Niech maluch dojdzie do siebie :*
Uroki jesieni :/

Zachodniopomorskie, mała miejscowość pod Szczecinem także PRAWIE nad morzem :laugh2: Jaki synek punktualny;-) ;) To dla nas 13tka szczęśliwa:D
No u mnie zrobił prezent na rocznicę ślubu[emoji16]
Ja bym najpierw kupiła matę, bo zanim zacznie siedzieć w tym basenie i mieć radoche to jeszcze parę miesięcy minie. Aczkolwiek wydaje mi się, że dzieci tym basenem są słabo zainteresowane, że fajnie wygląda tylko do fotki, jako ozdoba :D
Powiem Ci, że kupiliśmy chrześnicy namiot z kulkami i zrobił furorę[emoji16]uwielbia go.

Piękna zmiana [emoji173]️ Ja tez o tym myśle, ale mężowi się ten pomysł nie bardzo podoba... A ja pewnie będę zalowac jak zwykle [emoji14] ale z drugiej strony moje włosy są zniszczone, mimo ze będąc w Polsce podcinalam, to przydałoby się im więcej ściąć. Może się skuszę przy kolejnym urlopie w PL.
To ja z tych że czy włosy czy paznokcie wiem, że odrosna :)
Mężowi też pomysł ścięcia włosów się nie podobał. A jak wrócił z pracy to powiedział że jednak fajnie to wygląda :D

A jaka mate masz na oku ?:) Nie mogę się zdecydować :p
Myślałam też nad basenem dmuchanym ale tamten taki ładny [emoji23]
My mamy matę z Tiny Love leśna zabawa albo coś takiego. Miki dostał od Cioć z moich studiów [emoji5]
IMG_1025.JPG

Jest super, bo na macie są szeleszczące elementy, i te zabawki wydają różne dźwięki. A jak dzieciaczek dostanie ręka do świecących elementów ptaszka to się zmienia muzyka. Wiec i później będzie frajda ;)

No u mnie zrobił prezent na rocznicę ślubu[emoji16]Powiem Ci, że kupiliśmy chrześnicy namiot z kulkami i zrobił furorę[emoji16]uwielbia go.
Aniu, chwal się co to za namiot z kulkami. Basel to słyszałam, ale namiot? [emoji4] Święta idą potrzebne inspiracje na prezenty, bo u mnie duzo dzieci w rodzinie [emoji12]

Załączniki

• IMG_1025.JPG
    IMG_1025.JPG
    374,5 KB · Wyświetleń: 359
Ooo hihi Ja miałam termin na 8 sierpnia według OM a Maja postanowiła wyjść o 1 w nocy ( wody mi odeszły ) właśnie 13 sierpnia:happy:
Czyli posiedziała dłużej :D
Ja to ogolnie termin z Om miałam na 29 sierpnia. Z wieku ciąży 21 sierpnia (szybką owu i zagnieżdżanie że 6 dni przed terminem @ wiedziałam o ciąży :))
Termin cc miał być na 13 sierpnia, potem lekarz mówił że może jednak 10 (bo na wizycie 26lipca mówiłam mu ze od półtora tyg po trochę odchodzi mi czop, z synem jak odszedł jednego dnia rano to następnego dnia wieczorem odeszły wody :)) 27 lipca o 18 byłam w szpitalu z powodu całodziennych duszności. 21 zaczęły się skurcze powoli. A potem ból taki ze ryzyko pęknięcia macicy podczas skurczu i cc na cito. Wg om 35+3, a wg wieku ciąży 36+4. Ja mam na wypisie że urodziłam w 35 tc, a Maja na swoim ma 36tc. Bo oprócz niskiej masy urodzeniowej (2450) nie miała innych tak na prawdę oznak wcześniactwa. Tzn brak odruchu ssania ale to się zdarza też i dzieciom urodzonym w terminie

Witaj Zabka2018!

Dziękuję Kochana :*
A z szczepienie lepiej przełożyć jak katar ma :*

Wiem , że latarek rządzi wśród mam. A natknęłam się jeszcze na coś takiego. Miałaś któraś styczność z podobnym ?:)
Screenshot_2018-10-24-07-47-04-711_com.android.chrome.png

Załączniki

• Screenshot_2018-10-24-07-47-04-711_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-10-24-07-47-04-711_com.android.chrome.png
    62,4 KB · Wyświetleń: 344
reklama
Do góry