reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kurcze ja wcale nie uważam że spanie z dzieckiem w łóżku jest zle. Teraz w nocy biorę Młodego do nas bo mi się nie chce wstawać do karmienia i go odkładać. Przeważnie od 1 w nocy już śpi z nami.
Córka już przestała przychodzić bo nie ma miejsca na 4 osoby w łóżku ale ja bardzo lubiłam jak przychodziła chociaż ma już 5.5 roku. No ale co kto lubi :))
Wiesz ja nie napisałam że to jest złe tylko jak moja ma 4 lata to wypadałoby żeby spała już u siebie. Ja lubiłam zawsze z nią spać i nadal lubię jak przychodzi do nas ale teraz jak jest mały i trzeba wstawać w nocy to potrzebuję już więcej komfortu w łóżku żeby się wyspać. ☺
A mały z nami nie spał ani razu jeszcze bo nie było problemu nigdy żeby zasnął w swoim łóżeczku. Poza tym kilka razy próbowałam go karmić na leżąco i nie wiem czemu ale kończyło się to zwróceniem wszystkiego co zjadł. Widocznie w pozycji leżącej mu się cofa mleczko aż chlusta. A córkę w nocy i często też w dzień to tylko na leżąco karmiłam. A małego teraz tylko na rękach ☺

reklama
Dlatego fajne jest to że zasypia u siebie i my mamy pół nocy na przytulanie :) a później już Olek między nami jest i tak lubimy :) myślę że to się skończy za jakiś czas a że więcej dzieci nie planujemy to napawam się ta bliskością :)
Trzeba korzystać, jeśli tylko lubicie :)
Mój mały w ciągu dnia za to potrzebuje bliskości.. nie śpi w ogóle ktoś musi być przy nim albo się z nim bawić albo tulić .. więc wtedy nadrabiamy czułości [emoji16]

Ona
Nikt nikogo nie obraził nie napisał ze jest głupi Klaudia sama zaczęła
Jeżeli ola napisała „nie lubię” to po prostu nie lubi nie napisała Ewie ze jest głupia ze krzywdzi dziecko itd ... to Klaudia zaczęła wyzywać i pisać bardzo nie ładnie o gwałceniu męża przez Olę
Czy to wporzadku? Tylko z tego ja zna ?? My Klaudię znamy tez z historii które nam opowiadała a później kilka postów dalej gubiła się w wypowiedziach
Wiec nie miejcie pretensji bo jeżeli wasza koleżanka z forum wpadłaby do nas a my byśmy ja zlinczowały tez byście jej broniły bo kto jak kto ale Ola jest mega spokojna osoba która nigdy nikomu nie ubliżyła ani złego słowa nie powiedziała
Ona nie ale to wy na mnie siadlyscie ;) nie lubi to nie lubi ,ja tez nie raz sie nie zgadzam z czyms ale to nie powod do obsesyjnej nagonki na kogos, a wy swoimi postami stwierdzilyscie ze jestem okrutna nieczytajac dokladnie wczesniejszych moich postow ;)

Niezła afera powstała tu na forum... wszystkie zachowujecie się dziecinnie, taka prawda :)

Ale wiecie co ja Wam powiem. Zazdroszczę Wam, że macie tyle czasu aby śledzić nie tylko swoje forum, ale też nasze. I zazdroszczę, że Waszymi największymi problemami jest to kto zaczął, kto kogo zwyzywał/nie zwyzywał itp. Bo np ja mam dużo poważniejsze problemy z moim dzieckiem, zdrowotne. Muszę jeździć po lekarzach, a później płakać w poduszkę. A wy się przejmujecie takimi pierdołami...
Powinnaś się cieszyć że możesz się odstresować i poczytać o pierdolach [emoji16]
Ja mam zajecie przynajmniej jak muszę tulić Olka [emoji16]

Ja od razu po porodzie kontynuowałam witaminy bo właśnie chciałam uniknąć problemów z włosami, zębami, cerą itd.
Jak z córką tak i teraz biorę witaminy dla mam karmiących , tzn femibion ten co brałam w ciąży, i nie uchroniło mnie to przed wypadaniem włosów ani wtedy ani teraz. Może coś tam pomogło bo bez witamin mogło być jeszcze gorzej.

Dziewczyno czego się douczyć ??? Jak niespełna 3 mc dziecko sadzać ??

Was nie trzeba czytać na bieżąco wystarczy wejść przypadkiem a parodia taka ze hohoh

I masz racje jesteśmy genialne

To może przypadkowo zacznijcie się zajmować po prostu swoimi czterema literami i może swoimi dziećmi matki idealne :)

reklama
Do góry