reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Taka z niej kropa :)
Jest i podkówka-stały element dnia:) Zobacz załącznik 909780Zobacz załącznik 909781
U nas tak samo gdy się dziecku nudzi ;P a ile różnych min moza zaobserwować na zdjęciach ze chrzcin :D Jednak moja ulubiona fota to ta [emoji23] w iPhone jest opcja zdjec live to dopiero komicznie wyglada :p
Chciała sobie matka strzelić selfie :D
IMG_0968.JPG

Załączniki

• IMG_0968.JPG
    IMG_0968.JPG
    649,7 KB · Wyświetleń: 282
Jak już był tez wcześniej temat tego, że faceci śpią jak zabici i nic nie jest w stanie ich dobudzić to ja dziś miałam akcje [emoji28]

Mój wrócił po weekendzie w szkole zaocznej z Wrocławia i na nocki ma teraz czyli od wczoraj na 23 miał i wiadomo dziś wrócił rano to padnięty i w końcu spać mógł się położyć. Zawsze rano jak wróci to idzie z pieskiem i moja kolej jest tak o 11 to wybudziłam go na chwile żeby na malutka się patrzył na łóżku obok niego leżała i pilnował jej, a ja idę szybko z psem po ziemniaki na obiad. Poszłam do warzywniaka po ziemniaki i z pieskiem weszłam, tam niby nie można z psami, ale ta pani mnie zna i nie miała problemu, ale następna wychodząc chciała być miła i przypilnować mi psa ma smyczy pod sklepem no to mówię jej, że lepiej nie, bo on jest żywiołowy i cwany i umie sztuczki takie, że szok [emoji16] no i uległam jej, a po 5 sekundach pies oczywiście wyczuł, że trzyma go ktoś kto nie zna jego zagrań i wydostał się z szelek, bo zapiera się nogami do tylu i jest taki szczupły, że umie z nich wyjść.. no i ja masakra wkurzona, wiadomo babeczka chciała być miła ale ogólnie na siebie zla, ze się zgodziłam skoro mogłam w sklepie z tym psem być i by nie było akcji. On mi spierdzielil i zaczal oczywiście po całym osiedlu biegać a nie da rady go złapać bez zachęty najczęściej to kabanos lub cokolwiek dobrego [emoji28][emoji28] wracam do domu szybko po kabanosa, wchodzę i patrzę mój śpi jak zabity w najlepsze, a mała obok niego leży i płacze a on nic, zero reakcji i nie słyszy. Wołam głośno mega po imieniu z wkurwem do niego z 3 razy a on nadal nic xd no masakra. W końcu go dobudzilam i zajął się jeszcze chwilkę nią, a ja pognałam na dół w poszukiwaniu psa i chyba z 10 min go szukałam po osiedlu i udało się go złapać całe szczęście.

A ja ogólnie nockę miałam następna z wieloma pobudkami małej, bo z 6 razy chyba znowu pampers mokry był i zmiana pieluchy, karmienie na śpiocha i niby spanie, ale nie. Dziś czuje się jakby mnie coś przejechało, pierwszy raz od porodu i czasu ciazy czuje mega zmęczenie i niewyspanie. Wcześniej jakoś lajcik, wiadomo nie da się uspac po 5 h ciągiem ani nawet 3-4 przy mojej, ale jakoś dawałam rade i następne obowiązki domowe dawały mi kopa do działania i energię a dziś jestem jak zombie [emoji46][emoji46][emoji46]

U nas tak samo gdy się dziecku nudzi ;P a ile różnych min moza zaobserwować na zdjęciach ze chrzcin :D Jednak moja ulubiona fota to ta [emoji23] w iPhone jest opcja zdjec live to dopiero komicznie wyglada :p
Chciała sobie matka strzelić selfie :D
Zobacz załącznik 909849

[emoji28][emoji28][emoji28][emoji28] no ta opcja zdjęć jest fajna, ruszają się [emoji28][emoji5]

Aaah to zmienia postać rzeczy, ale jednak nie bronię go po prostu mówię obiektywnie, że raz na 2 tyg ma do tego prawo żeby się zrelaksować, a koledzy na pewno namawiają i nie miał jak odmówić, sam tez chciał odpocząć psychicznie i się „zresetować” [emoji3]
No wiadomo, z własnego wyboru tam jest i jednak robi to dla siebie i dla was żeby godnie zarobić, ale jak już mówisz, że w tym tyg wraca to na pewno Ci pomoże dużo ;)

Tylko teraz niech zadba o schowanie dobrze pieniążków! Bo wtedy to była masakra jak czytałam co się stało [emoji20]

No teraz to w majtach albo skarpecie bo chcemy trochę mebli kupić, pooplacac wszystko, zostawić na życie itp. bez tej wypłaty bysmt byli w czarnej ..

reklama
Do góry