Ona zawsze tak miała, że w domu w dzień mało śpi ale dziś to już wybitnie.U nas tez chłodno i ponuro, niby ma padać od 17 to może chociaż przesunie się deszcz na 18 i od tej 17-18 pospacerujemy na naszej miejscówie w takim lasku. Oby, bo specjalnie wszytko porobilam mimo braku sił i obiad już się robi, a tu taka lipa z pogoda. Tez nie lubię opuszczać spaceru przez pogode, bo to przynajmniej jakaś rozrywka te wyjście na dwor a cały dzień w domu można zwariować.
Im bardziej zmęczona tym bardziej marudna. U nas tez tak nieraz jest.
reklama
Biedroneczka10
Fanka BB :)
Bardzo późno chodzicie na spacer zaraz po zmianie czasu to już ciemno będzie o 17 napewno. Ja śmigam o 10 do 12.30 i po córkę koło 15. Czasem też idziemy tak jak wy ale to już pewnie niedługo będziemy tak chodzić bo zimno i ciemno.U nas tez chłodno i ponuro, niby ma padać od 17 to może chociaż przesunie się deszcz na 18 i od tej 17-18 pospacerujemy na naszej miejscówie w takim lasku. Oby, bo specjalnie wszytko porobilam mimo braku sił i obiad już się robi, a tu taka lipa z pogoda. Tez nie lubię opuszczać spaceru przez pogode, bo to przynajmniej jakaś rozrywka te wyjście na dwor a cały dzień w domu można zwariować.
Im bardziej zmęczona tym bardziej marudna. U nas tez tak nieraz jest.
Ja chodzę nawet jak pada tylko staram się utrafić jak jest przerwa w deszczu. Uwielbiam spacery bo to jednak wyrwanie się z domu a i Olek lepiej śpi
karkula309
ja też tak do tej pory chodziłam na spacer jak ty .. ale dzisiaj to było tak zimno i wialo że dopiero teraz wróciliśmy ze spaceru nawet słoneczko wyszłoBardzo późno chodzicie na spacer zaraz po zmianie czasu to już ciemno będzie o 17 napewno. Ja śmigam o 10 do 12.30 i po córkę koło 15. Czasem też idziemy tak jak wy ale to już pewnie niedługo będziemy tak chodzić bo zimno i ciemno.
Ja chodzę nawet jak pada tylko staram się utrafić jak jest przerwa w deszczu. Uwielbiam spacery bo to jednak wyrwanie się z domu a i Olek lepiej śpi
E
Ewka34
Gość
Moja mala dzis przy tej pogodzie non stop spi..budzi sie, zje i kima dalej.. a 24 idziemy na szczepienie.. ciekawe jak bedzie tymrazem..
Ostatnio edytowane przez moderatora:
karkula309
My też mamy wtedy szczepienieMoja mala dzis przy tej pogodzie non stop spi..budzi sie, zje i kima dalej.. a 24 idziemy na szczepienie.. ciekawe jak bedzie tymrazem..
Lustysia
Drzemnela się, ale dosłownie 15 minut. Później musiałyśmy się bawic a teraz znow padła, wiec pędzę do kuchni :dMi tez zostało do prasowania ciuszków pełno małej i całe szczęście, że każda sztukę się szybko prasuje i po 20 min już z głowy wszystko [emoji1376] dziś dokończę już i będę miała „spokój” i od nowa zbieramy górę ciuchów hah.
Na pewno pozwoli, zabawisz w łóżeczku karuzelka albo czymś innym i da Ci 15 min na przygotowanie [emoji16]
GorzkaPomarańcza
Bujaczek jest na leżąco? Bo mam ten sam i zastanawiam się kiedy przestawiać na pozycję półleżącąNo to mega dużo zrobiłaś dziś ja też mam już od pewnego czasu tak, że wszystko robię wtedy gdy ona leży spokojnie z 15 min na łóżku albo w łóżeczku i patrzy się na karuzele to i nawet czasami pół godziny jest spokój i można robić wszystko
A jak uśnie na rękach, spróbuje po dłuższym czasie odłożyć delikatnie to cwania czuje, że nie ma mnie obok i się zaczyna wiercić i po robocie [emoji28]
Wczoraj wciągnęłam jej leżaczek z nią do łazienki i umylam szybko włosy [emoji46]Zobacz załącznik 909886
GorzkaPomarańcza
W czapce w domu jest? [emoji14]No piesek to nieraz taki numer wywinie, mały szogun. Ale jak pilnuje siostrzyczki to nie mam pytań. Wczoraj jak zaczęła płakać to on zaczął tez zawodzić i wyć jak wilk z przejęcia [emoji23]
A tu jaka malutka Kornelcia była i udało mi się ich razem złapać na zdj [emoji173]️Zobacz załącznik 909888Zobacz załącznik 909889
Anulaa88
No ja podobnie, jak ty chodzę[emoji4] staram się być o 17 już w domu, bo Michał mega marudny jest już tak późno na dworze.. nie potrafi wyleżeć tyle w wózku.Bardzo późno chodzicie na spacer zaraz po zmianie czasu to już ciemno będzie o 17 napewno. Ja śmigam o 10 do 12.30 i po córkę koło 15. Czasem też idziemy tak jak wy ale to już pewnie niedługo będziemy tak chodzić bo zimno i ciemno.
Latem było inaczej[emoji7]
reklama