GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
To też na bank jedna z przyczynMoże za mało czasu na świeżym powietrzu i dlatego go tak „zamula” i nie ma siły na nic [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To też na bank jedna z przyczynMoże za mało czasu na świeżym powietrzu i dlatego go tak „zamula” i nie ma siły na nic [emoji16]
Właśnie o to samo miałam pytać.
U nas tak samo gdy się dziecku nudzi ;P a ile różnych min moza zaobserwować na zdjęciach ze chrzcin Jednak moja ulubiona fota to ta [emoji23] w iPhone jest opcja zdjec live to dopiero komicznie wyglada
U nas tak samo gdy się dziecku nudzi ;P a ile różnych min moza zaobserwować na zdjęciach ze chrzcin Jednak moja ulubiona fota to ta [emoji23] w iPhone jest opcja zdjec live to dopiero komicznie wyglada
Chciała sobie matka strzelić selfie
Zobacz załącznik 909849
Aaah to zmienia postać rzeczy, ale jednak nie bronię go po prostu mówię obiektywnie, że raz na 2 tyg ma do tego prawo żeby się zrelaksować, a koledzy na pewno namawiają i nie miał jak odmówić, sam tez chciał odpocząć psychicznie i się „zresetować” [emoji3]
No wiadomo, z własnego wyboru tam jest i jednak robi to dla siebie i dla was żeby godnie zarobić, ale jak już mówisz, że w tym tyg wraca to na pewno Ci pomoże dużo
Tylko teraz niech zadba o schowanie dobrze pieniążków! Bo wtedy to była masakra jak czytałam co się stało [emoji20]
Tak tak. Pożera go na zmianę z moją reką, swoją i pieluchę tetrowa , czasem jesCze moim nosem [emoji23]Najlepiej daj znać czy to zębuszki, bo aż jestem ciekawa. A masz dla niej jakiś taki gryzak żeby sobie go „zajadała”? Zawsze to ukoi jej nerwy i swędzenie.
No teraz to w majtach albo skarpecie bo chcemy trochę mebli kupić, pooplacac wszystko, zostawić na życie itp. bez tej wypłaty bysmt byli w czarnej ..