reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A zdjęcie od góry robione to może tak wyszło jakby już siedziała :D
Ale jeszcze 1-2 msc i może powoli już zacznie siedzieć .
Ostatnio się często ślini i rączki pcha do buzi :)
Moja tez strasznie sie slini i raczki pcha do buzi.. ten nasz lezaczek bujaczek to taki gleboki jest i taka zapadnieta jest, to podkladam jej kocyk pod pupke ,a siedziec to moja podparta siedzi ,ale krotko ;) no i sama skubana sie probuje podnosic hyhy ale jeszcze za ciezko jej :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bardzo późno chodzicie na spacer zaraz po zmianie czasu to już ciemno będzie o 17 napewno. Ja śmigam o 10 do 12.30 i po córkę koło 15. Czasem też idziemy tak jak wy ale to już pewnie niedługo będziemy tak chodzić bo zimno i ciemno.

Ja chodzę nawet jak pada tylko staram się utrafić jak jest przerwa w deszczu. Uwielbiam spacery bo to jednak wyrwanie się z domu a i Olek lepiej śpi :)

Pewnie tak, ale najważniejsze, że dziecko było na powietrzu, a pora spaceru to zależy od dnia, bo akurat dziś Bartek po nocce to zanim wstanie się, wyjdzie z psem i zjesc obiad i przygotować się to wyszło tak ;) no my dziś byliśmy w tym lasku fajnym gdzie taka ścieżka do spacerowania między drzewami na 30 minutek spokojnie jest i nigdy tam ludzi nie ma, czyste powietrze i przyjemnie. Dziś akurat wyjechaliśmy o 16:30 to zaczęło kropić deszczem, ale tam pod drzewami i między nimi dawało rade :) i tak pospacerowalismy pół godziny, mało ale lepsze coś niż nic. Jutro może zanim Bartek wstanie to pójdę na godzinkę i później razem o 16 pojedziemy. Jeśli oczywiście pogoda dopisze, bo niby ma cały dzień padać :/ oby się nie sprawdziło.

reklama
Do góry