G
gosc12
Gość
Nie da rady. Bo szef przyjeżdża ok 16/17 i oni odrazu idą na busaAle w majtkach chyba nikt mu grzebał nie będzie. A nie lepiej żeby wpłacił na konto przed wyjazdem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie da rady. Bo szef przyjeżdża ok 16/17 i oni odrazu idą na busaAle w majtkach chyba nikt mu grzebał nie będzie. A nie lepiej żeby wpłacił na konto przed wyjazdem?
Mojej nie syci :/Kochana ale sztucznego. A mi chodzi o mleko kobiece :* mm bardziej syci :*
A ja robię tak samo. Tylko , że ja więcej zrobię jak mała nie śpi. Włożyłam ja do wózka , odwrociam w stronę okna i zdążyłam umyć piekarnik, nastawić mięso do duszenia, umyć łazienkę, naczynia ze wczoraj , jedno pranie zdjęłam, drugie powiesiłam , trzecie nastawiłam, odkurzyłam i wytarlam kurze. A mała jak śpi to nie mogę kaszlnac bo się obudzi więc wtedy sobie leżę i patrzę w telefonHahah no co się nabiegalam i nastresowalam to moje, a wchodzę do domu i malutka płacze a ten jak zaczarowany śpi xd
Padam na twarz, ale ziemniaki obrałam, pranie wstawiłam, w mieszkaniu na szybko ogarnelam i nadrobiłam forum hah.
Typowa ja [emoji4] po co pospać
Cholera. Przypomniałaś mi że rano włożyłam pranie do pralki a że mały zaczął płakać to nie włączyłam... No kurdeA ja robię tak samo. Tylko , że ja więcej zrobię jak mała nie śpi. Włożyłam ja do wózka , odwrociam w stronę okna i zdążyłam umyć piekarnik, nastawić mięso do duszenia, umyć łazienkę, naczynia ze wczoraj , jedno pranie zdjęłam, drugie powiesiłam , trzecie nastawiłam, odkurzyłam i wytarlam kurze. A mała jak śpi to nie mogę kaszlnac bo się obudzi [emoji14] więc wtedy sobie leżę i patrzę w telefon
Wow O takiej opcji nawet bym nie pomyślała ale ważne że się u was sprawdza.A ja robię tak samo. Tylko , że ja więcej zrobię jak mała nie śpi. Włożyłam ja do wózka , odwrociam w stronę okna i zdążyłam umyć piekarnik, nastawić mięso do duszenia, umyć łazienkę, naczynia ze wczoraj , jedno pranie zdjęłam, drugie powiesiłam , trzecie nastawiłam, odkurzyłam i wytarlam kurze. A mała jak śpi to nie mogę kaszlnac bo się obudzi więc wtedy sobie leżę i patrzę w telefon
To fajnie, że twój taki ucieszony z synkaHahaha prawda prawda. Mój w pracy ma dużo kolegów i dużo czasu. Żona kolegi z maszyny urodziła dwa tygodnie później ode mnie . I tylko przychodzi do domu i opowiada mi jak się koledze dziecku pepek goi , a czy to co my używamy do kąpieli to emolient ? Bo ostatnio w rozmowie nie wiedziałem ... Gorzej jak baby [emoji16][emoji16]
A znów drugi kolega młody chłopak , 21lat . Chodzi i ciągle do mojego " pokaż zdjęcie dziecka " a ten głupek mój chodzi i układa dziecko w różnych pozycjach, przebiera go żeby Rafałowi pokazać i się chłopy cieszą ze zdjęcia i przeżywają jakie to dzieci są słodkie [emoji16]
Myślę że każdy tatuś ucieszony tylko kazdy okazuje to na swój sposób [emoji8]To fajnie, że twój taki ucieszony z synka
U nas pierwszy Dzien bez męża, poki co nie mam co narzekac, bo mała drugi raz spi, ja Ogarnelam chate jako tako, zjadłam śniadanie-obiad i teraz mam w planach prasowanie malutkich ubranek i przygotować coś do obiadu na wieczor dla męża, jeśli córka pozwoli oczywiścieMy dziś byliśmy na badaniu CRP, pobierali małemu krew pomarudził tylko przy wbijaniu igły i przy wyciąganiu, także zuch chłopak sama pani powiedziała,że spisał się na medal szczepienie w czwartek jak mały będzie zdrowy rano jak wychodziliśmy to u nas było 2 stopnie, zimno strasznie teraz gotuję zupkę, zaraz robię naleśniki, a mały tak chwilę śpi, zaraz się budzi, zje i tak w kółko słoneczko wyszło, więc później trzeba wybrać się na spacerek jak u Was dzień mija??